|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Wiecie...Jakbym nawet miał tego Thunder Hammera to i tak bym go za cholere nie sprzedal
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Cytuj:
PS. i prosze was nie mówcie "cipy" bo mi to tak dziwnie brzmi ![]()
"Miłość, która jest gotowa nawet oddać życie, nie zginie." Ostatnio edytowany przez Trenei - 09-11-2005 o 19:23. |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() lol,żadko któy tibijczyk będzie miał thunder hammera...sova,stonecutera można zdobyć z anni,jest troche łatwaiejsze ale w przypadku powodzenia.Pewne!!Bronie nie są równe...POrónujesz tylko najsilniejsze bronie,zobacz sobie łańcuch,jaki przechodzisz kupując coraz lebszego sworda,a coraz lebszego cluba.Cluby sux...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: (brak informacji)
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Skille: 95/70
Poziom mag.: 20
|
![]() Ja nie mogę, czy wy nie rozumiecie? Elysia to w miare młody server, to jest pierwszy (i jak sadze NIE ostatni) Thunder Hammer na tym świecie. Myślę że ten młotek to jeden z częściej spotykanych lootów z Orshabaala. Ale, a'propos cen, jedyny Thunder Hammer na serverze jest BEZCENNY, przeciez na 50 lvlu jesli masz przecietgna postac to masz miliony k w depo. 2 kk to 200 crystal coins, a nawet na Obsidi Waldorio ma ze 800 takich... Elahrion Avessar przekonal sie, ze Orshabaal nie jest taki zly jak go malują, ale zobaczcie: ze 200 bp UHow poszlo, jego best combo na blockerze to 2k. Trzeba gigantycznej ekipy zeby zabic Orshabaala. Mysle, ze z niego moze wypadac Warlord sword, albo jakis nieznany dotad item. Moze E Plate?
Nick: (nie pokazuje bo się mnie czepiają że brzydki) Profesja: Royal Paladin Świat: Nie pokazuje bo jest tam tylko jeden polak z takim lvl RP (ja) Gildia: zastrzeżone przez leadera Skille: 95/70 Miejsce zamieszkania: Edron |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: (brak informacji)
Poziom: 95
Skille: 95/70
Poziom mag.: 20
|
![]() 1. Warlord Sword nie wypadł z Orshabaala.
2. Kto ci na***ał bzdur o tym, że respi się raz na rok. Na Elysi u*******ili pierwszego Orshabaala, wiec kto moze wiedziec co ile on sie respi? Ja nie mogę, czy wy nie rozumiecie? Elysia to w miare młody server, to jest pierwszy (i jak sadze NIE ostatni) Thunder Hammer na tym świecie. Myślę że ten młotek to jeden z częściej spotykanych lootów z Orshabaala. Ale, a'propos cen, jedyny Thunder Hammer na serverze jest BEZCENNY, przeciez na 50 lvlu jesli masz przecietgna postac to masz miliony k w depo. 2 kk to 200 crystal coins, a nawet na Obsidi Waldorio ma ze 800 takich... Elahrion Avessar przekonal sie, ze Orshabaal nie jest taki zly jak go malują, ale zobaczcie: ze 200 bp UHow poszlo, jego best combo na blockerze to 2k. Trzeba gigantycznej ekipy zeby zabic Orshabaala. Mysle, ze z niego moze wypadac Warlord sword, albo jakis nieznany dotad item. Moze E Plate?
Nick: (nie pokazuje bo się mnie czepiają że brzydki) Profesja: Royal Paladin Świat: Nie pokazuje bo jest tam tylko jeden polak z takim lvl RP (ja) Gildia: zastrzeżone przez leadera Skille: 95/70 Miejsce zamieszkania: Edron |
![]() |
![]() |
#47 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() @Manrox:
Plz przestan pisac glupoty.
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Nie ktorzy mowia ze jak by zamiast demon arma dali TH i to by bylo nie fair dlaczego hmm? przeciez sa palki, sorce, druidzi i oni by mogli wziasc TH i sprzedac temu knightowi a pomyslcie jak w tedy wartosc by mial demon arm...
