|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |||||||||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Lokacja: Olsztyn, czy jak tam...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darkzir Bloodwalker
Profesja: Knight
Świat: Antica
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
"Ilu z was nie lubi pewnych osób, z którymi nie zamieniło nawet słowa?" A co to ma K***a do rzeczy?! BTW: Artur Boruc gra za kasę, grając w tibie nie oszukujesz polaków zarabiając przy tym prawdziwymi pieniędzmi. To samo Kubica! JEŹDZI BO MU PŁACĄ! Cytuj:
Cytuj:
Przesada. Nikt mi znajomy (z widzenia i ze znajomości) nie widział takiego przypadku! PS : Jakie "oboje"? Cytuj:
![]() Cytuj:
Faktycznie, my polacy mamy takich graczy najwięcej. Albowiem niemożna ignorować sprawy innych krajów. Czy to jest sprawiedliwe, że większość brazylijczyków grających w tibie to rasisci?(Tak! więcej rasistów mają niż my!) Omówie pewien dzień mojego skilowania. Innymisłowy pokaże jak brazylijczycy rasisci się zachowują: God:zina Rasista Brazylijczyk[38](obecnie 50+): pl? God:zina Ja[35] : yea ;P God:zina Rasista Brazylijczyk[38]: pl noobs! God:zina Ja[35] : why you hate us? God:zina Rasista Brazylijczyk[38]: fuck you! Zaczyna mnie lać. Na szczęście miałem 6 bp uhów a on okolo 2. To był knight i miał ode mnie gorsze skille. To był przykład rasizmu w brazylijskim graniu. A tu przykład "noob'a" z brazylii: God:zina Noob Brazylijczyk[8-10 nie pamiętam xD]: Sell Ice pick!!11 God:zina Ja[35-38]: i buy, offer? God:zina Noob Brazylijczyk[8-10]: 30gp <myśli>God:zina Ja[35-38]: pewnie to brazylijczyk xD God:zina Ja[35-38] : ok Cytuj:
Cytuj:
Wiele osób się ze mną zgodzi lub nie... Proszę komentować! PS : Nie karmię troli! @edit Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 5, gości: 0) Wypowiadajcie się, ja nie gryzę! Najwyżej połknę w całości ![]() Ostatnio edytowany przez Darkzir_15 - 21-09-2007 o 22:47. |
|||||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() I po co pisałeś te wypociny? Jest odpowiedni dział.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Lokacja: Olsztyn, czy jak tam...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darkzir Bloodwalker
Profesja: Knight
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @up
Moje konto nie jest upoważnione do zakładania tematów w dziale : hunted.pl gazetka tibijska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() rotfl xD bez urazy, ale ja mam 4/5 polaków w tibii w 4 literach... za co? za bycie m.in. takimi jak Ty, nóbkami co to niby "walczą za ojczyznę"... no ja pitole, jak można walczyć za ojczyznę w Tibii!!! Czy wam się Virtual miesza z realem do diabła?!! 90% uważa, że "patriotyzm" to napieprzanie każdego kto nie jest polakiem a czasem nawet napieprzanie polaków którzy mają inny pogląd niż "patriota"... -.-"
Cytuj:
aVe
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Według mnie to akurat autor tekstu ma rację.
Kolega, który grał w tibię pięć lat przyjaźnił się TYLKO ze szwedami i innymi narodami. Powód taki jak autor podał. Jakie były tego rezultaty? Podam przykład z jego ostatniej postaci na Morganie. 26 lvl - lurował Orshabaala, padł tylko dlatego, że brakło mu manasów. PKował już od 20 lvla, prawie zabił 32 knighta na 22 levelu, na wyższych levelach PKował bezkarnie, ponieważ ze starych czasów znał połowę hlvli. Swoimi umiejętnościami i znajomościami zainteresował nawet Nizahe Inferno (best lvl na Morganie do teraz) i zaprzyjaźnił się z wieloma nowymi high-levelami, grał do 70 levela i wciąż PKował, aż zarobił delete. Dodam jeszcze, że jego znajomi Szwedzi kupili mu wtedy kartą premmy na pół roku. Zupełnie za darmo, bez żadnych warunków, po prostu bardzo dobrze się znali, jeszcze z tibii 7.1 (chyba). A to wszystko dzięki umiejętnościom i dzięki temu, że nie zadawał się z Polakami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() w ramach patriotyzmu i walki o wlasny wizerunek oczyśćmy tibie z polaczkow.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() obawiam się, że to nie będzie takie proste...
