|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
Oczywiście, że tak tylko mósisz zadać sobie pytanie czy opłaca ci sie zabić demona solo(no ale czego sie nie robi dla sławy
)Teraz jak już chcesz to zrobić to jak masz kolegów knightów którzy przeniosą ci Mana Fluidy na miejsce i pomogą ci się dostać do demona(najlepiej ten koło duble spawn hero). To już pesteczka sterydujesz się dajesz utani gran hur(dla pewności), Mana Shield i chodzisz do demonka. Kiedy skończy ci się mana uciekasz idziesz na miejsce zbiurki i dalej się sterydujesz, I tak do skutku. POWODZENIA W HUNCIE !!! btw. zrób jakieś SS i umieść tutaj. btw2. obym zapomniał jak dobże poszukasz to na tibia.de jest filmik do tibi jak bodajże 37-45 lvl sorc bije Demona solo.
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
|
Jakoś mi sie nie chce wierzyć
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
Jasne...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
38 lvl zabic demona..... Ale sciema ;D Pffff nie kłam plx
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
chcialbym chociaz demona zobaczyc jak bym na hunt szedl ;]
![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
Cytuj:
Na zasadzie takiej: 1.Mana fluidy do full many 2.Mana shield 3.wchodzisz do demona ktory stoi pietro wyzej i walisz mu SD i odrazu schodzisz. 4.znowu manna fluidy do fulla i tak w kolko Da się pewnie i na niższym poziomie ale to trza by mieć farta żeby demon nie walnal dobrego comba bo ded moze byc -.- |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
|
Tibia to nie bajka nawet jakbyś zabił demona to czy zwróciłyby ci się koszty na użycie fluidów itp. ??
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
|
wypadnie e-plate, g arm, g legs to sie zwroci
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok
|
To może i ja tu zapytam
Jestem na 33 lvl'u sorkiem. Sporo ludzi mnie prosi żeby pomóc przy huncie na demona albo na DL'a. Zazwyczaj dość wysokie lvl'ki. Byłby bloker i jeszcze jakiś bijący poza mną (lvl'e ponad 50). Mogę się z nimi wybrać czy szybciutko padnę?A jak już miałabym iść to co ze sobą zabrać? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Buuuuu
|
re: Up
Na DL jesli masz blokera na 50+ jeszcze z jednego boltera/runera to laduj sie bez obawy (dla bezpieczenstwa mozesz urzywac energy ring w czasie jak walczycie z DL). Na demona... jesli jest bloker na wysokim lvl (50 to w tym wypadku nadal niski) to czemu nie, mozesz oczywiscie zginac jak pojdzie cos nie tak (np lag), ale rownie dobrze mozesz zarobic b.duzo expa (i kasy) przy odrobinie szczescia w dosyc krodkim czasie.
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
|
Ja slyszalem ( pefne zrodlo ) ze koles z mala strata HP zajebal demon ..... Schodzil SD i rope i tak caly czas a jak mi wiadomo potwory odrazu nie puszczaja Fify....
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
|
JAk nie sprubujesz to sie nie przekonasz
Prubuj 8) |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Bełchatów
|
demon jest to taki silny potwor ze hej mozesz miec do tysiaka many i wygrasz z nim ale jak ci sie mana skonczy oooo to wtedy przechlapane.....ale byc moze wygrasz!
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
Potrzebujesz duuużo plecaków z mana fluidami. Odradzam, to nie jest opłacalne!
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
Gdyby mi ktoś pomógł dojść do demona i miał ten 40 lv i mana fluidy energy ring sd itd to bym poszedł czego się nie robi dla zabawy
![]() |
|
|
|