|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
|
Jesli sie nie myle to chodzi ci o fsa, na rookgardzie go nie morzna zdobyc poniewaz wypada z bardzo silnych potworow (jak na rookgard). Jego cena wynosi przecietnie 5k (5,000gp). Na rookgardzie najlepsza bron ktora morzesz zdobyc to katana, ktora jest ukryta gdzies na wyspie
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Opole
|
Ognistymiecz tzw Fire Sword wypada z Hero i Dragon lorda.
@Dark Vilej Najlepszym mieczem który możesz zdobyć to Posion Dagger wypada z mino (bardzo rzadko). |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
@re Knight Marker
Zalezy z jakiej strony patrzec na te bronie, czy po stronie ataku (patrz poison dagger 18, katana 16), czy po stronie obrony (poison dagger 8, katana 14) Dla mnie katana jest lepsza, gdyz na rooku morzna spotkac sie z wieloma niebezpieczenstwami i wtedy przydaje sie wiecej defa ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Opole
|
@re Dark Vilej
Masz rację zapomniałem spojrzeć na defa ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
|
O jakim swiecie mowiles ze fs za 5k??
wez mi powiedz... moze antica co? bo na innych... ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
He? FS za 5k? chyba na antice, na titanii byl za 15k a na infernie pewnie wiele drozszy, Poisona chyba nikt nie ma na rooku, za malo minosow ^^
A co do defa to CO CIE ON OBCHODZI jak masz tarcze?!? chyba ze chodzisz tylko z mieczem, ale wtedy gl&hf |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
|
Fs kosztue na antice nieco ponad 2K Na eterni mozna go juz za 5K kupic. Ale na nowych swiatach jest duzo drozszy, a nawet niedostepny dla mass. Ale to prawda ze srednia cena to 5K.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2004
|
Dobra dobra chłopaki ja wiem ze spike sworda mozna zdobyc wiem nawet jak ale najpierw musze sie podszkolić.....hehehe a i pozbierac skrzynki...... POZDROWIENIA DLA WYRZYTYCH............
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
Co do tej klutni ile kosztuje fs, to mowilem o nova. Tam ceny wachaja sie od 4-5k.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1) | |
|
|