|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() Jak ja mam lac Gs'a ?? bo mam nowego sorca 12 level (
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() ROTFL GS na 12 lv?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() nabij lvl zebys mogl uciekac.Chyba to jest 24
![]() Jest jeszcze jeden wariant: Kup subie BOH ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() stary ja lalem GS'a bez masla jak mialem blokera ty chyba nie wiesz jakie ja mam przedmioty jak sie ma znajomych duzo, od kazdego conajmiej po 2 przerdmioty dostaelm po wejsciu do mainu i teraz zasowam z takich ronow ze w zyciu nie widzilaes jak miales 12 level. dostalem duzo kaski mam zaje.... czary ale mam za malo hp i many bo rzucam sobie mana shielda czy jakos tak i mi mana schodzi najpierw ale tej tez mam za malo troche
#5 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Ja tylko powiedziałem, że CI się to nie opłaca, wystarczy ze GSik Cie dotnie 1-2 razy, a twoje super-uzbrojenie nci CI nie pomoże |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Białystok
|
![]() Mhm powiem tak: Nigdy nie widzialem sorca polujancego na gsy na pohu na lvl nizszym niz 40 (po prostu sie nie oplaca zuzywac hmmow o innych "super runach" nawet nie wspomne. Pozatym cos mi troche w twojej opowiesci nie gra bo w wypadku kiedy gs zmieni cel (co zdaza sie dosc czensto) powieniens zaliczac zgona (chyba ze masz kumatego blokera ktory nie dopuszcza do tego zeby gs nawet cie udezyl)
Wogle w tym co piszesz cos mi smierdzi ![]() ///Btw ubilem conajmniej 5k gsow przed/po update wienc chyba moge sie uwazac za experta ![]()
#7 |
Guest
|
![]() Wez sie przyluz bij cos nabij szybko level wyzszy tak okolo 20+ rub runki w tym czasie i zbieraj na bohy
P.S Albo Znajdz nowego Blokera ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() swietnie.... ale ja nie musze miec wyszego levelu. daje sdobie rade jak mnie nie atakuje skurwysyn. i tak w ogóle to nigdy nie widzilaem zebu GS zmienil cel ...
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() ale on ma super runy ludzie !! 15 bp of lmm 10 bp of ih to co rady se nie da?
![]() ODPOWIEDZIED: Pewnie że nie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Tu używasz Mana Shielda na 12 lvl-u?? To chyba nie jest oplacalne.Ty masz 205 hp i 155 many. Nie oplaca ci sie uzywac mana shielda, no chyba ze urzywasz run.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() a łyżka na to niemożliwe... na 12 lvl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |