Zobacz pojedynczy post
stary 19-09-2006, 10:59   #49
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
W skrocie: guardy sa za twarde, za mocne, daja za malo expa i respia sie w zbyt malych ilosciach zeby konkurowac z dobrymi miejscowkami dla knighta.
zależy kiedy powiem szczerze o treningu i miejscówkach rycka wiem sporo (club fighting 90, axe fighting 88, shielding 95, troche trwa zrobienie takich skili, a pewnie jak bym się nie przerzucił na axe to by było około 97/95), jak latalem ze skull staffem nawet na skillu 90 to za guardami nie przepadałem, ale już na 80 z sca guardy to żyć nie umierać, zejdzie ci 3-4 uh na godzine max! exp leci dużo szybciej w dobrej kopalni, no i co za tym idzie kasa z loota bardzo przyjemna

wiec na niższym lvl i skillach zgadzam się z Tobą, guardy nie mogą konkurować z innymi miejsówkami, a na wyższym lvl to już słabszy exp bo przecież są dragi/orki/hydry itp. ale za to kasa dobra, jeśli chcesz na coś zarobić

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord Pokaż post
mam małe pytanie pierwszy raz gram knightem i jakie skille mam zrobić by już NIE SKILLIĆ w przyszłości tylko prosze bez odpowiedzi "narazie 60/60 potem doskillujesz" mi właśnie o to chodzi by zrobić takie skille by puźniej już wogóle nie skillić bardzo prosze o odpowiedzi
tak jak byś chciał to się ryckiem nie robi, bo jak byś chciał wogóle już nie trenować to wbij 90/90 i leć wtedy tak, ale czy się chce? wątpie! lepiej wbić lvl 20 skile 60/60, lvl 50 skile 70/70, lvl 70-80 skile 80+ itp itd. to jest najlepsza taktyka dla rycka

@topic ogółem
zresztą wszystko to zalezy od indywidualnych upodobań, jedni (tak jak ja) wbijają jakiś lvl i potem trenują do jakiś skili (tak jak to opisałem przed chwilą), jedni zrobią na początku skile 65/65 i już wogóle nie będą trenować, a jeszcze inni maniacy (znam takich) nie patrzą na lvl tylko na skile i na lvl 50 mają po 90 a nawet 95+ i mówią że przy porządnych skilach zabiorą się za expowanie, wszystko zależy od twojego stylu gry