|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Ehh.. No właśnie...
Moje pytanie tyczy się przywoływania potworów i rzecz jasna tego małego nożyka. Załóżmy że przywołałem minotaura, zabiłem go i w ciągu 10 sekund "użyłem" na nim Obsidian Knife. Dostanę Minotaur Leather czy nie -_-? Ps. Szukałem, szukałem tu i tam. Nic nie znalazłem... |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Mój drogi, nożyka także nie posiadam. Pytam właśnie daltego, że chcę go kupić, ale skoro nie dałoby się używać go na summonowanych potworach, to jest mi absolutnie nie potrzebny...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Venore
Stan: Niegrający
Imię: Dandrok Shadow
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zuo
Świat: Celesta
Poziom: 125
Skille: 19/26
Poziom mag.: 72
|
![]() nie wiem, czy ci to pomoze, ale z bone beastow przyzwantych przez licha moglem "wykroic" kosci
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Hmmm... Jak na mój skromny 16 lvl, 10-15 k to całkiem spory wydatek. Chodzę ze scale armorem, a za te 15 k to mógłbym c-armor mieć ;p
Ps. Trochę pomogło, tak czy inaczej wciąż wydaje mi się że widziałem filmik, na którym to druty i sorcerery przywoływały minosy... i były mino leathers... Ale nie jestem w 100 % pewien... Ostatnio edytowany przez Khunda - 12-11-2006 o 18:29. |
![]() |
![]() |
#6 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Z przywołańców można zdzierać skóry, jednak % powodzenia będzie taki sam jak ze zwykłych potworów (czytaj : bardzo niski).
Ostatnio edytowany przez emilok - 12-11-2006 o 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Dziękuję Ci bardzo... ^^
Ale chyba zawsze % jest większy, niż bym miał normalnie wylootować Leathersy, no nie ^^? Temat do zamknięcia, powiedzcie babci, że ją kocham. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Ale co nie znaczy, że już lepiej chodzić na zwykłe minosy, bo przyzywanie to mana waste ;P (już się bardziej kupić opłaca).
@down Tak samo kiedy rzucamy światło rośnie nam m-lvl. A nie lepiej manę przeznaczyć na dla przykładu runy, z których będzie m-lvl i kasa/exp?
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 12-11-2006 o 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() a mi sie zdaje ze kiedy przyzywamy potworka to rosnie na mlvl
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() to fajnie masz bo u mnie na servie (xantera) b robe nie stoi 15k
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Polska
|
![]() Cytuj:
Na 16 lvl powinieneś już nosić conajmniej Plate Armor, a najlepiej Noble Armor. Crowna nie ma sensu kupować na 16lvl. Lepiej kupić Noble Armor, i np. Crown Helmet, Plate Legs, Guardian Shield i ci jeszcze z 5k zostanie. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Nie prawda.Przywowałem bardzo dużo minosów (40~) i z żadnego nie było skórki. (tak, używałem obsidian knife) Mam wyjątkowego pecha czy nie?
Ps: z 40 PRAWDZIWYCH MINOSÓW zdjąłem 27 skór.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up druidowi/sorcowi super hiper ekstra eq nie jest potrzebne i rownie dobrze moze chodzic do 30 lvla ze scale armem a potem wziac b robe ....
@up tak miales wyjatkowego pecha , to tak jak ja bym uwazal ze na pacc landzie jest wieksza szansa ze padnie skora niz na facc landzie , przyklad ?: darashia polnocno wschodni rog - minosy , godzina huntu 40 skor minosy polodniowy zachod od kazo - godzina huntu 3 skory. w obu przypadkach uzywalem obsidian knife. a moze to zalezy od polozenia geograficznego ? (ironia) @topic da sie to robic - chocby i na tibianews mieli takie pomysly , poszukaj ssa z "farma mino" przychylam sie do prosby autora (nie nie tej zeby przekazac babci..) temat do zamkniecia
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: gdańsk
Imię: knight from mordoor
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 666/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Ile koszt obsidian knife?? Jeśli ktoś z tego forum gra na danubi i go ma niech napisze mi priv wiadmomość
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
![]() bardziej ci sie oplaca zrobic questa na obsidian knife niz marnowac kase;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: 10
Skille: 31/34
Poziom mag.: 4
|
![]() @up
czasem sie nie oplaca robic questa bo ciezko kupic bast skirts @2up ob knife koszuje okolo 10k @topic z summonow nie dostaniesz skorki bo skorka to loot a jak wiadomo z przywolancow nie leci nic pozatym 100x bardziej wolalbym isc nawet na zwykle minosy niz przywolywac bo lepiej wykorzystac manne na uhy/gfb a co do eq to najlepsze dla magow na prawie kazdym lvl to blue robe, plate legs, hat of the mad/moze byc nawet iron helmet, bohy, tarcza o def ponizej 33,32 noszenie lepszych rzeczy zupelnie nie ma sensu bo i tak hity odrzymywane od potworow beda prawie takie same... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |