![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() GRATZ! Good Luck in rl life;]
|
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ech, jak widzę niektóre wypowiedzi, to mnie krew zalewa. Jak zwykle zresztą.
Poznali się przez Tibię, to nic innego jak poznac się przez chata/gg. Takich przypadków jest wiele. W końcu Tibia to tylko rozbudowane Gadu-Gadu. Proszę im nie "współczuc" itd. ani nie dorzucac złośliwych komentarzy, jak to ich życie będzie zainfekowane przez Tibię. To jest żałosne. Skoro już tu jestem, to gratuluję, mimo, że pewnie żadne z nich tego nie przeczyta. =p Pamiętam, jak w 2003 zawitałem na Eternię. Agandeka była jedną z osób które poznałem jako pierwsze. Dostałem UH-a z dobrego serca ![]() To tyle.
Ecce anus in mediis Sedens annosa puellis Sacra facit Tacitae Nec tamen illa tacet Et digitis tria tura tribus Sub limine ponit. Qua brevis occultum Mus sibi fecit iter. Arcanum Mortis. Ostatnio edytowany przez Adaras - 27-08-2006 o 23:26. |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratulacje
Ostatnio edytowany przez macintosh - 27-08-2006 o 23:29. |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() Ja tez im zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
![]() Choc szczerze mówiac jestem przeciwny tego typu znajomoscia przez internet ale coz mieli szczescie. |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Hehe, początek brzmi jak jakiś łańcuszek xD
|
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aya Mao
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 66
Skille: 84/55
Poziom mag.: 18
|
![]() To sweet..
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Gorzów Wlkp
Stan: Aktywny gracz
Imię: WIELKA PARADA MIŁOSCI
Profesja: Paladin
Gildia: Tiri Tiri Tiri Big Love
Świat: Askara
Poziom: 24
Skille: Ślabe
Poziom mag.: 10
|
![]() Może Dlakogoś To Jest Śmieszne Dlamnie Nie...
Mam Taki Sam Przypadek Jak Oni Tylko Blisza Odleglość... Ale Miłość Niema Barier Wiec Kocham Ja Ona Mnie A Dletej Pary Wszystkiego Najlepszego W Etapie Życia Realnego ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 55+
Skille: 80+/80+
![]() |
![]() Ahhh... jakie to słodkie, jednak tibia to nie samo zło i dzieci bijace mamy krzeslami. Gratulacje i wszystkiego najlepszego w przyszlosci, oczywiscie razem.
@up Ja mam troche inne doswiadczenie: Mam przyjaciolke z Olecka ja z Łodzi, znamy sie juz dobre 1,5 roku. Moge jej powiedziec wszystko, jak mam problem z dziewczyna to ona mi doradzi, ja czasem tez jej doradzam ale rzadziej, chociaz staram sie jak moge. Niemiłe przerzycia z netem też mam ale nie są one tak rażace. Ostatnio edytowany przez Texterus - 28-08-2006 o 00:16. |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() Jestem ciekaw co będzie jak ich dzieci zapytają się:
-Jak właściwie poznałaś tatę? -Expiłam sobie na ratach a on mi nagle dał mace i tak się zaczeło. A tak na serio to życze im wszystkiego najlepszego. |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: sie biora dzieci?
Imię: Solemn Simulacrumn
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Portal of Mythic Glory
Świat: Eternia
Poziom: 43
Poziom mag.: 44
|
![]() ekhm...
Male sprostowanie: Nie Krwawy Wilk tylko old owner Krwawego Wilka ale czy to wazne ![]() Znam go w rl ale tym mnie zaskoczyl ![]() Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! BTW: Zaliczam sie do "Wolfpack" ![]() Ostatnio edytowany przez Vebroter - 28-08-2006 o 03:10. |
![]() |
![]() |
#153 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() ciekawi mnie jedno, ile się znają?
|
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Imię: Akhel Cimirus
Gildia: Alliance of Trust
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() tylko to malzenstwo sie rozpadnie jak jedno zajmie drugiemu komputer
zart na serio to gz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#155 |
Użytkownik forum
|
![]() Wiecie co
![]() ![]() A młodej parze wszystkiego naj.... naj..... najleprzego na nowej drodze zycia ! Na tej zdecydowanie leprzej drodze... ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: Kazoo
Imię: Grand Master of Dragons
Profesja: Sorcerer
Świat: Hiberna
Poziom: 18
Skille: I'mSorc
Poziom mag.: 17
|
![]()
#157 |
Guest
|
![]() Fajno xD Takim to tylko zazdrościć
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Gratulacje Młodej Parze! Zdrowia, szczęścia, pomyślności na Nowej Drodze Życia i aby Wam się dobrze układało, żebyście na zawsze byli razem! Aby Wasze małżeństwo przetrwało wszystkie trudności, bez wyjątków!
Użyszkodnik forum, Marixon |
![]() |
![]() |
#159 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() @Wszyscy z usuniętymi postami
To takie moje osobiste postanowienie że wywale z tego tematu w pizdu każdy post w którym dopatrze się choć krztynę złośliwości, chamstwa czy złej woli. Ludzie o których jest ten news NIC Wam nie zrobili, NIC też o nich nie wiecie, pozatym że parę lat temu poznali się akurat dzięki Tibii (w którą zresztą od dawna nie grają, więc darujcie sobie idiotyczne komenatrze na temat ich dalszego życia w związku z tym) i że przedwczoraj był być może najszczęsliwszy dzień w ich życiu. I co? Jedyne co potraficie z siebie wykrzesać to debilny, ociekający jadem komentarz... co z Wami jest nie tak? Boli Was cudze szczęście, zazdrościcie tego że komuś się coś w życiu udało, podczas gdy Waszym jedynym osiągnięciem jest flame'owanie wszystkich wkoło na forum internetowym? To jest dopiero żałosne...i darujcie sobie dyskutowanie, przynajmniej w tym temacie, bo dalej wywale każdy post który nie będzie im dobrze życzył, bo niczym sobie na to po prostu nie zasłużyli (mimo że zapewne i tak tego nie przeczytają). Jeżeli macie jakieś zastrżeżenia co do wolności słowa i wyrażania opinii - droga wolna, dział opinie sugestie, możecie się wypłakiwac do woli. Ja mam Waszą wolność słowa równie daleko i głęboko jak Wy macie uczucia innych ludzi. A młodej parze życzyłbym aby spotkali w swoim życiu jak najmniej ludzi takich jak Wy. |
![]() |
![]() |
#160 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karinix Mina
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Candia
Poziom: 82
![]() |
![]() Ciekawy jestem, jakie mieli nicki i jak właściwie się poznali.
|
![]() |