|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() Dawno mnie tu nie bylo. Chcialbym ustalic termin, w jakim moglibysmy zagrac. Server bedzie hostowany u mnie, 1,5mb/s, 1536 ram. Gralismy po 20 osob i lagow nie bylo, wiec sadze ze bedzie calkiem dobrze gdy bedziemy grac po 5 osob na team. Wybierzcie od siebie 5 osob i zaproponujcie termin.
Nasza propozycja: 8.XII.2006 (ósmy grudnia), w piątek o godzinie 20:00. Serdecznie pozdrawiam, ZinC.
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() mi pasuje
teraz trzeba trenować xD edit: narazie pisze jako jeden z pierwszego teamu ( pracujemy nad nazwa )tibia.pl ale chyba innym też będzie pasować
![]() Ostatnio edytowany przez Lord Maniek - 25-11-2006 o 23:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Mamy team "tibia.pl members" Teraz tylko przećwiczyć taktykę,para pierdołek i możemy grać.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() lepiej jakaś luźną dać a nie "oficjalna kadra internetowego serwisu..." dawałem już swoje typy w innym temacie o NetSoccer i myśle że tamte są dobre ![]() pozatym może umówimy się na jakiś trening ?!
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Termin chyba pasuje xD ale ta nazwa... ;D
Ja ciągle pytam się Rybci czy jest ktoś z teamu... Bo trzeba potrenować ;D
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Co Wy chcecie od tej nazwy... wymiencie sie nrami gg, (najlepiej na prv: P) a nie nawet mi pospać nie dają :/. Zgadajcie sie sobie co kiedy i jak i dajcie wszystkim cynka;p.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2006
|
![]() kibicuje tibia.org.pl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Śmierć niewiernym! Jesteś fe spiskowcu ;>
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |