|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2006
|
![]() Neptera Neptera :Założona w lutym roku 2004 młody świat opanowanym przez BR gra tu około (znaczy grało przed wojną ale zaraz o tym powiem ) 70% BR 20% PL 10% innych narodowości. W roku 2005 miesiąca czerwca Polacy nie wytrzymali Gildia Elotic pod przywódcą Habbora i innych BR atakowali PL zabijali w każdym miejscu.Wszyscy Polacy pouciekali na inne servery z myślą ,że będzie lepiej uciekliśmy na Xerene niektórzy zostali ale oni i tak zostali zabici , tak więc na Xererze jak powychodziliśmy z rookardu zabijali nas jak króliki... ten server był gorszy Polacy zabijali Polaków Szwedzi zabijali Polaków i na odwrót było jeszcze gorzej. W lipcu i sierpniu powracaliśmy na starą dobrą Neptere no i... nie wytrzymaliśmy powiedzieliśmy WOJNA!! WOJNA!! Od lipca do końca sierpnia trwała najkrwawsza wojna powstała gildia Legends Never Die było w nich trochę Polaków (50+) i BR (55+) niektórzy BR też chcieli spokoju niektórzy lubili Polaków... Nie czekaliśmy długo na zwycięstwo gildia Elotic przegrała Habbor się poddał. Polacy przed depo rozmawiali już po polsku Wszyscy są szczęśliwi do dnia dzisiejszego. Ale kto wie może BR się wkurzą i znowu będzie wojna teraz MY Polacy wzmacniamy levele potrzebujemy nowych Polaków i tych którzy odeszli z niej niech powracają Neptera was powita jak BR nas zaatakują będziemy godni odegrać jej ataki tak więc: POLACY NA NEPTERE! Odbijemy Server Razem Możemy dużo! Ostatnio edytowany przez Vojtass - 18-09-2006 o 20:38. Powód: Żle napisałem |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jaki masz nick?::> down@ Czlowieku! Jaka wojne wy wypowiedzieliscie?! 3 polaczkow dolaczylo do gildi LND i to wszystko.Jaka WASZA wojna? Mowisz o zabijaniu tylko brkow na 10lv ? Na nepterze gralem tydzien. Ale logowalem sie w kazdy łikend przez jeszcze rok z przerwami. Ale co tutaj gadac. Ty jestes jednymz tych ktorzy nie wiedza nic=] I nadal zadaje ejdno pytanie: Co TY zrobiles dla neptery ze caly czas wymawiasz slowo 'MY' Ostatnio edytowany przez vaviec - 18-09-2006 o 20:52. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Powiem tylko tyle:
1.Teraz gra o wiele więcej polaków w depo dużo PL moi koledzy to sami 40+ levele jak widać neptera jest coraz lepsza dla Polaków.Ty kończyłeś grać wrzesień 2004 jak napisałeś -.- a to całkiem zmienia postać rzeczy to było dawno... 2.Tak my wypowiedzieliśmy wojne bo nas tępili My tego już nie wytrzymaliśmy wypowiedzieliśmy wojnę. 3.My wygraliśmy Ostatnio edytowany przez Vojtass - 18-09-2006 o 20:47. Powód: Źle napisałem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() 1. Wzryszyla mnei ta historia
2. Kto w tej grze p[atrzy na narodowosic jest Rasistą |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() Luppy@
Neptera rzadzi sie ZUPELNIE innymi prawami. Tutaj panuje nienawisc. Jedna narodowosc nie lubi drugiej. Na tym swiecie spotkalem sie glownie z nie-tolerancja ze strony naszych brazylijskich kolegow. Bys pogral tu-bys zrozumial. Nawet nie wiesz jacy hglvle na nepterze sa chamscy ,niekulturalni. Takich to tylko po mordzie. Inaczej sie nie da. Mimo iz chcialem pograc w spokoju. Z dala od zabijania. Byc nadal z kumplami. To mi sie jednak nie udalo. Ostatnio edytowany przez vaviec - 18-09-2006 o 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Mi się udało narazie mam kilku hleveli Br niektórzy są fajni pomogli mi w questach itp. Ale trzeba uważać na złych BR bo Tych bardzo duzo jest na Nepterze
Ostatnio edytowany przez Vojtass - 18-09-2006 o 21:18. Powód: Źle napisałem |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 117
Skille: 104/86
Poziom mag.: 21
|
![]() To sie usmialem czytajac ten temat. Wszystko co napisal autor tego tematu, to bzdury i brednie wyssane z palca. Polacy NIGDY nie mieli nic do powiedzenia na nepterze. Vaviec rowniez sie myli piszac, iz edoc'sile wygrali cokolwiek - ataki przed save i zabijanie grupa 8-10 osob ludzi 50lv, nie mozna w zaden sposob nazwac wojna. LND wygralo cokolwiek? hahaha... wszyscy albo wieksza czesc tej gildii byla retired i mogla walczyc, bo nie miala nic do stracenia - mimo tego nadal nie wiem czy zabili kogokolwiek ze "znaczacych" osob. Teraz czas na nasze kochane h lv polacki czyli edor nius (ktory nie przyznaje sie, ze jest polakiem), darius-gladiator (kiedys chcialem, zeby pomogl mi w pkowaniu w tej ich "niby" wojnie, to zaczol sie wykrecac jakimis glodnymi kawalkami, ze juz za duzo zabil itp.), mistic force (nasz kochany shoter, jakos nigdy go w aukcji nie widzialem, a wiekszosc lizodupow w nim pokladala takie nadzieje z tym jego nedznym ue. O ile sie nie myle padl raz od kogos i odrazu retired), royal-evil (10 razy konczyl z neptera, 10 razy wypowiadal wojne br, a jedyna jego ofiara byl jakis druid 50 - + lv w dodatku pkujac ze mna).
Jeszcze kilka slow do tego kretyna tzn. autora tematu: Nie masz pojecia o serverze to nie wypowiadaj sie! Jakis br zabil ci trola, postraszyl cie huntem, a ty odrazu wymyslasz jakas fikcyjna wojne? Polacy ZAWSZE dostawali po dupie i to sie nie zmieni, bo wiekszosc naszych kochanych rodakow poprostu boi sie o swojego pieknego i swietego chara z 20lv ![]() Jak sam napisales duzo polakow jest w dp nawet 40lv+. 40lv, ktory bili z pol roku, a dlaczego w dp? bo sie boja wysciubic nosa poza ich ukochany budynek. Jak myslisz, ze jestem noobem i gowno wiem o nepterze, wystarczy sprawdzic moj nick ![]() Hythe~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() No dobra ale tak było Ja chcę tylko zachęcić Polaków żeby grali na nepterze żeby było z kimś pogadać itp. żeby było nas dużo ja zachęcam do grania na Nepterze nie all BR są tacy są jednak wśród nich pojeby co bija nawet swoich..
Ah te BR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() Hythe@
Nie w kazdej wojnie sie walczy o to zeby wygrac... Te twoje byly50lvlki maja teraz 100+. MY przynajmniej odeszlismy z honorem ,a nie tak jak ty:> (I nie w 10...gora nas bylo 8~ zwykle 5) Z reszta tego co napisales zgadzam sie w 100%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Świat: Trimera
Poziom: 117
Skille: 104/86
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
@Vojtas: A ja chce zniechecic ludzi do neptery - server zniszczony doszczetnie, zadnej przyszlosci. Zrobisz lv 40-50 to sie przekonasz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() O ile mi wiadomo to nikt juz nie gra. Moze tylko jedna osoba. W wakacje zebralismy sie na jednym z ciekawszych otsow, ale to tylko na chwile zeby powspominac stare czasy. Malo kto ma czas na tibie. Gdy zaczynalismy grac na nepterze to wiekszosc z nas miala ponad 18lat.
GL in Rl life. Hail Fighting Dreamers Hail Edoc'Sil Family Hail Kementari |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuje "Neptera :Założona w lutym roku 2004 młody świat opanowanym przez BR gra tu około (znaczy grało przed wojną ale zaraz o tym powiem ) 70% BR 20% PL 10% innych narodowości."
