Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Broń i przedmioty

Notki

Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 09-11-2005, 18:16   #41
Sadziuu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 07 2005

Domyślny lol

nie rozumiem was po co niby oni maja usuwac demon arma jak moga zrobic piata skrzynke..wkoncu to cipy i moga zrobic co chca
Sadziuu jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-11-2005, 19:11   #42
Raszel $
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Wiecie...Jakbym nawet miał tego Thunder Hammera to i tak bym go za cholere nie sprzedal bo zbyt cenny i nie tylko.Byl by dla mnie pamiontka nie do odzyskania
Raszel $ jest offline  
stary 09-11-2005, 19:22   #43
Trenei
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raszel $
Wiecie...Jakbym nawet miał tego Thunder Hammera to i tak bym go za cholere nie sprzedal bo zbyt cenny i nie tylko.Byl by dla mnie pamiontka nie do odzyskania
chyba że byś miał hacka. :| . Moim zdaniem Cip'y nie zrobią "5" skrzynki w anni . Thunder Hammer jest nagrodą za poświecenie którą tylko nieliczni mogą zdobyć (100+). Ten hammer zawsze był uważany za niezdobyty i cip'y chcieli zrobic niespodzianke. Najprawdopodobniej nikt z nas nie bedzie go mial.

PS. i prosze was nie mówcie "cipy" bo mi to tak dziwnie brzmi

Ostatnio edytowany przez Trenei - 09-11-2005 o 19:23.
Trenei jest offline  
stary 13-11-2005, 22:48   #44
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

lol,żadko któy tibijczyk będzie miał thunder hammera...sova,stonecutera można zdobyć z anni,jest troche łatwaiejsze ale w przypadku powodzenia.Pewne!!Bronie nie są równe...POrónujesz tylko najsilniejsze bronie,zobacz sobie łańcuch,jaki przechodzisz kupując coraz lebszego sworda,a coraz lebszego cluba.Cluby sux...

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!
Walekifa jest offline  
stary 13-11-2005, 23:04   #45
Manrox
Użytkownik Forum

Manrox's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: (brak informacji)

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Skille: 95/70
Poziom mag.: 20
Domyślny

Ja nie mogę, czy wy nie rozumiecie? Elysia to w miare młody server, to jest pierwszy (i jak sadze NIE ostatni) Thunder Hammer na tym świecie. Myślę że ten młotek to jeden z częściej spotykanych lootów z Orshabaala. Ale, a'propos cen, jedyny Thunder Hammer na serverze jest BEZCENNY, przeciez na 50 lvlu jesli masz przecietgna postac to masz miliony k w depo. 2 kk to 200 crystal coins, a nawet na Obsidi Waldorio ma ze 800 takich... Elahrion Avessar przekonal sie, ze Orshabaal nie jest taki zly jak go malują, ale zobaczcie: ze 200 bp UHow poszlo, jego best combo na blockerze to 2k. Trzeba gigantycznej ekipy zeby zabic Orshabaala. Mysle, ze z niego moze wypadac Warlord sword, albo jakis nieznany dotad item. Moze E Plate?

Gildia: zastrzeżone przez leadera
Miejsce zamieszkania: Edron
Manrox jest offline  
stary 13-11-2005, 23:06   #46
Manrox
Użytkownik Forum

Manrox's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: (brak informacji)

Poziom: 95
Poziom mag.: 20
Domyślny

1. Warlord Sword nie wypadł z Orshabaala.
2. Kto ci na***ał bzdur o tym, że respi się raz na rok. Na Elysi u*******ili pierwszego Orshabaala, wiec kto moze wiedziec co ile on sie respi?

Ja nie mogę, czy wy nie rozumiecie? Elysia to w miare młody server, to jest pierwszy (i jak sadze NIE ostatni) Thunder Hammer na tym świecie. Myślę że ten młotek to jeden z częściej spotykanych lootów z Orshabaala. Ale, a'propos cen, jedyny Thunder Hammer na serverze jest BEZCENNY, przeciez na 50 lvlu jesli masz przecietgna postac to masz miliony k w depo. 2 kk to 200 crystal coins, a nawet na Obsidi Waldorio ma ze 800 takich... Elahrion Avessar przekonal sie, ze Orshabaal nie jest taki zly jak go malują, ale zobaczcie: ze 200 bp UHow poszlo, jego best combo na blockerze to 2k. Trzeba gigantycznej ekipy zeby zabic Orshabaala. Mysle, ze z niego moze wypadac Warlord sword, albo jakis nieznany dotad item. Moze E Plate?

