|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() zostalem zabity przez orc ridera, i raz prawie przez zerka!!!
to CIP zaprogramowalo je tak, zeby czasem przychodzily do miasta!!! czy moge cos z tym zrobic? bo na przyklad, ktos kto dopiero co wyszedl na maina spotka ridera, zerka, leadera lub WARLORDA to co ma zrobic? od razy traci level. ja raz spotkalem WARLORDA I LEADERA I ZERKA <<<<RAZEM>>>> ![]() ![]() ![]() tuz przed swiatynie, wiec nie wyszedlem. ale taki byly rookgardczyk nic o nich nie wiem, i moze sie na nie ruci z mysla "orki na rooku zabijale, wiec te tez mi nie sprawia problemu" i co? "you are dead" ,:evil: :evil: :evil: POMOCY! jak sie przed nimi zabezpieczyc? blagam o pomoc! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2004
![]() |
![]() hahahah zabity ale lol..... to trzeba mieć szczęscie
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Moim zdaniem to nie potwory (zwykłe) ale potworki które zostały przywołane przez magów lub mag który zmienił się w potwora....
P.S. Jako mag rozumie tu druida i sorcia... |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gandalf Blakc
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Monarch
Świat: Lunara
Poziom: 55
Skille: 82/67
Poziom mag.: 16
|
![]() Niee To sa potwory ZLUROWANE PRZEZ FAGASUW jak sie wyjdzie z thais gurna brama i bedzie sie wedrowac na sama gure jest taki cypelek a na nim war wolfy zerki
![]() ![]() ![]() ![]() Gandzia |
![]() |