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() @Darkzir_15
To jest tylko gra, jak mozna grac "za ojczyzne"? wytlumacz to pojecie... Grasz z ludzmi ktorzy sa ci przychylni A tak w ogole to zgadzam sie z artykulem
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() jesli sprobojesz komus cos wyjasnic i jedna osoba na 15 skuma to iz nie warto w jednym zdaniu uzyc slowa "kurwa" wiecej niz 10 razy,wchodzic na tematy rodzicow i przestanie sie napinac/dowartosciowywac przez kabelek to odniesiesz sukces,tak sie sklada ze ja w temacie dot. arcanii postuje ambitnie aby zalagodzic atmosfere napinki,narazie efektow nie widac,ale za to pewna osoba z ktora rozmawialem rok temu w tibii mowila ze sporo zmadrzalem od tamtego czasu i ze podziela moje zdanie oraz co mi sprawilo wieksza radosc,ze zaczal wierzyc w polska mlodziez ;p ahh jakie to bylo motywujace!;d
topic* ten news z hunted.pl to cala prawda,ja najfajnieszychh ludzi poznalem z Hiszpanii,wciaz pamietam czasy wojny miedzy Hiszpasnka gildia a Polska,my jednak pozostalismy przyjaciolmi,pomimo ze w wojne o server zaangazowalo sie wiele osob(juz nie chodzilo o stracie gildii tylko krajow oczywiscie wg.polaczkuf) patriotyzm w tibii* mnie tez bardziej boli jak ktos "sra" bledami ort. na lewo i prawo,ze nie zna historii wlansego kraju itp. niz to ze polak zabija polaka na wojnie (w tibii ofc) nie ma niczego patriotycznego w wojnach gildii,tu chodzi o poglady,wladze,znajomosci tyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Kiedyś na Isarze (całkiem dawno), chyba gdy była wojna Light (Polacy) vs Del'Toro (głównie Szwedzi) dwóch Polaków dołączyło do tej drugiej, chyba Xoheka i Sozemego the Second. O ludzie, co to się wtedy działo! Wszystkie polaczki z Light nazywały ich od zdrajców, bo zadają się ze Szwedami, bo walczą przeciwko rodakom! Ja całym sercem byłem po stronie Xoheki i Soze. Bo po prostu widziałem jakim kumplem w grze jest taki Szwed, a jakim Polak. Nasze kochane Polaczki potrafią podczas ataku PK krzyczeć "no jestem Polakiem, co za ciota, Polak Polaka!", jednak sami gdy wybierają się kogoś uklepać, to narodowość ich kompletnie nie obchodzi.
W Tibii kieruję się stanowiskiem: jestem po stronie tych, których lubię, którzy są mi przychylni i darzą mnie szacunkiem oraz zaufaniem. I najczęściej są to narodowości inne niż polska. A gdy pkuję... cóż, narodowość nie gra dla mnie żadnego znaczenia. Czy to Polak, czy Szwed, czy Holender, czy Brazylijczyk - nie ma znaczenia. I jeszcze jedno: Cytuj:
Jestem po stronie autora artykułu. Good job. Ostatnio edytowany przez Donas - 22-09-2007 o 11:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() kuva znalazł się kaczyński "przyffuca narodu". Tibia to gra a nie życie i tam nie istnieje coś takiego jak patriotyzm. Ja niestety miałem taka samą przygodę żem musiał walczyć przeciwko polaczkom i powiem szczerze zabijałem ich z uśmiechem a wiesz dlaczego? bo tylko polak może ci napisać takie rzeczy że można się załamać. zresza według twojego rozumowania to powinieneś okrzyknąć sąsiada, sąsiadkę, wujka, ciocie, brata mamę, tate zdrajcami bo wyjechali do anglii!!
