|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2005
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny gracz
Imię: Darth Ziutek
Profesja: Knight
Gildia: Flames
Świat: Fortera
Poziom: 41
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Widam , niedawno miało miejsce pewne zajście, którego wynikiem jest to iż Gildia Naturals ma Hunta od Gildi Inferno, rozmawiałem na ten temat z paroma osobami z Naturalsów:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Niezależny tibijski korespondent Darth Ziutek Fortera Ostatnio edytowany przez Darth_Ziutek - 23-02-2006 o 14:21. |
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() Sam jestem z naturals!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po h.j ta wojna na....alajcie sie z anglikami,hiszpanami itp a nie polacy miendzy sabo!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak by co to ja krowa smierci of legnica Ostatnio edytowany przez Czesiek - 23-02-2006 o 07:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Katowice
Imię: Rycerz Hadesu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legends of the end
Poziom: 47
Skille: xx/xx
|
![]() niektorzy twierdza ze to Inferno zaczelo te wojne...
To gildia naturals zaczela wyzywac czlonkow gildi inferno i bylo goraco pod gh naturals jak narazie ofiara jest tylko jedna... Gildia naturals prawdopodobnie zostanie skasowana... ![]() Ostatnio edytowany przez Rycek H. - 22-02-2006 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: NibyLandia
Stan: Niegrający
Imię: Gapno
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie gram bo to shit :P
Poziom: XxX
Skille: na chuj
Poziom mag.: o0
![]() |
![]() hehehe ... forta .. ciagle wojny
![]() moze starczym gracza gildia naturals powinna sie kojazyc z Hessling ... byle w Naturals ... i po chwili bycia tam stwierdzilem cytuje "OMFG ... co za nooby-.-" " wiec jkezeli sa to kozaki ze skilami 50+/50+ to chyba dlugo nie poszpanuja ... btw. jka by inferno chialo pomoc to msg do mnie na tibi albo pw ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kurizu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Twilight Brigade
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Normalnie standard dla nich, nie licząc paru osób w Naturals to ta gildia spadł na psy. Pkowali z tej gildi(głównie noobki które myślały że skoro wielka Gildia to se mogą pozwalać
![]() Nie będe sie wypowiadał za żadną ze stron ale jak dla mnie to raczej Naturals już upadło....
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Lublin
Imię: Turus Amaw
Profesja: Paladin
|
![]() kilka osób z tej gildii strasznie cfaniakuje myślą że są jakieś kozaki czy co teraz im sie nie dziwie że jest wojna
Ostatnio edytowany przez Turus Amaw - 23-02-2006 o 07:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Jestem zdołowany. Może i gildia Naturals byłaby dobra, jakby było w niej naprawdę mało osób, nie ilość ale jakość się liczy. Bardzo cenię Druidka of Fortera, to mój bardzo dobry kolega, ale popełnił jeden błąd - przyjmował do gildii noobów. Żałuję tego mam nadzieję że sprawa się wyjaśni i zapanuje pokój. W szkole usłysząłem mądre zdanie mądrego człowieka. ,,Jestem mieszkańcem Wrocławia i nie zamierzam umierać za Suwałki" w przeniesieniu na Tibijskie ,,Staram się nie być noobem i zamierzam umierać za głupoty wyczyniane przez nooby". Pokój przede wszystkim panowie.
Ostatnio edytowany przez Footix00 - 23-02-2006 o 09:01. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
|
![]() natutralsi to spko kolesie (sam u nich bylem
![]() to ze trafia sie jakis noob nie oznacza ze trzeba huncic calom gildie ps: szukam ziomów na forterze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() ja wam powiem ze odchodze z gildi inferno ale nie znaczy to ze im nie bede pomagal... druidek powinien powywalac ponizej 25lvla
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() to ze trafia sie jakis noob nie oznacza ze trzeba huncic calom gildie
tylko te nooby sie czesto trafiaja i dziwne ze akurat z "Naturals" |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2005
Lokacja: Thais
Imię: Darth Ziutek
Profesja: Knight
Gildia: Flames
Poziom: 41
Skille: 74/74
![]() |
![]() Dzisiaj zawarto ugode, która jednoznacznie kończy wojnę. Odpowiedzialność poniosą sprawcy i znów zapanuje pokój:
Cytuj:
Wasz Niezależny tibijski korespondent wojenny Darth Ziutek Fortera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Legnica
Imię: Talis Ewar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Power of Flame
Poziom: 27+
Skille: mikro
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() Mhm... cieszmy się, że już po wszystkim.
Kiedyś byłem zarówno w Naturals, jak i w Power of Flames. Z naturals wyszedłem, gdy przypadła mi rola "sędziego" w tzw. aferze blurobowej. Potem wstąpiłem do PoF, choć siedziałem tam naprawdę krótko. Nie mam nic do żadnej gildii, no ale musimy powiedzieć sobie prawdę: Naturals kiedyś było dobrą gildią. Niestety, Druidek i Wot nawpuszczali tam (w dobrej wierze) hołoty, co musiało się kiedyś tak skończyć. Kilka dni temu byłem też liderem gildii Jedi Power, w której były lider pozostawił niestety, oprócz spoko ludzi, kilku(nastu) noobków. Skończyło się tym, że dedłem 2 razy (look at my tibia.com). Kilka dni później miałem hacka (o tym na końcu). Całe szczęście, to spowodowało rozwiązanie tej gildii. Piszę "całe szczęście", ponieważ sprawiała więcej kłopotów, niż dawała zysków. Aa, i jeszcze 1 rzecz. "nub chónted oddawaj moje ITENS or ded" Naprawdę miałem hacka. Czy to moja wina, że hacker obzdryngolił GH z itemków wartych kilkadziesiąt K? Jakbym o tym wiedział, nie brałbym liderstwa. Zaoszczędziłbym Wam strat. Pozdrawiam PS. Gdy odchodziłem z Fortka, krzyknąłem w dp "Legend of TALIS EWAR never dies". Wszedłem sobie raz na tą postać, żeby nabić red skulla, i zostałem _ZASPAMOWANY_ przez priv msg od moich kolegów, którzy namawiali mnie do powrotu. I wróciłem. Dzięki nim: Irasek, Sanczo pancza, i inni. Dzięki Ostatnio edytowany przez Talis Ewar - 23-02-2006 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kurizu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Twilight Brigade
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Z resztą nie ma co wzniecać wojny, jest kilka charów które krążą z członkowstwem - a to Naturals, a to Inferno ... jesteśmy polakami i trzymajmy sie razem.
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Nysa
Imię: Ferras
Profesja: Elder Druid
Gildia: Green berets
Świat: Celesta
Poziom: 30+
Poziom mag.: 35
|
![]() Dobrze się składa że całą wojne wywołał niejaki Valeraz byłem u Wune Moodaros'a kiedy mówił:
Wune Moodaros: TO Valeraz WYWOŁAŁ CAŁĄ WOJNE ZABIĆ GO Valeraz: Nie konfidentuj Teraz to już mamy dowody |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() To nie Namak Knows rozpetal gildie tylko on podał passy koledze zeby mu poskillowal dista bo on jechal na obóz i on rozpetal całą sieczke niejaki "Biker Lider"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Chcialem dodac jeszcze pare poprawek:
Nemeath Shigus :I H** NAJ****BIEMY INFERNO!! Nemeath Shigus :INFERNO TO H*** I ICH RODZINA SA POWALENI I DURNI Valeraz :EEEEE INFERNO TO LAMUSY BEDE PADAC NA 3 HITY |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Legnica
Imię: Talis Ewar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Power of Flame
Poziom: 27+
Skille: mikro
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() Cytuj:
Jakby ktoś napisał na forum 13:37 Talis Ewar: FUCK EXODUS <-- of course it isn't true to co? Czy czyjaś wypowiedź na forum jest dowodem, że ktoś był dokładnie tego winien? Nie. I jeszcze 1. Cytuj:
A nuż znajdzie się na forum jakiś konfident i wykona obowiązek obywatela, pucując acc sharing Namaka? Bądźmy koleżeńscy. Na pewno wśród nas jest trochę ludzi, którzy sharują account. Jakbyście się czuli, jakbyście dostali bana until deletion (tfu tfu) za sharing? Pozdrawiam EDIT: Moja gildia Power of Flame nie ma NIC WSPÓLNEGO z "poprzednią" Inferno oprócz nazwy, po prostu mi się podobała i Rycek pozwolił mi jej użyć ![]() Ostatnio edytowany przez Talis Ewar - 26-02-2006 o 22:33. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Imię: Misiek Panda
Gildia: ...
Poziom: 34
Poziom mag.: 38
|
![]() w naturalsach bylo chyba sporo wojen
![]() ![]() ![]() ![]() ale ja bylem tylko na wojnie z ewenements... potem tak belkotali ze chyba sie wojna skonczyla :> |
![]() |
![]() |