|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Frampol
|
Ja też miałem sandały na rooku, ale straciłem je wraz ze śmiercią. Można je zdobyć z questu, którego z wiadomych powodów nie opiszę.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
Sandaly nie maja pancerza wiec dodaja do szybkosci?? Bo nie wierze w takie bzdury ze szybciej sie w nich lazi po piachu
![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
@up
Też nie wieże a jak tak to widocznie bardzo malo dodają szybkości chodzenia po piachu i trawie. |
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
|
Sandaly na pewno nie dodaja predkosci podczas chodzenia po piachu i trawie. jak ktos powiedzial nie maja tez pancerza - ale za to ladnie (kwestia gustu) wygladaja
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
sandały przyspieszaja predkosc chodzenia, wmałym stopniu, ale to robią.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
Cytuj:
i dobrze nie wierz ze sie w nich szybciej chodzi ani po piach ani nigdzie to sapoporstu sandaly
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2004
|
mam sandalki na innej postaci i moge na 100 % wiem ze one niczego nie przysieszaja!!!!
|
|
|
|
|
#9 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
|
Nie przyspieszaja, nie przyspieszaja i jeszcze raz nie przyspieszaja!!! Sandaly maja tylko jedno znaczenie: Kiedy wchodzisz do domku (swojego badz kolego) to zakladasz je na zmiane by nie zadeptac dywanu
.A skad sie wziely na rooku?? No skoro elfow tam nie ma to na pewno z questu, a o questach w dobrym towarzystwie sie nie mowi . |
|
|