Gildia: zastrzeżone przez leadera
Miejsce zamieszkania: Edron
Manrox jest offline  
stary 13-11-2005, 23:53   #47
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

@Manrox:
Plz przestan pisac glupoty.
stary 14-11-2005, 00:12   #48
Skrzat
Użytkownik Forum

Skrzat's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey

Stan: Niegrający
Cool hmm

Nie ktorzy mowia ze jak by zamiast demon arma dali TH i to by bylo nie fair dlaczego hmm? przeciez sa palki, sorce, druidzi i oni by mogli wziasc TH i sprzedac temu knightowi a pomyslcie jak w tedy wartosc by mial demon arm...
Skrzat jest offline  
stary 14-11-2005, 01:17   #49
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw

Stan: Na emeryturze
Khazar ma numer GG 2714125
Domyślny

Cytuj:
Jesli juz to powinni zrobic OSOBNEGO questa na TH a nie zamieniac go za demon arma. pomysl gosciu jak ty bys sie poczul, gdybyc cale tibijskie zycie nap****dalal w clubach, robisz anni, bierzesz sova(albo co innego byle by sprzedac, ew. zaczac trenowac sword, badz axe) a tu nagle srrru..zamiast demon arma jest TH na ktorego tak sie zawsze napalales....
ale pomysl o tym troche inaczej. po dodaniu Th do anni~ palkowie ktorzy ida robic tego questa brali by go i sprzedawali knightom walczacym clubem. wiec opisany przez Ciebie knight za kase ze sprzedania sova/sca (o ile jej nei przepuscil na dziwki) moglby sobie kupic TH. z poczatku cena bylaby wysoka, ale w miare uplywu czasu malala by, tak jak bylo z sovami/sca. kiedys chodzili po 2kk, a obecnei na titanii mozna juz kupic takiego za 800k.

"To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..."
Khazar jest offline  
stary 14-11-2005, 06:23   #50
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez stars
No skoro jednak można mieć Thunder Hammera to teraz knight z clubem to wpasiona postać ;] doruwnuje axe i swordowi ta informacja mnie ucieszyła !!!

Wreszcie wszytkie bronie równe !!!
I co wy na to

Dobra a wiec teraz czas na moją wypowiedz
Tak samo mówiono o magic swordzie (nie chodzi mi tu o magic longsworda) że ma go tylko pare osób na antice co jak widać jest nieprawdą ponieważ ma go pełno graczy na innych servach.
A inne przedmioty jak mówiły cipy w wywiadzie typu magic longsword czy great axe są dostępne. No pomyślcie jak najsilniejszy club jest dostępny to skąd wiecie że nie ma też gdzieś na mapie na jakimś nieznanym quescie najsilniejszego axe lub sworda. Po co by były informacje o tych najsilniejszych pzedmiotach jak by ich nie było.
A o quescie na thunder hammera wiadomo już od dawna i nie jedna osoba ma o w Tibi a ja już kończe swą wypoiwedz bo musze lecieć do szkoły.
stary 14-11-2005, 06:44   #51
boorex
Zbanowany

boorex's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Domyślny xD

anni~ TH na anni to glupota...rozwala reszte stuffu na tym qescie ....jak maja zamienic demon arma za Th to SoV za MLS xD ....tam ktos mowil ze prezentu nikt nie bierze...otoz slyszalem taka historyjke chlopak dla dziewczyny wzial z anni prezent w ktorym byl annihilator bear...ponoc jest potrzebny do qestu z MLS ale to tylko historyjka

Orsh@ Zdaje mi sie ze oni nie mieli duzego farta z wylotowaniem TH...cipsoft teraz co do orshabala totalnie kieruje co z niego wypadnie, kiedy i na jakim serverze nie ustanowili jeszcze tak mi sie wydaje "rzadko,bardzo rzadko, niezwykle rzadko". Poza tym slyszalem kiedys ze jak pojawily sie demony na tibii z pierwszych egzemplarzy tez wypadaly MPA i takie tam )
boorex jest offline  
stary 14-11-2005, 07:04   #52
Radlic
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 06 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Manrox
... albo jakis nieznany dotad item. Moze E Plate?
Czyżby nasz kochany Magic Plate Armor (Enchanted-Plate armor) był aż taki nieznany i tajemniczy?

@topic
Z Anni nieprzejdzie i wątpie, że kiedy kolwiek TH wejdą w użycie (ilość), no chyba iż zrobią znowu zmiany loota z monsterów :>
Radlic jest offline  
stary 16-11-2005, 13:14   #53
Neoliquirius
Użytkownik forum

Neoliquirius's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Domek :)

Świat: Hiberna...
Poziom: nvm
Skille: 10/10
Poziom mag.: 17
Domyślny

No po co wy sie tu zrecie miedzy soba skoro malo kto ma tu 100+lvl?... (ja nie mam ;p) A tym bardziej malo kto jest 100+ knightem ktory wali z clubow i robil anni... Oczywiscie ze nie powinni dac TH na tego questa (moja opinia). Btw w jednym z pierwszych tutaj postow ktostam napisal ze TH bedzie wart z 2 mln k. Potem inni zaczeli: Ooo na pewno nie 2kk tylko 10kk... 2 mln k = 2kkk
Wiecej nie pisze glodny jestem a poza tym nic mi nie przychodzi do glowy ;p
Neoliquirius jest offline  
stary 05-09-2006, 15:47   #54
Zen
Użytkownik Forum

