Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-04-2004, 19:51   #1
Matik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 10 2003

Matik ma numer GG 1856238
Domyślny byłem otłumaniony

Witam wszystkich dnia 2 kwienia 2004 roku dowiedziałem się że bede rukowany za pomoc w zabiciu jednego 31 levelka -,- (moja wina ) ok ^^ . LUDZIE TIBIA UZALEŻNIA .DCodziennie minimum 6 godzin przed tibia . Tyle na ta postac poświeciłem ,będąc w szkole cały czas myślałem o tibi miałem sny o tibi. nic tylko tibia BYŁEM UZALEŻNIONY . Mam mieszane uczucia smutno mi tyle czasu zmarnowałem na tą postać , ale wreszcie zrozumiałem że chyba nikt nei bedzie grał w tibie do późnej strośći . nie pisze tego żeby was namawiać do zerwania z tibią . Tibia to zajefajna gierka ale pamiętajcie że isnieje coś po za Tibią . NA KONIEC CHCIAŁEM DODAĆ ŻE TEN ARTYKÓŁ BYŁ PISANY W STRESIE SORY ZA BŁEDY I ZA WSZYSTKO !!!
Matik jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-04-2004, 14:30   #2
Karol ll
Zbanowany

Data dołączenia: 28 03 2004

Karol ll ma numer GG 1936659
Domyślny

Tibia ma w sobie coś uzależniającego. Czasami nawet sobie nie zdaję sprawy, że myślę, gdzie by tu pójść na hunt. Albo co zrobić na tym i na tym levelu...
PS. Współczucia. Ale nie musisz od razu się z Tibią żegnać. Być może za miech - dwa i przejdzie... ?(
Karol ll jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-04-2004, 19:14   #3
Slajt
Użytkownik Forum

Slajt's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Szczecin

Slajt ma numer GG 2129575 Slajt ma login Tlenu defcom Adres Jabbera do Slajt
Domyślny

Natomiast mój koleś rezygnował z tibii chyba ze 100 razy i za każdym razem oddawał mi postać ja jej zabierałem zeczy i grałem swoją . Poź niej moj koleś znowu zaczynał grać ja mu oddawałem rzeczy (za drobną prowizją ) i wszystko gra !!!
Nie przejmój się ja ci radze sprzedać tą postać jakiemuś frajerowi za kase (plx plx bez upomnienia, ja tylko radze ).
stary 04-04-2004, 20:05   #4
Matik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 10 2003

Matik ma numer GG 1856238
Domyślny

mam prawie 17 lat a prawie zawsze kiedy mi postać padała (prawie płakałem) -,- (stalo sie to tylko raz ale dobra) . wiem co to znaczy uzależnienie i raczej owle nie wracaćdo tibii !!! życie jest piękne miałem na to 2 dni by zrozumieć a teraz wracam ponownie do gry bo nei bedą mnie rukować :-) <cfaniak> znowu bede "brał".
Matik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania