|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Lokacja: Krakoff
Stan: Aktywny gracz
Imię: Creghan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Trinus Detrimentum
Świat: Elysia
Poziom: 96
Skille:
Poziom mag.: 60
|
![]() Elysia
Wojna miedzy Noctum & Grinders. Creghan_Elysia Temat skasowany przez Raynold Powód: Za duzo klotni, dzieci Nierozumiem tego tłumaczenia forum chyba po to jest aby rozmawiać i ewentualnie sie klucić jak chcesz sie wyrzyć to załóż własne forum i tam sobie pozamykaj tematy ale nie tutaj powinneś dostac ostrzezenie za takie akcje bez podanej konkretnej (sensownej) przyczyny zamykasz temat gdzie wiele ludzi wypowiadalo swoje zdanie ... Ostatnio edytowany przez Creghan_Elysia - 19-02-2006 o 01:49. |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||||||||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Ech... Kolejny. Jezeli masz watpliwosci, to odsylam do przyklejonego tematu "dlaczego usuwacie". Istnieje takze mozliwosc zapytania sie na priv. A podwazanie mojej oceny sytuacji wlasnie tutaj i w taki sposob kwalifikuje cie jako niegodnego dyskusji ze mna.
Ale poniewaz mam dobry humor to skomentuje to tak: jezeli chcesz sie poklocic, to TY zaloz sobie wlasne forum. 144 posty, w ktorych znaczna wiekszosc to nie dyskusja, ale klotnia i bezsensowany spam, nadaja sie tylko do usuniecia. Dodatkowo pozwole sobie przytoczyc, jak ludzie "wypowiadali swoje zdanie": Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co to ma byc!? Czlowieku! Wez sie zastanow... Przyczyna usuniecia tematu nie jest konkretna ani senowna? To co jest sensowne? Ten idiotyczny spam? Aha: znalazlem jeszcze twoj post: Cytuj:
Emerytura... Dzięki za wszystko. Ostatnio edytowany przez Raynold - 19-02-2006 o 02:11. |
||||||||
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Skoro dla ciebie forum sluzy do klotni to wyjdz i nie wracaj, zaloz swoje wlasne.
BTW to nie ty mi groziles "wjazdem na Hate" na gg jakis rok temu? Czy to tylko inny owner byl wtedy? ![]() |
![]() |