Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 10-09-2006, 11:08   #21
Mazur199
Użytkownik Forum

Mazur199's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: krk

Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Adres Jabbera do Mazur199
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Winer Jasos Pokaż post
Good luck, btw aleś się podjarał. Nie ździwie się jak wyskoczysz do mnie swoim 13lv sorcem z plate setem. Stfu.
@up, Matti mógł płakac, 10letnie dziecko siedziało za konsolą, lol ciekawe co mu teraz brat robi oO :| -właściwy owner ma 19
@down, A niech wyskakuje, tylko niech najpierw zrobi rekonesans, bo ja sam nie zamiezam byc xP
lol ale się temacik rozkręcił oO
edit122: @down, heuaheuahue ten rs to pomyłka, racja! ;D Wyrąbełem jakiegoś dziwnego combosa na lagu.. :/

bUAHUHUAUUA ale ty jestes pusty czlowieku zabilismy ich bo stali na bocie,a sam sie teraz wygadales ze za "konsola" stalo 10letnie dziecko a rl owner ma 19 lat?czyli co acc sharing?wyjdz z tego forum dzieciaku bo psujesz sobie opinie.Lizodupisz brazolom i myslisz ze cwaniak jestes?PADNIESZ I TYLE Z
TEGO BEDZIESZ MIAl.Dziecko(chlopak) w outficie baby lizodupi brazolom piszac ze jest dziewczyna.

Moje skile mnie walą przed huntem padłem 2x na dl i na wojnie,ty oczywiscie nie walczyles bo bales sie o SWOJE skile!Jestes przykladem polaka ktory jest noobem,ktory umie tylko przeklinac,bluzgac a zeby dojsc do czego to musi podlizac tyłek brazolom.

Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 10-09-2006 o 11:15.
Mazur199 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-09-2006, 11:14   #22
Winer Jasos
Zbanowany

Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Sao Paulo

Profesja: Knight
Świat: Lucera
Poziom: 40
Skille: 86/85
Poziom mag.: 5
Winer Jasos ma numer GG 4546217
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazur199 Pokaż post
bUAHUHUAUUA ale ty jestes pusty czlowiku zabilismy ich bo stali na bocie a sam sie teraz wygadales za za "konsola" stalo 10letnie dziecko a rl owner ma 19 lat?czyli co acc sharing?wyjdz z tego forum dzieciaku bo psujesz sobie opinie.Lizodupisz brazolom i myslisz ze cwaniak jestes?PADNIESZ I TYLE Z TEGO BEDZIESZ MIAl.Dziecko(chlopak) w outficie baby lizodupi brazolom piszac ze jest dziewczyna.
hahahahahahahhahahahaha, q noob, raczej nie acc sharing a hack -.- -gnój samowolnie wbił chara bez wiedzy ownera!
Lizodup? lol, nosze outfit dziewczyny bo męskie są rox! All ppl z br wiedzą dokladnie kim jestem, ty zawsze byłem rasistą wraz z tomaszek-san. Nazwa twojej gildi mówi sama za siebie - ludzi którzy sobie przejebali, albo mają nawalone w łbie. nara
edit: Mój nick dobrze mowi kim jestem: Jogea Bonito -rodzaj męski. Naab

Ostatnio edytowany przez Winer Jasos - 10-09-2006 o 11:19.
Winer Jasos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-09-2006, 11:20   #23
Mazur199
Użytkownik Forum

Mazur199's Avatar

Domyślny

Cytuj:
hahahahahahahhahahahaha, q noob, raczej nie acc sharing a hack -.- -gnój samowolnie wbił chara bez wiedzy ownera!
Lizodup? lol, nosze outfit dziewczyny bo męskie są rox! All ppl z br wiedzą dokladnie kim jestem, ty zawsze byłem rasistą wraz z tomaszek-san. Nazwa twojej gildi mówi sama za siebie - ludzi którzy sobie przejebali, albo mają nawalone w łbie. nara

Wiesz co?Ja do czegos doszedlem,wbilem 66lvl(aktualnie mam 64 bo walczyłem na wojnie a ty w tym czasie siedziales z lizakiem na nub charze i patrzales co sie dzieje).Ja jestem rasista?Ty patrz komu ty dupe lizesz bo polowa brazoli na lucerze to rasisci,my walczylismy o pokoj i o wolnosc polakow na tym serwie ktorzy byli wybijaniu przez brazolow bez powodu.No ale dobrze skiluj dalej,wbijesz 100lvl i na co ci to?Staniesz sie zagrozeniem dla brazoli ktorzy cie ubija jak polowe polakow przed wojna.A teraz zamknij sie i sie nie wypowiadaj bo walisz same offtopy i klniesz. -.-

On mial HACKA?!!!!!! od brata?UAHEhiuAahEiahE debil roku 2006plx to czemu od razu po dedzie wyzywal nas tekstami "h*j wam w du*e" twoja stara to..." ?Kto jest noobem?

Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 10-09-2006 o 11:30.
stary 10-09-2006, 11:34   #24
Winer Jasos
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Wiesz co?Ja do czegos doszedlem,wbilem 66lvl(aktualnie mam 64 bo walczyłem na wojnie a ty w tym czasie siedziales z lizakiem na nub charze i patrzales co sie dzieje).Ja jestem rasista?Ty patrz komu ty dupe lizesz bo polowa brazoli na lucerze to rasisci,my walczylismy o pokoj i o wolnosc polakow na tym serwie ktorzy byli wybijaniu przez brazolow bez powodu.No ale dobrze skiluj dalej,wbijesz 100lvl i na co ci to?Staniesz sie zagrozeniem dla brazoli ktorzy cie ubija jak polowe polakow przed wojna.A teraz zamknij sie i sie nie wypowiadaj bo walisz same offtopy i klniesz. -.-
Lol, 63lv wbijałes go w pite czasu. Wiesz czego br to rasiści? Oni qtwa sie poprostu bronią, naucz się ze 200 słowek i zacznij z nimi normalnie gadac to zmieniąo tobie zdanie. Często słyszałem od was słowa typu "fucking br," br idzie obok dp -"to br, lejem?" - etc
Zagrozenie? LoL - Sir Gimli lv 101, i wielu innych playerow żyje w zgodzie z br. WIESZ CZEMU NIE UCZESTNICZYŁEM W WOJNIE?- BYŁEM HUNTED OD POLOWY SERWA, ZA TO ZE LOGŁEM DO DP GDY KTOS W TYM CZASIE ZARĄBAŁ C ARMA! Z łatwością wbił bym taki lv jk ty, poprostu miałeś szczęśćie ze cie prędzej nie huntowali -.-
Cytuj:
teraz zamknij sie i sie nie wypowiadaj bo walisz same offtopy i klniesz.
Kto tu klnie, wracaj na Askare, bo na lucerze nie ma miejsca dla ludzi jak ty! PeacE oFF!

edit: up
Cytuj:
to czemu od razu po dedzie wyzywal nas tekstami "h*j wam w du*e" twoja stara to..." ?Kto jest noobem?
-., BO to dziecko 10lat, po dedzie odrazu panikowało, po przyjsciu brata zaliczył prawdopodobnie zgon w rl. Rl matti by was nie targał, bo nie doszło by do takiej sytuacji.

@down, kto tu kogo wyzywa, lol, kup se kilka bp tych sdkow i trzymaj hotkeya z utamo vita bo z exevo mort hur padniesz na 1 hita.

@down,daniel Masz cos do mnie - pm, mega offtop

Ostatnio edytowany przez Winer Jasos - 10-09-2006 o 13:05.
stary 10-09-2006, 11:39   #25
dragonnqqq14
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 09 2006

LOL

@Mazurashi masz racje ))

@Jogea A wes Z tąd Spier.... Skille ci nic nie pomogą jeb*e Ci z sd 160 to sie posrasz Dedniesz bedziesz płakał I lepiej teraz nie pisz nic tutaj nie wyzywaj nas tylko idz sie módl zebys nie padł Su*o

Nie Lubie takich Jeba*ych Psów!

//Dragon~
dragonnqqq14 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-09-2006, 12:40   #26
Jason-X
Użytkownik Forum

Jason-X's Avatar

Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Domyślny

Muahahaha podobaja mi sie filmy na ktorych low lvle ownuja takich pro gejmerow.
16:33 Traste Inutil: the respawn of noobs in carlin are good today
Jason-X jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-09-2006, 12:56   #27
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Jestem trzecim knightem na Lucerze, ktory ma takie skile (40lv-), latam w dsm, g legs, więc uwazam ze to jest coś.

btw, wlasnie wbilem red skula. Miesiąc urlopu
Łał i co mamy teraz pukać ci pokłony bo masz g legsy? O Boże! On ma G-Legsy!
Dla mnie możesz mieć i złote gacie i tak mi niczym nie zaimponujesz bo wiem, że poza grą jesteś tylko głupim dzieciaczkiem.

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?
-=DanieL=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-09-2006, 13:05   #28
Mazur199
Użytkownik Forum

Mazur199's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- Pokaż post
Łał i co mamy teraz pukać ci pokłony bo masz g legsy? O Boże! On ma G-Legsy!
Dla mnie możesz mieć i złote gacie i tak mi niczym nie zaimponujesz bo wiem, że poza grą jesteś tylko głupim dzieciaczkiem.

suheushhseushe szczera prawda

@Winer
I co mam sie uczyc brazolskiego zeby im dupe lizac?Dobra me da food plx eu skills roxando PQP fdp amigo.Wbijalem ten lvl 11 miesiecy,byla to moja pierwsza postac i wiesz nie jade w 10 ownerow wole dojsc do czego sam,bez botow co bylo widac na filmie, z PRAWDZIWYMI kumplami ,a nie zeby stworzyc postac i na 1 lvl juz lizac dupe 100lvl+.

Wątpie zeby dragon javern padl na 1 hita z mort hura.Jego pvp jest 10x lepsze od niektorych debili z elementalis.Zabijali po kilka razy chronosa na bocie na larvach i za kazdym razem uciekali.
stary 10-09-2006, 13:12   #29
Winer Jasos
Zbanowany

Domyślny

Mogę ci zaręczyć ze ani ja ani matti nie sharujemy konta, zapewne ten 10 latek jechał na bocie a najbardziej bał się o swojego 12knight'a(utiniz krex) niż o chara mattiego.
p.s Dzięki serdeczne za name dragonkqqq.
stary 10-09-2006, 13:18   #30
Mazur199
Użytkownik Forum

Mazur199's Avatar

Domyślny

Cytuj:
I chuj, sieszysz sie ze zajebales kogos na afku?

Autor filmu, to jebany w dupe rasista, ktory boi się wyjść z dp.

na 61lv masz skile 81...
l3szcz!!

edit: Mazur zgwalce cie ryba, jak mogles zabic pl.... qrwa własnych ziomów zabijasz!@
Jogea Bonito=Zenia Nimfomanka

Mazur, jak mogles sie tak zdebilić.
1.Kultura.
2.Skile moge miec jakie tylko chce.
3.Padniesz
4.Ja swoich ziomków zabijam?Ja tylko ubiłem palantów na bocie i mc pomagam polskiemu narodowwi pozbyc sie czitujących debili.
5.Sam przyznałes teraz ze on bał sie bardziej o swojego 13 knight.Uuuuu mc+bot nice combo żal.pl
6.Nie odzywaj sie w tym temacie bo jakby jakiś gm czy senior tutor obczailiby ten film to gosciu by mial bana.
7.Widze ze swoim eq i skilami jarasz sie jak żydek lizaczkiem.Jak sie logowałeś na forum to powinieneś wybrać nick "sword86/shield/84".W podpisie i pod nickiem masz swoje skile juz wypisane...moze jeszcze na czole sobie napisz?

AHAHAHAHAHHA zobaczcie nooba zrobił sobie konto na flogao.br suheushe
Zobaczcie jak wyglada w rl,połozył sie na trawie i udaje ze sie schlał.Chyba mleko wypiłeś i sie schlałeś no bo w końcu mleko też ma swoje % suehsue

http://www.flogao.com/jogeabonito/foto/001/73855368

Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 10-09-2006 o 13:29.
stary 10-09-2006, 13:26   #31
Mydlarz
Użytkownik Forum

Mydlarz's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Zielona Góra

Dumny

sdasdasadhuhsud żądzicie pierw mówicie Secret Nick a tera na FOrum piszecie Gz REspect
eee asdhusdahusdahu To JEgo Foto ?? dsahuadshuasdhusdahusahyusdau =DD Widze ze masz z deka filmy rozroznij Tibie OD REala bez urazy REspect ;]

Ostatnio edytowany przez Mydlarz - 10-09-2006 o 13:31.
Mydlarz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-09-2006, 13:33   #32
Winer Jasos
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
1.Kultura.
2.Skile moge miec jakie tylko chce.
3.Padniesz
4.Ja swoich ziomków zabijam?Ja tylko ubiłem palantów na bocie i mc pomagam polskiemu narodowwi pozbyc sie czitujących debili.
5.Sam przyznałes teraz ze on bał sie bardziej o swojego 13 knight.Uuuuu mc+bot nice combo żal.pl
6.Nie odzywaj sie w tym temacie bo jakby jakiś gm czy senior tutor obczailiby ten film to gosciu by mial bana.
7.Widze ze swoim eq i skilami jarasz sie jak żydek lizaczkiem.Jak sie logowałeś na forum to powinieneś wybrać nick "sword86/shield/84".W podpisie i pod nickiem masz swoje skile juz wypisane...moze jeszcze na czole sobie napisz?
ad.5 Czyt. poprzednie posty? To był 10latek, nie wiedział co robi!
ad.6 Widze ze rulez to masz opanowane... - zadne nagranie tibiacam, zaden ss NIE JEST dowodem na to ze ktos jest mc/bot/sharer, i nie moze byc na tej podstawie zbanowany. Z miłą chęcia sprowadze tutaj dowolnego seniora.
ad7. Podnieciłes się? Nic ci do tego jaki mam podpis, oraz text pod nickiem.

co do linka, wy byscie nigdy takiego czegos nie zrobili! ;D

Ostatnio edytowany przez Winer Jasos - 10-09-2006 o 13:35.
stary 10-09-2006, 13:35   #33
Mydlarz
Użytkownik Forum

Mydlarz's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Zielona Góra

Domyślny

Winer powiedz Szczerze liżesz dupe Brazylom ?? Widze ze na Ss ~Hail BR~ ehh coraz bardziej PL sie noobuja =( Ja wole dostac Hunta i Pasc Honorowo niz do konca zycia sie kogos słuchać

REspect All
Mydlarz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-09-2006, 13:37   #34
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny

Ku*wa, ale to trzeba byc wielkim debilem zeby na swiecie pvp skillowac do 86 na tak niskim lvlu! Przeciez podejdzie jakis sorc ktory tylko expil i masz przesrane, 1 ded to 100 godzin skillowania w plecy. Debil.

Na non-pvp to bym jeszcze zrozumial ze skille warto robic na potwory. Ale na pvp? Tu sie liczy ilosc hp i sila leczenia uhem, jak masz małą to cie byle 30 sorc ujebie i co? Powodzenia w odrabianiu skilli noobie. -.-

Sam jak gralem na non-pvp to mialem na 45 lvlu 89/88, ale jak gralem na pvp to na 40 lvlu mialem tylko 71/70. (bo po ch*j mialem robic skille zeby przyszedl sorc i od nowa je odrabiac bo slaby lvl?)

