|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Imię: Dzoshu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Raiders
Świat: Danubia
Poziom mag.: 21
|
Jak powszechnie wiadomo nasi kochani CIPowie nie wyposazyli Tibii w muzyke ani tez w zadne efekty dzwiekowe ... zastanawia mnie czy sluchacie jakiejs muzy podczas gry w Tibie.
Cos potegujacego klimat ? Moze poprostu ulubiona muzyczka plumkajaca w tle ? Telewizorek z zalaczonym programem muzycznym ? :rolleyes: U mnei tak sie sklada, ze muza ktorej slucham na codzien IMO pasuje do Naparzanki w klimatach fantasy ... teraz slcham sobie plytki FireFrost Arcanum polskiego zespolu blackowego - Vesania ... a wy ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zbanowany
|
Ja gram w ciszy, a raczej nie zwracam uwagi na otoczenie
![]() A jezeli juz to czasami puszczam muzyke z wiezy (winamp muli), ale to raczej przy treningu albo lowieniu ryb ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
|
Cóż... taki temat juz jest: Forum tibia.pl ť Real ť Muzyka
Ale jesli bardzo chcesz wiedziec to lubie metal/rock/gothic (konkretniej nie chce mi sie wymieniac).
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
Niewiem jak wy ale ja przy tibi słycham wyłoącznnie trash metal
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
Cytuj:
IMHO Do klimatu fantasy najbardziej pasuje power metal. No ale nie jestem w stanie cały czas słychać Iced Earth Pozatym słucham czego popadnie (oczywiście tylko z Metal oraz HH) Więc aktualnie: Dying Fetus Anal Cunt Nevermore O.S.T.R Rotting Christ 52 Dębiec (xD) Amon Amarth (to też pasuje pod klimat fantasy) |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
hmm widze ze słuchacie podobnych zeczy do mojej mamy
tak na serio czasem zdaza mi sie slyszec THERIONA. IRON MAIDEN. ale głównie na Hip Hopie jade hmm ciekawy jestem tej wasze j muzyki
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2003
Imię: Vedon Rodd
Profesja: Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 27
Skille: 20/24
Poziom mag.: 36
|
A ja słucham z reguły listy na winampie(ok 3900 mp3), ewentualnie radia internetowego(hitzradio.com)
. Czasami lubie sobie pograć w zupełnej ciszy, ale żadko się to zdarza ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2003
|
Ulubiona muzyczka... O tak :)
Albo cisza... Zapowiada sie super :) |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Użytkownik Forum
|
Sorki jesli taki temat juz byl ... przegladalem forum i nie znalazlem
Cytuj:
![]() Anal cunt pasowalby do zarzynania czegos ... ale to musialaby byc krotka walka jesli wiesz o czym mowie A fakt power czy epic najbardziej pasuje ... Amon Amarth u krasnoludow Nightwish w Ab Summoning w twierdzy orkow ![]()
|
|
|
|
#10 | ||
|
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
Cytuj:
![]() 2) Anal Cunt - bno z 44 sekundy xD - wiem że specjalnie kreatywny zespół to nie jest, ale lubie sobie czasem takiej sieki posłuchac xD Ale i tak wieksza polewkę mam czytając ich lyrici xD 3) Amon Amarth - death in fire Temat narazie zostanie - bo narazier się ciekawa rozmowa wywiązuje. |
||
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
A co byla plytka z Vesania dolaczona do Thrashemalla ? Ja mam Raincarnation z jakiejs gazety ... taki fajny Doom z Wroclawia ... polecam jakby co ...
A jesli chodzi o gorowe klimaty to kocham Haemorrhage ... slyszales ? ![]()
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
Ja tylko HipHopu.Oczywiście Pfk (Paktofonika jakby ktoś nie wiedział) hmmmm... zdarza się coś innego zagranicznego na przykład starocie Cypress Hill albo Snoopa.Ogólnie mi to pasuje do Tibii, bo z reguły to ja krążę po mieście więc nie musze mieć muzyki do walki
Chociaż czasem pasuje też Fenomen-Ludzie przeciwko ludziom.![]()
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
ja nic nieslucham
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
|
Słucham Gotyku zabarwionego metalem(Nightwish:*),albo metalu czystego(to różni wykonawcy)
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
Ja mam w pokoju TV zaraz za plecami więc często leci mi jakaś muza, albo wiadomości (byle, żeby nie było cicho) zdarza się, że jestem tak zapatrzony w monitor, że leci jakiś brazylijski serial a ja sobie spokojnie gram
![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
ja przewaznie puszczam jakies techno ....
![]() a sciagleliscie se "tibia rewolucje 2" ?? tak jest taki moment : dark ... so dark ..... taki szmer paczki od kranczipsuw i...... trzy trzy ahhhhhhhh i zADYMA ![]() ![]() ![]() to jez jest spoxowe lol |
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
Zauważyłem że ludzie tutaj za bardzo nie słuchają HipHopu...qrde chyba tu nie pasuję...
A tak na serio to rzeczywiście jakoś tak jest że ci którzy lubią fantasy RPG nie słuchają HH.A ja lubię i słucham .A z innymi to nie wiem bo nie znam fanów jakichś systemów cyber-RPG ![]()
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
|
Poco w tibi muzyka tyle miesiecy sie gralo bez niej i bylo dobrze poco psuc ten nastroj.
Od muzyki masz WINAMP -a zarzucasz jakies fajne kawaleczki i gtrasz. Efekty dwiekowe nie sa wcale potrzebne, takie jest moje zdanie. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Użytkownik Forum