Zobacz pojedynczy post
stary 10-09-2006, 11:08   #21
Mazur199
Użytkownik Forum

Mazur199's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: krk

Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Adres Jabbera do Mazur199
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Winer Jasos Pokaż post
Good luck, btw aleś się podjarał. Nie ździwie się jak wyskoczysz do mnie swoim 13lv sorcem z plate setem. Stfu.
@up, Matti mógł płakac, 10letnie dziecko siedziało za konsolą, lol ciekawe co mu teraz brat robi oO :| -właściwy owner ma 19
@down, A niech wyskakuje, tylko niech najpierw zrobi rekonesans, bo ja sam nie zamiezam byc xP
lol ale się temacik rozkręcił oO
edit122: @down, heuaheuahue ten rs to pomyłka, racja! ;D Wyrąbełem jakiegoś dziwnego combosa na lagu.. :/

bUAHUHUAUUA ale ty jestes pusty czlowieku zabilismy ich bo stali na bocie,a sam sie teraz wygadales ze za "konsola" stalo 10letnie dziecko a rl owner ma 19 lat?czyli co acc sharing?wyjdz z tego forum dzieciaku bo psujesz sobie opinie.Lizodupisz brazolom i myslisz ze cwaniak jestes?PADNIESZ I TYLE Z
TEGO BEDZIESZ MIAl.Dziecko(chlopak) w outficie baby lizodupi brazolom piszac ze jest dziewczyna.

Moje skile mnie walą przed huntem padłem 2x na dl i na wojnie,ty oczywiscie nie walczyles bo bales sie o SWOJE skile!Jestes przykladem polaka ktory jest noobem,ktory umie tylko przeklinac,bluzgac a zeby dojsc do czego to musi podlizac tyłek brazolom.

Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 10-09-2006 o 11:15.
Mazur199 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.