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Dobra a wiec teraz czas na moją wypowiedz ![]() Tak samo mówiono o magic swordzie (nie chodzi mi tu o magic longsworda) że ma go tylko pare osób na antice co jak widać jest nieprawdą ponieważ ma go pełno graczy na innych servach. A inne przedmioty jak mówiły cipy w wywiadzie typu magic longsword czy great axe są dostępne. No pomyślcie jak najsilniejszy club jest dostępny to skąd wiecie że nie ma też gdzieś na mapie na jakimś nieznanym quescie najsilniejszego axe lub sworda. Po co by były informacje o tych najsilniejszych pzedmiotach jak by ich nie było. A o quescie na thunder hammera wiadomo już od dawna i nie jedna osoba ma o w Tibi a ja już kończe swą wypoiwedz bo musze lecieć do szkoły. ![]()
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() anni~ TH na anni to glupota...rozwala reszte stuffu na tym qescie ....jak maja zamienic demon arma za Th to SoV za MLS xD
![]() ![]() ![]() Orsh@ Zdaje mi sie ze oni nie mieli duzego farta z wylotowaniem TH...cipsoft teraz co do orshabala totalnie kieruje co z niego wypadnie, kiedy i na jakim serverze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Z Anni nieprzejdzie i wątpie, że kiedy kolwiek TH wejdą w użycie (ilość), no chyba iż zrobią znowu zmiany loota z monsterów :> |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Domek :)
Imię: Neoliquirius...
Świat: Hiberna...
Poziom: nvm
Skille: 10/10
Poziom mag.: 17
|
![]() No po co wy sie tu zrecie miedzy soba skoro malo kto ma tu 100+lvl?... (ja nie mam ;p) A tym bardziej malo kto jest 100+ knightem ktory wali z clubow i robil anni... Oczywiscie ze nie powinni dac TH na tego questa (moja opinia). Btw w jednym z pierwszych tutaj postow ktostam napisal ze TH bedzie wart z 2 mln k. Potem inni zaczeli: Ooo na pewno nie 2kk tylko 10kk... 2 mln k = 2kkk
Wiecej nie pisze glodny jestem a poza tym nic mi nie przychodzi do glowy ;p |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() roztrzasajac stary temat! stwierdzam ze ani bear mozna wymienic za thunder hammer, ale to znaja nieliczni uheuheue, legenda mowi ze seety cyclop potrafi cos wykuc, lub veno nie jestem pewien, chodza tez plotki ze bapupa na isarze wie gdzie to wymienic, tego tez nie jestem pewien
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Orshabaal pojawia sie mniejwiecej raz na mies. na jakims swiecie ,poza tym niezawsze on spadnie z orsha i malo jakiej grupie sie udaje go ubic ( bo solo to se nikt z nim nieporadzi).Wiec thunder hammera i tak niebedziesz mial nawet jak jestes wlascicielem jakiegos 100ek albo 200ed,ms
|
![]() |
![]() |
#56 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Bapupa wie co ? że niby Anni teddy beara mozna wymienic za th? No patrz. A ja go troszke znałem i nie kojarze czegos takiego. Cytuj:
No chyba że jesteś z piposoftu, ale patrząc na to jakie głupoty pieprzysz i na Twój styl pisma.. 'pieprzysz se facet gupoty' ; ) |
||
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Świat: Obsidia
![]() |
![]() nie chce mi sie calego tematu czytac to powiem tak :
na elysii 158ek sprzedawal TH za 4000k ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Imię: Hui hqui qui ki
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
|
![]() A ja wam powiem, że prędzej dadzą Hammer of Wrath niż TH, ponieważ na anni~ NIE są najlepsze bronie. Po SoVie jest MLS, po SCA jest Great Axe, po Hammer of Wrath jest TH.
|
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Ale kto ma mls albo great axe -.-' omg...
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Gallar;975120]Ta. Smieci potrzebne do addonów Ci teraz wykuć potrafi ; ) )
Bapupa wie co ? że niby Anni teddy beara mozna wymienic za th? No patrz. A ja go troszke znałem i nie kojarze czegos takiego. A kto ty wogole jestes?! ze znales bapupe hauhauahua....i myslisz ze all ci powie? nie znales sie z nim tak jak ja, pozatym spojz na wiki na erigu, mas znapisane ze idzie wymienic uheuehueh tam bzdur nie pisza! ja wiem swoje ty wiesz swoje. nara |
![]() |