|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Pszczóki
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Szanowni "władcy" tego forum w związku z zamieszaniem panującym wokół TibiCAM propnuje dodanie nowego działu o tytule "TibiCAM" (bądz innym), który byłby w 100% poświęcony TibiCAM i filmikom z Tibi (nowy dział jest chyba lepszym rozwiązaniem niż jedem wielki, nie kończący sie temat pt. "Ważne: Films (TibiCAM etc.) " w którym bardzo cięzko znaleść to czego się szuka)
P.S. Mam nadzieje ze mój post znajduje sie we właściwym miejscu. Prosze o opinie ze strony Szanownych "władców" forum. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Jestem ZA
![]() |
#3 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Tak, juz o tym myslałem. Ale lepszym pomysłem będzie poczekanie na nowe forum (o to juz pytajcie Bosala
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Dobo już tak tu nie kombinuj
![]() Ja jestem za pierwszą propozycją, żeby to był oddzielny temat ale na wierchu a nie w zdjęciach. Offtopic: Modki oglądałem sobie stronke i looknijcie tu. http://www.tibia.pl/czar.php?s=5&id=20 Zamiast życia tracisz mann e Chyba o jedno "n" za dużo ![]() Jest to w czarze magic shield ![]() |
![]() |
![]() |