Zobacz pojedynczy post
stary 22-09-2006, 21:52   #13
Dark Deni
Użytkownik Forum

Dark Deni's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Barlinek

Stan: Na Emeryturze
Imię: Deni
Dark Deni ma numer GG 500990
Domyślny

Cytuje "Neptera :Założona w lutym roku 2004 młody świat opanowanym przez BR gra tu około (znaczy grało przed wojną ale zaraz o tym powiem ) 70% BR 20% PL 10% innych narodowości."

1. Neptera 07/05 empty USA pochodzi z roku 2005 a nie jak up luty 2004

2. Hythe~ masz w 50 % racje co do dariusa~ i do Royal~ ale co do Mistica sie mylisz pozatym że mistic szpanując swoim best shoterem byl denerwujący i do jego retiredów u mistica bylo tak 1 dead - mówił retired a na drugi dzeń znów zaczynał grać ehh...

3. Co wy tam wiecie o Nepteze osobiśćie niezachencam do grania naniej bo to niema sensu 40 - 50 lv i zaczynają sie kłopoty z naszymi kochanymi br

4. zadawnych czasów jak Maclauds zaczeło wojne z Edoc~ były szanse bo mieliśće równe szanse a teraz te 60 lv maą po 100lv +

5. dużo br jest juz spoko dla polaków nie że sie podlizuje ale jak poznać ich tak osobiśće z dobrej strony to są spoko

6. ja na xerenie niepadłem ani razu od Pk możliwe ze od monstera ale nie od pk

7.co do stania w dp niestoje dlatego że sie boje ale dlatego że niemam chęci grać na nepteże bo to niema sensu a wchodze tylko poto aby se pogadać ze starymi kumplami i jak ktoś mi powiedzał ze go bija to szedłem napomoc nawet mając Eol na plecach ostatnio nieudało mi sie wrucić cało do dp i polowa eol mnie trapneła przed Thais :/

8. Na początku bylo tylko z 1 % polaków na serwże a ja jestem jednym z tych któzy zaczeli tam grać pamiętam jak evilom pomagalem przeiść rooka a potem na mainie jak chodziłismy razem po te w.....e qesty takie jak Dark Shield

9. z tymi 3 polakami w Lnd to przesada jak oni mogli tak nisko upaść zwłaszcza przesadza Zielony...

10. NIGDY NIEBAŁEM SIE PRZYZNAĆ DO TEGO ZE BYŁEM I JESTEM POLAKIEM I NIGDY NIEBAŁEM SIE ROZMAWIAĆ PRZED DP PO POLSKU !!!

11. Co do wojny pamiętam tylko 1 wojne wywołaną przez polaków która wywywołali Maclauds Edocom a potem polacy niemieli zadnych udzalów w wojnach

12. I to na tyle coś sie niepodoba to moja opinia i tyle a to jest forum i mam prawo wypowiadać sie otym co sądze narx pozdro dla Edoc'Sils oraz Hythe~
Dark Deni jest offline   Odpowiedz z Cytatem