I sie nie podniecaj bo skillowanie to chyba najprotsza rzecz jaka mozna robic w tibii. (zlurowac 2 potworki i patrzyc sie na chmurki potrafi dziecko w żłobku)

Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 10-09-2006 o 13:49.
noobowaty mistrz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-09-2006, 13:42   #35
Winer Jasos
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
euhseuhushesu powiedz mi jak ja mam zrobic "fake movie" na tibicam??usheuhsuhehsuh me da hacker amigo PQP.

10 latek czyli nadal twierdzisz ze to sharing acc gz.br

Nie wlaśnie że niee...to ty sie podniecasz swoimi POWER AKI skills i eq.btw 5mlvl to ja mialem na 29lvl a ty widze ze na 40lvl masz go dopiero ledwie wbitego.

Pamietam jak jeszcze grales tym noobem zenia nimfomanka.Pisales do mnie i lizałeś dupe "wow jaki lvl" dlatego cie zignorowalem.
Czytamy ze zrozumieniem, nie sharing a hack!. Nie znam się na "tibiacam faking", ale to nagranie .rec to nie jest zaden dowód do zbanowania. "wow jaki lv" - to było lizanie dupy? Qtwa człowieku opanuj się nie wiesz co to jest "gz"? DeBiLizm
@down Z chęcia . Lol tzn zę jak ktos ma skile 100/100 na 40lv to jest debilem, chorym umysłowo człowiekiem etc?? Wdg mnie jak ktos ma większe skile to wykazuje się cierpliwością bądź cfaniactwem

Ostatnio edytowany przez Winer Jasos - 10-09-2006 o 13:49.
stary 10-09-2006, 13:46   #36
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny

ej moze bys tak na mojego posta odpowiedzial? Tez cie skrytykowalem za glupote.
noobowaty mistrz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-09-2006, 14:18   #37
Upierz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec

Upierz ma numer GG 8248642
Domyślny

Hahahah, wymiana zdań w tym temacie roxuje ^^
Co do filmu wielkie GZ! ubicia. Macro sux -.-
Upierz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-09-2006, 14:29   #38
Celmir
Użytkownik Forum

Celmir's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin

Celmir ma numer GG 5651885
Domyślny

Winter tak Cie skille Twoje podniecaja?? Propozycja moja jest taka : Wlacz teraz tibie, chwyc sie za malego wacka i zjedz sobie na recznym podniecajac sie skillami na 40lv
Celmir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-09-2006, 15:30   #39
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
Domyślny

Zal patrzec na ludzi co myslal ze sa "pro playa".

Mm na twoim albumie niema golden legow a tak sie nimi chwaliles :S
Dodatkowo Dsm/Rh bez aol? Ladny loot moze byc z ciebie.

Film moze byc dowodem na macro / boty etc. pod warunkiem iz link znajduje sie np. w twoim komencie a masz jakis cheat pokazany.
Rl kumpel zamiescil film z annihi na tibia.com. Widac bylo ze uha sie i zmienia ring w tym samym momencie - banned. Drugi mial photobucket w lokacji wpisane (mowie o kontach tibia.com) a tam mial ssy z light hackiem.

ps. Rozjebalo mnie to ze podpisujesz kazdy ss adresem. Uwazasz ze ktos zabierze ci ss do swojego photobucketa? :O
stary 10-09-2006, 19:25   #40
Jwitos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Ja miałem własnie tam stac i afkowac, wtedy to by sie tak nie potoczyło!
Ahahaahha! Afkować i by się tak nie potoczyło? ROFL! A = Away F = From K = Keybord. Rozumiesz?
Cytuj:
Teraz to juz wiem co oznacza ufac polakowi.... HujoWy ten NarÓD
To wy*******aj z tego hujowego narodu...
Pozdrawiam z podłogi
Jwitos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania