|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2006
|
![]() Witam was!!Ten fake bedzie ostatnim ktory robilem nie daje slowa honooru ale ok....Tamte byly nie udane....Ten mnie zaciekawil....Pomimo wielu prob szukania grafik znalazlem....To nie gwiezdne wojny tylko Gwiezdne walki....Zycze milego ogladania....Przperaszam ze takie otoczenie ale to jaskinia a nie jakies lasy czy tam cos....:/
1.Rozpoczecie... ![]() 2.Rozpoczecie ![]() 3.Rozpoczecie ![]() I to na tyle...
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() 1) za duze
2) beznadziejne 3) do kitu OMG kolejny fake Erinexa Zrób 1 fake, dłużej, ale ciekawszy i lepiej wykonany BTW FIRST!!!!1111oneoneone xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 09 2006
Imię: NOBBSTAYER
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 0~
|
![]() Za duze
do dupy post aral bys sie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() A WIĘKSZEGO SIĘ NIE DAŁO?
Dwa obrazki!!(2 i 3 są takie same -.-) Beznadziejne wykonanie Weź... rób jeden fake! Nie milion!
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
|
![]() OMFG!!!!
Nie dość, że rok mi się ładuje. To są tylko 3 zdięcia a na dodatek 2 są takie same Więkrzysz się tych zdjęć nie dało?!?! Nie wiem czy to jest Tragedia czy Komedia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() To tak:
Minusy - Źle sformułowany wstęp ( to "Dawno, dawno temau..." ) Powtarzasz słowa i źle formuujesz zdania. - Brzydkie tło. - Po grzyba te dziury?! - Obrazków większych się nie dało? - A ten 3 to po to abyś mógł powiedzieć, że masz długi wstęp xD - Kolejny twój fake - Wow! Dwóch ludzi i odrazu panika! - A te klony, które stoją koło ALvena i Revona to mogłyby się ruszać,a nie stoją i patrzą się jak sroki w gnat. Plusy: - Ładne podłoże. - Fajne outy. - Ładnie zrobione pociemnienei skór (jeżeli ty torobiłeś ![]() Pluso-Minusy: - Eee... Zdatna fabuła Starczy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Ahahahahahhaha! To nawet nie jego otoczernie! Buahauha! Znalazl je na forum pewnego OTS-a! Ten fake to taka sama klapa jak inne...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Raccoon City
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 1. fuuj :/
2. co to jest ?! 3. nie kaz mi rzygac na monitor ! ("ż" wymienia sie na "z" ?) 4. jaki niesamowity efekt podwojenia obraskuf ! jak to zrobiles ?! 5. jestes gorszy niz woda w klozecie .. 6. znowu twoj fake ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora/Solera
Poziom: 5
Skille: 15/23
![]() |
![]() ale mega wysiłek asz w 2 obrazki i gdzies widizałem to tło ;S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Ustroń
Świat: Inferna
|
![]() @offtopic:
Cytuj:
Po 2. Może z tych dziur będą wchodziły mrówki i zawładną cała planetą?! Zresztą akurat dziury są ładnie wklejone ![]() Po 3. Ci ludzie są razem w team'ie z klonami, jeśli dobrze rozumuje ![]() @topic: Ładuje się pół godziny i nie dość że tło i akcja jest MONOTONNA to jeszcze powtórzyłeś 2x ten sam obrazek... rozumiem że to prolog ale mogłeś się bardziej postarać. Nie wiem jaki był twój pierwszy fake ale z tego co widze po pozostałych komętach był taki sam jak ten a nawet gorszy ;p Nie oceniam bo to prolog. Rób dalej może coś z tego wyjdzie. Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
2. Jasne... WIesz co jak maszm nei tak cytować to lepij przestań. 3. Aha... To czemu tamci stoją i ggapią się w jedną stronę?! @topic Modki plx zamknijcie topic... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Jezeli nazwa tego czegos ma "wloczeNgi..." To sie nawet nie staraj...
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Harry_Piasek - po prostu pisze to co myślę i przepraszam w ogóle że się taki urodziłem
![]() 3. Aha... To czemu tamci stoją i ggapią się w jedną stronę?! Odp. - bo są klonami? zwykle klony są debilne ![]() Cytuj:
![]() żyjemy w demokratycznym państwie i ten koleś choćby był największym idiotą może zamieszczać tu swoje prace byle by nie łamały regulaminu... P.S. Ja tak w ogóle do ciebie nic nie mam, ale pare twoich zdań mi się nie podoba i mam prawo o tym pisać ![]() Wesołych Świąt ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ja go będę bronił
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jak!! LolnY ma racje (
![]() Oceniam: 10/10 SUPELLL EFEGTY!!! SZCZEKULNIE TEN PIOLUN!~!!! PLIXX POWIESZ JAK TO SZROBIŁESZ?!oneoneo1
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @Perfer Knight
Widzę, że pisałeś to z nutką ironii. Wiedz, że ja nie i pisałem to całkiem poważnie. Według mnie ten fake jest dość dobry. @Edit Miałem na myśli twój ostatni post w tym temacie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Imię: Oko-Powiec
Gildia: <brak>
Świat: Obsidia
Poziom: 16