Zen's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2005

Stan: Zbanowany
Imię: Defroy
Gildia: Gang-Bang
Świat: Kyra
Poziom: 91
Skille: 92/40
Poziom mag.: 19
Zen ma numer GG 5256696
Domyślny

roztrzasajac stary temat! stwierdzam ze ani bear mozna wymienic za thunder hammer, ale to znaja nieliczni uheuheue, legenda mowi ze seety cyclop potrafi cos wykuc, lub veno nie jestem pewien, chodza tez plotki ze bapupa na isarze wie gdzie to wymienic, tego tez nie jestem pewien
Zen jest offline  
stary 05-09-2006, 18:36   #55
Askaral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais

Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
Domyślny

Orshabaal pojawia sie mniejwiecej raz na mies. na jakims swiecie ,poza tym niezawsze on spadnie z orsha i malo jakiej grupie sie udaje go ubic ( bo solo to se nikt z nim nieporadzi).Wiec thunder hammera i tak niebedziesz mial nawet jak jestes wlascicielem jakiegos 100ek albo 200ed,ms
Askaral jest offline  
stary 05-09-2006, 19:04   #56
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zen Pokaż post
roztrzasajac stary temat! stwierdzam ze ani bear mozna wymienic za thunder hammer, ale to znaja nieliczni uheuheue, legenda mowi ze seety cyclop potrafi cos wykuc, lub veno nie jestem pewien, chodza tez plotki ze bapupa na isarze wie gdzie to wymienic, tego tez nie jestem pewien
Ta. Smieci potrzebne do addonów Ci teraz wykuć potrafi ; ) )
Bapupa wie co ? że niby Anni teddy beara mozna wymienic za th?
No patrz. A ja go troszke znałem i nie kojarze czegos takiego.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Askaral Pokaż post
Orshabaal pojawia sie mniejwiecej raz na mies. na jakims swiecie ,poza tym niezawsze on spadnie z orsha i malo jakiej grupie sie udaje go ubic ( bo solo to se nikt z nim nieporadzi).Wiec thunder hammera i tak niebedziesz mial nawet jak jestes wlascicielem jakiegos 100ek albo 200ed,ms
S*******aj x) Ty NIE wiesz, co jaki czas sie orsh pojawia. A te swoje 'mniej więcej' to sobie wsadzić możesz. I nie pieprz, ze 'nie będe miał' bo To stwierdzenie nie ma posiada nawet odrobiny prawdy w sobie.
No chyba że jesteś z piposoftu, ale patrząc na to jakie głupoty pieprzysz i na Twój styl pisma.. 'pieprzysz se facet gupoty' ; )
Gallar jest offline  
stary 05-09-2006, 19:42   #57
Pyro Aris
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok

Świat: Obsidia
Pyro Aris ma numer GG 5842093
Domyślny

nie chce mi sie calego tematu czytac to powiem tak :

na elysii 158ek sprzedawal TH za 4000k
Pyro Aris jest offline  
stary 05-09-2006, 20:38   #58
Loron
Użytkownik Forum

Loron's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005

Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
Domyślny

A ja wam powiem, że prędzej dadzą Hammer of Wrath niż TH, ponieważ na anni~ NIE są najlepsze bronie. Po SoVie jest MLS, po SCA jest Great Axe, po Hammer of Wrath jest TH.
Loron jest offline  
stary 05-09-2006, 20:47   #59
Evil Maul
Użytkownik Forum

Evil Maul's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Loron Pokaż post
A ja wam powiem, że prędzej dadzą Hammer of Wrath niż TH, ponieważ na anni~ NIE są najlepsze bronie. Po SoVie jest MLS, po SCA jest Great Axe, po Hammer of Wrath jest TH.
Ale kto ma mls albo great axe -.-' omg...
stary 05-09-2006, 20:57   #60
Zen
Użytkownik Forum

Zen's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2005

Stan: Zbanowany
Imię: Defroy
Gildia: Gang-Bang
Świat: Kyra
Poziom: 91
Skille: 92/40
Poziom mag.: 19
Zen ma numer GG 5256696
Domyślny

[quote=Gallar;975120]Ta. Smieci potrzebne do addonów Ci teraz wykuć potrafi ; ) )
Bapupa wie co ? że niby Anni teddy beara mozna wymienic za th?
No patrz. A ja go troszke znałem i nie kojarze czegos takiego.

A kto ty wogole jestes?! ze znales bapupe hauhauahua....i myslisz ze all ci powie? nie znales sie z nim tak jak ja, pozatym spojz na wiki na erigu, mas znapisane ze idzie wymienic uheuehueh tam bzdur nie pisza! ja wiem swoje ty wiesz swoje. nara
Zen jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania