![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Szczerze to zakładając, że najszybszym potworkiem, na jakiego będziesz polował jest gs, to i tak jesteś w stanie przed nim uciec. Dlatego ja proponowałbym zainwestować w zestaw c-arm + k-legs. Przypuszczam, że masz teraz p-set, więc ogólny armor nieźle Ci wzrośnie i w razie kłopotów mniej oberwiesz. Ja bym tak właśnie zrobił. Z drugiej strony nie należy lekceważyć przeciwników, jak np. lagi lub pk. BoHy mogą wtedy uratować życie. Oczywiście, podejrzewam, że będą różne zdania na ten temat. I tak sam w końcu będziesz musiał zdecydować :>
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Zadam pytanie z troche innej beczki. Czy wpływ na to co nam wypada po śmierci ma jakość/cena/położenie predmiotu? Z moich skromnych obserwacji wynika że najczęsciej wypada Armor i Legsy. Butów jescze niegdy nie straciłem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Piła
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Ja również mam pytanko...
Więc mam crown armora,k-legsy,k armor i w-helmet... Mam paladyna takiego jak w podpisie.Na razie 14 level ale tylko dlatego ze skiluje i mam pytanie dotyczace tego sprzetu... Czy jak zrobie 20-25 level no moze 30 to chodzic w tym c armorze czy moze teraz w nim chodzic czy moze spzredac go i kupic np.bohy?? Pomóżcie mi nie wiem co zrobić!! : Aha, przy okazji powiedzcie mi co zrobic ze skilami... Mam 65/50 i uwazam ze sa slabe nie wiem czy juz expowac czy dalej trenic bo nie chce zeby bylo tak, ze zrobie 20 level i znowu trening juz wole trenowac i pozniej tylko expic?? I jeszcze jedno, jakie skile powinien miec paladyn na 30 levelu?? |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Na test serwie spokojnie odsadziłem giska jak jeszcze na 23lvlu byłem.Dla mnie BoHy to tak od 35lvlu+.Jeśli chodzi o zbroję to na twoim poziomie spokojnie wystarczy k-set i w-helmet.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Oczywiscie Ci tego nie zycze;] Wracajac do tematu z bohami mzoe byc ten problem ze na takim levelu jesli jakis pk sie zorientuje ze je masz to moze na ciebie polowac(albo zastawic trapa ![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Według mnie powinienes qpic bohy najpierw. Wtedy nawet na malych lagach mozesz isc na gsy ;], aha i jak bedziesz mial bohy to nie bedzie potrebny ci lepszy arm bo stworki cie nie beda dotykac
![]()
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2004
|
![]() Kup bohy dieki nim uciekniesz przed wszystkim i nie bedziesz musial sie bornic wiec nie bedziesz uzywal pancerza
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#15 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jest trzecia mozliwosc....kup bohy i aola
![]()
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2003
![]() |
![]() BoHy zdecydowanie
![]() ![]() Co do biegania: BoHy daja 30% speeda do twojego levela. Przypuscmy masz 100 lev, to biegniesz tyle samo co gosc ze 130 lv bez bohow. Majac BoHy (30%) + Time ring (30%- nie jestem pewny ![]() ![]() Ja sam nosilem BoHy na 29 lv i dobrze mi z nimi bylo dopoki nie padlem na DS bo mnie kicknelo :/ Na 32 kupilem nowe i dalej je nosze (50 lv) ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Thx za wszystkie Wasze odpowiedzi. Postanowiłem kupić BOH ale troche mnie nastraszyliście tym, że jak kupie bohy wszystkie pk w okolicy beda na mnie polowac
![]() ![]() |
![]() |