|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Mam problem natury miłosnej więc dziewczyny, pomocy! (chłopaki też)
Poznałem dziewczynę. Spędzaliśmy całe dnie razem, ale ona nigdy nie przekroczyła kontaktu "przyjacielskiego". Pytam się: -"Jesteśmy przyjaciółmi, czy coś więcej?" -"No nie wiem... chyba przyjaciółmi." Ogólnie była w jakimś nieudanym związku i uważa, że: -"związki psują przyjaźń", -"nie potrafię się już zaangażować, a ty się zaangażujesz i cię zranię", -"dla mnie nie ma 'trochę', w związkach jest tylko wszystko albo nic" -"jesteś wspaniałym człowiekiem i nie chcę cię stracić" -"nigdy nie spotkałam nikogo takiego jak ty" -"nie stawiaj mnie w kłopotliwej sytuacji bo mam w sobie blokadę i nie potrafię ci odwzajemnić uczuć" -"zostańmy przyjaciółmi" Kilka razy coś w niej pękło i wylądowała w moich ramionach, a potem jakby tego nie pamięta i znów jest zimna i rzeczowa. Czy mam jakiekolwiek szanse? Czy jestem zbyt "wspaniały"? O co tu chodzi? Przychodzą mi do głowy trzy rozwiązania: A) Przestać okazywać uczucia, zostać przyjacielem. W końcu coś w niej pęknie, a jak nie to przynajmniej zostniemy przyjaciółmi (jest wartościowym człowiekiem!) ![]() C) Dalej okazywać swoje uczucia i liczyć, że w końcu się złamie (ostatnio powiedziała, że przy mnie trochę "jej pomaga"). |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A ile macie lat?
Moja propozycja: przewróć ją podwiń suknie i do roboty ![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() primo: wydaje mi sie ze w okreslonym wieku mozna poprostu porozmawiac i wyjasniic sytuacje (miedzy innymi w takim celu na drodze ewolucji opanowalismy umiejetnosc mowy) secundo:to nie jest kacik zlamanych serc wiec nie obraz sie ale wydaja mi sie ze takie problemy powinienes zostawic dla siebie a nie o swojej sytuacji uczuciowej walisz na forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() nie chodzi o zasmiecanie forum, ale o tzw. intymnosc uczuciowa. o swoich problemach mozesz pogadac z przyjaciolmi etc. a nie na forum piszesz do zupelnie obcych ludzi. takie jest przynajmniej moje zdanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2003
![]() |
![]() Jak na mo gust...to powinieneś jej otwarcie powiedziec o swoich uczuciach... bedzie Ci lzej... a moze i ona zrozumie co nie co.... w sumie mozna tylko tak gdybac...nie znam sytuacji [i nawet nie chce...nie moja sprawa] , ale wydaje mi sie, ze zawsze powinnismy otwarcie mowic o swoich uczuciach...
das ist alles plx : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ta powiedz jej to. Jak nie będzie zainteresowana to szkoda sobie nią zawracać głowe i coś jeszcze...
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Cytuj:
Top: Jeśli naprawdę ją kochasz, to okazuj swe uczucia, każde spotkanie przemyśl aby nie popełnić gafy. Spotykaj się często i nie zanieduj jej, jeśli nadal grasz w Tibie, to lepiej przestań.
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Ech... Zależy od Ciebie, czy naprawdę chcesz, żeby to było coś więcej niż przyjaźń. Jeśli widzisz, że naprawdę ciężko jej będzie przekonać się do Ciebie, to zostańcie przyjaciółmi (chociaż bardzo rzadko [nie mówię, że nigdy] przyjaźń między mężczyzną a kobietą albo się osłabia i zamiera albo przeradza w coś więcej). A w międzyczasie nie odrzucaj innych ciekawych znajomości
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() a wiec powstal kacik zlamanych serc... ehhh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() hmm, mam probozycje, zartobliwa ale jest
![]() idz do programu "Dla ciebie wszstko" to może zmieni zdanie ![]() offtopic: st. Patrick, smieszny masz awatar ![]() |
![]() |