|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy Dałeś/Dałś sie tak kiedys zrobic w Jajo? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 39.53% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
26 | 60.47% |
Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: W domu
|
![]() Nie Dajcie sie zrobić w jajo jescze raz mówie! O tym niby klonowaniu pieniedzy.Na zaprezetowanie bierze 4 gp kladzie je w depo w rooku albo na mainie i nizby ze to sklonowal!Potem karze polozyc ci wieksza kwote na stole np 20 gp i zachodzi cie od tylu karze ci przytrzymac lewy ctrl i napisac "Clone". A w tedy wywala was z serwera i macie Zonka Zabiera wam kase!!!!! Powiedzcie czy tak robia pożadni obywatele tibi???
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Ja słyszałem o innym sposobie!!
![]() Podchodzi koleś #1 ![]() ![]() Do you wont clone your the best item (or cash)?? Jeśli #2 się zgodzi to idą do dp czy na rooku pod akademię i #1 każe mu położyć rzeczy które chce sklonować. Ten kładzie a #1 mówi: Now say AsClooneTarleuItemior (czy jakoś tak) i każe wcisnąć ctrl+l. I logout rzecz jasna a koleś #1 bierze rzeczy i znika!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Hehehe...no to stara i dobrze znana sztuczka...az dziw ze wogole ktos sie na to nabiera.
![]() Mnie tez juz tak kiedys chcieli zrobic...no ale nie jestem na tyle naiwny a i wczesniej widzialem juz takich co sie dali zrobic i poprostu wiedzialem ze to bujda. ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() temat byl juz poruszany wiele razy.... uzywajcie opcji 'szukaj'
co do jaj, to czytajcie moj podpis ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() pierwszą postacią dałem się zrobić na to że nie działa kolesiowi trade ... nigdy więcej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Moj kolega kiedys jednego nOObka namowil do skopiowania fs-a
![]() Ale to stary numer i malo kto daje sie nabrac. Ale skoro ludzie biora pacca za darmo ze strony www.hackme.com to co sie dziwic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() Jedyna rada... nie wierzyć nikomu... kogo się nie zna
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2004
|
![]() ej o czym wy mówicie...dajecie rady jak sie niedac nabrac?? wszyscy jestescie tacy sami na clej doleze widzialem moze 3 normalne osoby reszta to swinie zlodzieje itp...... racja zawsze pierwsza.........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Ja raz terz spotkałem typa który mi mówił o sklonowaniu żeczy. Zgodziłem sie i poszłem z nim do depo, on mi powiedział wyłuż 100gp i wciśnij Ctrl+l. Ja: no dobra ale ty pierwszy tak zrób. On mi zaczoł mówić że on już tak robił i ma już wszystko ponad. A ja do niego: pokaż mi bo ja newiem oco ci chodz i zrobie to samo co ty. Chłopak sie zmył a ja nie dałem sie wrobić.
Raz terz spotkałem typka który gs'a sprzedawał po 5k (normalna cena wynosiła 15k) ja szczęśliwy powiedziałem ok a on mi: fast akccept plz!! Już wiedziałem oco mu chodzi. Wsadziłem 1 gp i fast akccept, on zamiast Gs to wsadzil two handet sword(czy jak to sie pisze). On to zaakceptował i miałem Two.. za darmo, praktycznie 0,5 k za darmo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Niezly ten numer z gs. Typ chyba na jakis czas nie będzie oszukiwał innych graczy
![]()