|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Byłem dziś czyli 30 sierpnia o 20:52 na www.tibia.com,i zobaczyłem,że Bubble,najleprzy gracz w tibii,ma 192 lvl.Gratuluje jej tego ponieważ jest bardzo trudne na takim lvlu przedostać się na następny.Piszcie tu swoje komentarze,gratulacje i wiadomości o Bubble.thx
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() Powiem tyle: Bubble może i ma największy level na Tibii ale skille ma beznadziejne jak na jej lvl - kiedy ostatni raz patrzyłem na jej skille (miała wtedy 188 lvl ) to miała skille 99/89 - a największe skille na Tibii to - 105/103 -na 130 którymś levelu...
![]() P.S. Trzeba też uwzględnić że kiedy ów facet będzie miał Jej lvl to będzie miał jeszcze większe skille ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Nie ma co sie podniecac lvl bubble bo i tak gra na niej minimum 2 osoby. Bubble jest praktyznie ciagle w grze. Ogolem niedlugo pepelu lub wurzel ja dogoni ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Wiec tak:
1. Na koncie Bubble jak juz wspomnial przedmowca napewno minimum graja dwie osoby (przypuszczalnie ona i jej mąż). 2. Smoked byl zapalonym skillerem Bubble NIE musi taka byc! Smoked trenowal calymi dniami (moze i nocami :]) wiec byl zapalonym skillerem powiedzialbym ze skille Bubble sa dobre bo nie jest zapalona skillerka ;P 3. Smoked, nie lv 130 a 105 :P 4. W sumie topic nie za bardzo potrzebny ;/ bylo juz WIELE tematow o niej. 5. Patrz punkt 1-4. To tyle chyba :P
![]() |
#5 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Stawiam że Setzer Gambler (jeśli będzie dalej grał) prędzej czy później ją wyprzedzi.
|
![]() |