Jesli chcesz szukać zdrajców to włącz telewizje i pooglądaj polityków |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Poziom: 43
![]() |
![]() Patriota a Polak z małej pisze. Amagash, na Antice nie mam takiego problemu, ponieważ gildia do której należę jest najstarszą polską gildią i nie przyjmuje 'polaczków' tylko Polaków. A że jesteśmi neutralni, to i w wojnach problemów większych nie mamy.
Walczyć w Tibii za Polskę? O jasne... Gl & hf. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
"Walczysz o naród"? Pierdole*ie, nie będę bawił się w jakiegoś "wyzwoliciela" zadzierając z ludźmi, których de facto nie znam po to, żeby pokazać, jaki ze mnie patriota-idiota. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Dla naszych dziadków patriotyzm oznaczał walkę zbrojną z Niemcami o wolną Polskę.
Dla naszych ojców patriotyzm to walka intelektualna z komunistycznymi rządami o wolną Polskę. Dla obecnego pokolenia patriotyzm to najczęściej puste słowa wygłaszane w grach online w połączeniu z tępieniem innych (nie chodzi nawet o pochodzenie, a o nieuzasadnioną awersję) ze słowami "pl" unoszącymi się nad wirtualną postacią. Szkoda tych ideałów.
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dureń, gdy zrobi głupstwo, potem zawsze tłumaczy, że było to jego obowiązkiem. — George Bernard Shaw
Zawsze przeciwnie do wszystkich. No dobrze, coż dla mnie ten artykuł to jeden wielki idiotyzm pomieszany z płaczem pewnego człowieka, który chce pokazać, iż wszycy jego narodowi gracze są - be, a on jest super - bo czyma się od nich zdala. Coż zawsze jest najlepiej ocenić grupę na podstawie jednostki - nawet, gdy ta jednostka to wieksza część. Równie dobrze, mogę określić Cię w prawdziwym życiu, jako złodzieja - bo za takich mają nas inne narody. Z pewnością takie zdanie na Twój temat by Cię ucieszyło - jeśli jeszcze nie zrozumiałeś, Ty właśnie tak postępujesz. To, że Ty natrafiłeś na samych (jak to ktoś określił) "polaczków" to wybacz, ale to tylko i wyłącznie Twój problem i nie rzucaj się na nas z krzykiem jakimi to jesteśmy złymi istotami - w sumie to najlepiej jest winićkogoś za swoje błędy. Twój artykuł to chęć pokazania rasizmu naszego narodu w grze - wybacz, ale robisz to samo właśnie tym artykułem ukazujesz, że my to tylko nÓby, złodzieje, PK, PA i wszystko co złe - bo tak jest najłatwiej. Znasz takie powiedzienie: "Cudze chwalą a swego nie znają?" Wybacz, ale jesteś na tyle zaślepiony, że nie widzisz iż Twoim "idole' też są takimi samymi graczami jak my. Poenikąd, w Twoim artykule jest widoczna jedna rzecz, że wszyscy któzy będą pisać coś na Twój temat zaczną Cię bluzać - wybacz, ale niestety zawiode Cię. I takie jest moje zdanie na temat tego artykułu. Ps. Wybaczcie błedy i literówki ;P ale cały czas musze coś robić w domu i ten post pisze już chwile ;].
Mors malum non est, sola ius aequum generis humani Ostatnio edytowany przez Onori - 22-09-2007 o 14:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Krzyżak
|
![]() A ja tutaj twardo poprę Onori'ego. Szacun.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() do kitu artykuł w którym po raz setny ktoś jedzie po PL. Narodowość w grze nie ma znaczenia,ja osobiście znałem wielu czy to polaków czy to szwedów itp itd-każdy z nich może okazać się power abuserem,chamem itp. a odsetek noobostwa w tych krajach jest podobny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Słyszałeś kiedyś też o tym, że nie kocha się za coś?
![]() @topic Ziemia dla Ziemniaków! Własnie przez takich ludzi jak ty, autorze tego tematu, Tibia ssie. Ostatnio edytowany przez Kele - 22-09-2007 o 20:49. |
![]() |