Zobacz pojedynczy post
stary 05-09-2006, 19:04   #56
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zen Pokaż post
roztrzasajac stary temat! stwierdzam ze ani bear mozna wymienic za thunder hammer, ale to znaja nieliczni uheuheue, legenda mowi ze seety cyclop potrafi cos wykuc, lub veno nie jestem pewien, chodza tez plotki ze bapupa na isarze wie gdzie to wymienic, tego tez nie jestem pewien
Ta. Smieci potrzebne do addonów Ci teraz wykuć potrafi ; ) )
Bapupa wie co ? że niby Anni teddy beara mozna wymienic za th?
No patrz. A ja go troszke znałem i nie kojarze czegos takiego.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Askaral Pokaż post
Orshabaal pojawia sie mniejwiecej raz na mies. na jakims swiecie ,poza tym niezawsze on spadnie z orsha i malo jakiej grupie sie udaje go ubic ( bo solo to se nikt z nim nieporadzi).Wiec thunder hammera i tak niebedziesz mial nawet jak jestes wlascicielem jakiegos 100ek albo 200ed,ms
S*******aj x) Ty NIE wiesz, co jaki czas sie orsh pojawia. A te swoje 'mniej więcej' to sobie wsadzić możesz. I nie pieprz, ze 'nie będe miał' bo To stwierdzenie nie ma posiada nawet odrobiny prawdy w sobie.
No chyba że jesteś z piposoftu, ale patrząc na to jakie głupoty pieprzysz i na Twój styl pisma.. 'pieprzysz se facet gupoty' ; )
Gallar jest offline