|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Głupie pytanie, głupia odpowiedź:
Jak będzie restart serva Jak kupsiz PACCa Jak będzie kick Jak padnie grupa 10 osób na huncie jakimś... Jak użyjesz cheata... A jeżeli chodzi o godzine to między 1:00 (w nocy) do 13:00 (po południu) w tygodniu wjedziesz... |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() W nocy jak czasem siedzę, to jeszcze długo po 1:00 jest ponad 850 ludzi, dopiero ok 2:00 spada poniżej 800.
W ciągu dnia nawet do 14:00-15:00 można się zalogować. W weekendy to tylko rano, bo już ok pół godziny po restarcie już jest full ludzi. Trzeba się spieszyć.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() A ja zauwazylem, ze wiele facc'ow jak juz sie zaloguje, to ustala se godzine, do ktorej bedzie gralo i graja do rownych godzin, wiec najlepiej probowac wchodzic, o rownych godzinach, ewetualnie wpol do ktorejs. U mnie czesto to pomagalo.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Hmm, w weekendy od 20 do 24 nie ma szans na zalogowanie sie, dzisiaj sie 3godziny bez skutku logowałem i nic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() OK Dzieki !!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Mały offtop ale nie moglem się powstrzymać:
to co sie teraz dzieje to tragedia! Ja kiedy zaczynałem grać w tibie, przez piersze 5 Miesięcy nie wiedziałem ze istnieje taki napis jak "too many players"! Wtedy to było... ![]() |
![]() |
![]() |