|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dretais Zajac
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
|
![]() LOL
Ja mam 43 lvl i skille 67/62 biegam w g-arm, k-leg, cruss helm, gs, bez sword rina i exp mi idzie szybko - jezeli mi sie chce rac to moge lvl dziennie (tak jak zrobilem lvl 40-43)i nie uzywam wogole uh. |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Prosze o skomentowanie tej wypowiedzi, poniewaz jak narazie ciezko mi sie pozbierac po upadku z krzesla spowodowanym atakiem chronicznego smiechu po przeczytaniu tego czegos (rodzaj postu, wypowiedzi... ale w naszym jezyku niestety madry post nazywa sie tak samo jak to o jeden wyzej).
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Suwałki
Imię: Axel Kimer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Forsaken Diviners
Świat: Guardia
Poziom: 29
Poziom mag.: 31
|
![]() Ja mam knighta 24 lvl i skile 60/57.
|
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zyziek'Den
Gildia: Empire of Rome
Świat: Candia
Poziom: 45
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
|
![]() A kogo to obchodzi ? -.-
@topic Skiluj do 80/80 bo pozniej to juz naprawde masakra Ostatnio edytowany przez Bass - 15-09-2006 o 20:37. |
![]() |
![]() |
#45 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() ech a mialem nadzieje ze walisz z aksa.
#46 |
Guest
|
![]() To moze ja sie wypowiem
![]() ![]() PS: guardy to jedynie chyba z SCA/SoV ale kto by wtedy expil tam xD PS2: jesli chodzi o skile to uwazam ze od 80/80 nie trzeba skilowac chyba ze odrabiac stracony skil po dedzie ![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Odpowiednie skille to 80/80 tylko uważaj jak grasz na pvp to mogą cie zabić i będziesz musiał odrabiać
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Imię: Fercarth
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Royal Angles
Świat: Guardia
Poziom: 138
|
![]() Ja mam ek 83 lvl i 85/82 i ciagle mi malo. Mysle, ze tak skille po 90 to akurat, zeby juz sie nimi nie martwic. Jak pacc sie skonczy to potrenie, bo tak szkoda czasu.
#49 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
![]() wiec na niższym lvl i skillach zgadzam się z Tobą, guardy nie mogą konkurować z innymi miejsówkami, a na wyższym lvl to już słabszy exp bo przecież są dragi/orki/hydry itp. ale za to kasa dobra, jeśli chcesz na coś zarobić ![]() Cytuj:
@topic ogółem zresztą wszystko to zalezy od indywidualnych upodobań, jedni (tak jak ja) wbijają jakiś lvl i potem trenują do jakiś skili (tak jak to opisałem przed chwilą), jedni zrobią na początku skile 65/65 i już wogóle nie będą trenować, a jeszcze inni maniacy (znam takich) nie patrzą na lvl tylko na skile i na lvl 50 mają po 90 a nawet 95+ i mówią że przy porządnych skilach zabiorą się za expowanie, wszystko zależy od twojego stylu gry ![]()
![]() |
#50 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
zgadzam sie, nie wypada na 80 levelu z wysokimi skillami zajmowac low levelom Senji/ Mint ;p
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ Topic Zrob 70/70 sa to optymalne skile na 30-50 level. Na levelu ponizej 60 nie widac duzej roznicy midzy 70/70 a 90/90, cyklopy, minosy, scraby daja podobny exp, mimo tak wielkiej roznicy w skliach, bez duzej ilosci HP smoki, orki, nizsze poziomy w cyclopis ciagle sa strata kasy |
|
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() Jestem na bierząco, więc powiem tak...
Moją pierwszą postacią był knight - oczywiście szybko został zmieniony, bo żeby dobrze się grało knigthem trzeba umieć grać... W między czasie miałem druty, sorce, palki.. Teraz znowu zrobiłem sobie knighta ![]() ![]() Więc moja rada jest taka: Skilluj do 65/65 , zrób 35 lvl, skilluj do 80/80 (jeżeli potem chcesz mieć to już z głowy) - kup pacc i chulaj dusza, chulaj wola ![]() PS: Jeżeli już zrobisz ładny lvl to wedle własnego uznania ze skillami ale tak przynajmniej pod 90/90 by wypadało... Ostatnio edytowany przez Nivadi - 19-09-2006 o 13:57. Powód: Mały błąd stylistyczny lol :P |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mefi Knightt
Świat: Luminera
Poziom: 10
Skille: 51/51
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Nivadi dobrez to okresliłes zrobie tak jak mówisz moją nową postacią na askarze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Gildia: Army Of Hardcore
Świat: Harmonia
Poziom: 41
Skille: 20/24
Poziom mag.: 52
|
![]() Jeśli nie planujez robić z niego h lvla 70-80 styknie a jak na dłuższą mete 85-90
|
![]() |
![]() |
#55 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mozesz niezle poexpic w MINT, zdobedziesz 25-30k expa na godzine i niezly loot, ale faktem jest ze knightem przed 70 levelem na facc arena nie ma prawie co robic.
|
![]() |
![]() |
#57 |
eX Moderator
![]() |
![]() Przesadzone ? to ty straciles czas ;p
#58 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2005
|
![]() Niewiem co wy macie ale gracie na swiatach pvp bo ja na non-pvp mam 21 lvl i knightem skile 52/50 wale clubami i mam 4 lvl i dlamnie to sa dobre skile jezeli chcesz miec skile i potem nieskilowac to wbij max 65/65 i mozesz se chodzic a jak ci sie nudzi expijenie potem to wez wbijaj next skille ja mam 52/50 i jestem zadowolony nikt mi niezazuci ze z tymi skilami nic nieporobie
|
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() @Guardy
Ja train olalem calkowicie o czym najlepiej swiadczy fakt ze na 122 lvlu mam tylko/aż (niepotrzebne skreślić) 80 shieldinga. Na guardy nie chodzilem, nie chodze i nie bede chodzil chocby z tego wzgledu ze zabijanie ich jest po prostu nudne! Na innym spocie mam kilka roznych rodzajow potworow a na guardach jest jeden rodzaj i gra staje sie bardzo montonna. (podobnie jak trening dlatego nie skillowalem i nie skilluje) Pomijam wszystkie inne niedogodnosci z jakimi mozna sie zetknac na guardach a jest ich naprawde sporo: gigantyczne przeludnienie (noobki nie daja poexpic), kiepska oplacalnosc tego expowiska dla knighta. [wolny exp, wolny zarobek i praktycznie tylko z malo wartosciowych przedmiotów (postman prawie niezbedny)] Ostatnio edytowany przez Colard - 26-09-2006 o 15:56. |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Jack Blaire
Profesja: Druid
Gildia: none
Świat: Pythera
Poziom: 10
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Powiem tylko jedno- nieźle to napisałeś ale mam kilka zastrzeżeń( czyli w sumie nie powiem tylko jednego ;p) Po co skillować na 35 lvl 80/80 skoro jeśli na tym lvlu będziesz miał 65/65 to na około 50 powinieneś mieć 71/70 ( bo podczas expienia szybciej rośnie skill axe/sword/club). Pozatym skillowanie pallem do 75, 80 dista też jest do kitu bo wystarczy 60 lub 65 jak ktoś woli i już na 30 lvl będzie 70,71,72,73 ;] Tyle zastrzeżeń. A pochwał nie będzie - Anię dopadła grypa ![]() |
|
![]() |