1. Neptera 07/05 empty USA pochodzi z roku 2005 a nie jak up luty 2004 2. Hythe~ masz w 50 % racje co do dariusa~ i do Royal~ ale co do Mistica sie mylisz pozatym że mistic szpanując swoim best shoterem byl denerwujący i do jego retiredów u mistica bylo tak 1 dead - mówił retired a na drugi dzeń znów zaczynał grać ehh... 3. Co wy tam wiecie o Nepteze osobiśćie niezachencam do grania naniej bo to niema sensu 40 - 50 lv i zaczynają sie kłopoty z naszymi kochanymi br 4. zadawnych czasów jak Maclauds zaczeło wojne z Edoc~ były szanse bo mieliśće równe szanse a teraz te 60 lv maą po 100lv + 5. dużo br jest juz spoko dla polaków nie że sie podlizuje ale jak poznać ich tak osobiśće z dobrej strony to są spoko 6. ja na xerenie niepadłem ani razu od Pk ![]() ![]() 7.co do stania w dp niestoje dlatego że sie boje ale dlatego że niemam chęci grać na nepteże bo to niema sensu a wchodze tylko poto aby se pogadać ze starymi kumplami i jak ktoś mi powiedzał ze go bija to szedłem napomoc nawet mając Eol na plecach ostatnio nieudało mi sie wrucić cało do dp ![]() 8. Na początku bylo tylko z 1 % polaków na serwże a ja jestem jednym z tych któzy zaczeli tam grać pamiętam jak evilom pomagalem przeiść rooka a potem na mainie jak chodziłismy razem po te w.....e qesty takie jak Dark Shield ![]() 9. z tymi 3 polakami w Lnd to przesada jak oni mogli tak nisko upaść zwłaszcza przesadza Zielony... 10. NIGDY NIEBAŁEM SIE PRZYZNAĆ DO TEGO ZE BYŁEM I JESTEM POLAKIEM I NIGDY NIEBAŁEM SIE ROZMAWIAĆ PRZED DP PO POLSKU !!! 11. Co do wojny pamiętam tylko 1 wojne wywołaną przez polaków która wywywołali Maclauds Edocom a potem polacy niemieli zadnych udzalów w wojnach 12. I to na tyle coś sie niepodoba to moja opinia i tyle a to jest forum i mam prawo wypowiadać sie otym co sądze narx pozdro dla Edoc'Sils oraz Hythe~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Strumień
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Neptera
![]() |
![]() Po co prowadzic dyskusje w 2 tematach jest jeden duzy :
http://forum.tibia.pl/showthread.php...72#post1054172 neptera ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
![]() |
![]() Aff temat powtórzony...
Ko$a byl pierwszy... Proponuje je zlączyć Reszte pozostawiam bez komentarza .
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Newcastle
Stan: Początkujący
Imię: Maximilian Krol
Profesja: Druid
Świat: Neptera
Poziom: 15
Poziom mag.: 10
|
![]() No to można tutaj pisać czy nie? Jeśli tak to ja powiem o szoku jaki przeżyłem. Pewnego razu zobaczyłem dwóch kolesi gadających po polsku. No spoko. Ide sobie expić chyba na trollach. Spotykam innego polaka. Młodzian, 8 lvl dopiero xD Ale co ja tam będę od młodzianów wyzywał, sam wtedy 12 miałem. Ominąłem go (po krótkiej rozmowie chyba, dawno to było). Jakiś czas przechodzę tamtędy i widzę że... TAMTEN POLAK (10lvl) tłucze tego słabszego! To był szok! Od razu ruszyłem z odsieczą (wyższy level...) ale niestety 8lvl zginął. Byłem taki wściekły, że rozwaliłem tego drugiego i zabrałem mu Hammera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Jeśli chodzi o to że polacy powinni sie trzymac razem, to nie jest to tak do konca oczywiste(dla nie których). Też miałem nieprzyjemną sytuacje kiedy mnie większy level(polak) straszył że mnie ded, bo powiedziałem "leave" do jego kumpla. Co jak co ale bez przesady. Nie bede pokazywal palcem ale niezle mi czajnik zagotowal ten typ
![]() tyle chciałem powiedziec... ~~~Pozdro dla porzadnych polakow~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() Hyth kur** co ty za pierdoły opowiadasz, nie kończyłem 10 razy z tibia, jak już kończyłem to z powodów osobistych, nigdy nie wypowiadałem wojnie br, jedynie przyłączałem się do innych br żeby bić się z gorszymi ciotami. Co ty kur** wogóle wiesz grałeś na nepterze ponad rok temu i bazujesz na tym co wtedy było. mówisz że jak wbije ktoś 50+ lvl to będzie miał przeje****, czemu jakoś ja stoję i nikt mnie za nic nie zabije, nie czepi się czy darka v??? ty poprostu grać nie umiałeś robisz lvl i się przenosisz nie dziwie się tobie więc nie PIERD** GŁUPOT JAK NIC NIEWIESZ!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Mnie lejom ale ja nie poddaje sie stracilem juz g armor, c armor , k legs , gs crus helmet juz prawie wszystkie ziomy poodchodzili z servera ale ja sie nigdy nie poddam br dedajom pl i sie cwaniaczom zabijesz nooba 20lev ktury zaczyna cie bic i zaraz przylatujom 60+ noob server i tyle ale trzeba walczyc nie poddawac sie i robic ss jak br cos muwiom o polakach i do GM wyslac
|
![]() |