|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy kupisz World of WarCraft ? | |||
Tak, To gra stulecia! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 25.30% |
Raczej tak, ale niejestem pewien. |
7 | 8.43% |
Jeszcze niewiem, zastanawiam się. |
6 | 7.23% |
Raczej nie, ale niejestem pewien. |
3 | 3.61% |
Nie, niepodoba mi się to. |
9 | 10.84% |
Br? |
37 | 44.58% |
Głosujących: 83. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Na początku miesiąca była amerykańska premiera WoW'a, za niecałe dwa miesiące (20.02.2005) odbędzie się europejska premiera. Gra będzie w "umiarkowanej*" cenie czyli ~89 PLN** (Cena się zmieniła na 189zł, był jakiś "bug" w ofercie
![]() A co myślę o tej grze? Moim zdaniem jest to przełomowa gra jeśli chodzi o MMORPG'i*** Gra ma umiarkowane wymagania, 800 MHz'tków, 256 MB Ram'u, 32 MB akcelerator graficzny, karta GeForce2 lub lepsza, 4 GB wolnego na dysku (co to za ilość przy 80GB dyskach ![]() ![]() ![]() Info w sieci: Home page: www.worldofwarcraft.com PL Page: www.warcraft.cdprojekt.com ---------------------- *-umiarkowana dlatego, że tanie gry są w okolicy 40, średnie 90 a drogie 190 **-cena według sklepu internetowego www.play.com.pl na dzień dzisiejszy. ***-Tibia to też MMORPG (dla niewtajemniczonych: Massive Multiplayer Online Role-Playing Game) ****-Wymagania podane są dla Windowsów 98/ME/2k/XP. Osobne wymagania są dla innych systemów operacyjnych. *****-OMG, "co myślę" zmieniło się w mini reckę ![]() WOW ile gwiazdek ![]() P.S: Opis gry leciutko wzorowany na CDA xD
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 30-12-2004 o 17:28. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Hehe, coś mi się widzi, że opisując WoW na forum, wzorowałeś się CD-ACTION
![]() I popraw błąd - powinno być "Na pokojowej się NIE bijemy". Co do tematu: ja chętnie bym kupił WoW, gdyby nie miesięczny abonament ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() A grał ktoś w armies of exigo? :> Gra baaaaardzo podobna do WoW, można by powiedzieć że nawet kopia
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
Ale zwruć uwage, że euro i $ narazie tanieją i to mocno ![]() ![]() --------------------------------- *-Kurs według portalu gazeta.pl
![]() |
![]() |
#5 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ja kupilbym, gdyby abonament byl tanszy...Jakos nie usmiecha mi sie wydac 9 dych na oryginalka i co miesiac placic 50zl...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Przeworsk
|
![]() Jakie 9 dych? ^^ Chyba 200 zl ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Tha best
![]()
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
@topic Nigdy nie lubiłem Warcrafta, zaczeło się od W2 i wątpie żeby ta gra przypadła mi do gustu (dajcie mi gratisa na rok to zmienie zdanie ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
|
![]() Ja mam nadzieje ze powstana jakies Shardy bo bulic 189 + 55 miesiecznie :/
Trudno bedzie wydusic kaske na sama gre a co dopiero na abonament jak powstanie jakis shard to do razu qpie |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ------------------------------- *-WoW jako łał a nie WoW jako WoW ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Glupi archeolog...
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Gra świetna ale IMO nie przełomowa. Takiej opcji nie ma, więc nie głosuje.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() eh tylko głupio ze World of Warcraft: The Burning Crusade trzeba bedzie kupic a nie w formie updatu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Imię: Royal Dex
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Chimera
Poziom: 58
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Tylko serwer wysiada co pięć minut, graczy jest dziesięciu, a potworków, areny i questów jeszcze nie dodali. Ale to są szczegóły, nie?
![]() |
#17 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() @Sashion: niestety takie są prawa rynku, po co wypuszczać 700mb patcha za free i obciążać servery downloadu skoro można to opakować w pudełeczko i sprzedawać za 50$? @Gufat III: bo to nie sonda "co myślisz o WoW" ale "czy kupisz WoW" @Badzo: Głopi offtop.... @Adrian15: zapomniałeś dodać, że wspomagasz tym piractwo, osłabiasz budżed twórców, w ogóle, przykładasz się do niszczenia rynku gier komputerowych w Polsce, europie, na świecie...
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() czy ktos cos o WoW mowil?
![]() ja juz kupilem. powiedzialbym to tak "Tak! Ta gra jest tak popularna, ze musze sprobowac!" tak mniej wiecej myslalem. i sie nie przeliczylem ![]() jakby ktos pytal, Wikt || Wikt Lv 35 Undead Rogue || Lv29 Night Elf Hunter Argent Dawn || Earthen Ring (oba Role-Playing) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Coz, sprawdzilo sie. Hm, jakbym mial co miesiac 5 dych do wydania, dlugo bym sie zastanawial, czy wydac na WoW, czy na jakies 2, dobre ksiazki...
![]() |
#20 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |