|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Mieszkańcy Thais na Infernie cięzkie mieli ostatnio dni.Aby uczcić zakończenie swojej kariery sorcem urządziłem masową rzeź niewiniątek przy urzyciu summonów.
Dzień pierwszy-"Operacja zerk". Od razu po zsummonowaniu pierwszego zerka napatoczył mi się low level ![]() No ale co dwa zerki to nie jeden ![]() Przepraszam-czy tu biją? ![]() No pewnie że tak! ![]() Było blisko!! ![]() ![]() ![]() ![]() Koleś ledwo co się lognął a tu takie powitanie... ![]() ![]() I jeszcze jeden.. ![]() ![]() Ups,niechcący zabiłem kolege Leszka-wybacz. ![]() No i wkońcu ubili mi zerka ![]() ![]() Nazgul poraz kolejny.Nie nauczyli cię,że po dedzie nie przychodzi się do PK z pretensjami? ![]() Exura Fran?A coż to za czar? ![]() SDek miał być zabójczy ale troszke mi nie wyszedł ![]() ![]() Dzień operacji drugi-kryptonim "Debil in teh town". Do dzieła więc! ![]() Ten sorcek chyba nie myśli.... ![]() Szybko go zownowałem ![]() Pure ownage...Debil ucieszony bo dostaje 2,5k expa. ![]() Jakiś low level się nawinął... ![]() UH dropper-na co tu czekać? ![]() ![]() PWNED!! ![]() BOOM,debilek daje z siebie wszystko jak widać ![]() Dwójka n00bkoof wpadła wprost w jego gorące objęcia ![]() Next one ![]() Mały dym w pobliżu depotu... ![]() To by było narazie na tyle.Oczywiście mam jeszcze spore zapasy więc będę jeszcze mordował ile wlezie w przyszłości Jakby ktoś był zainteresowany całym przebiegiem mojego szaleństwa oraz lootem itp zapraszam do ściągnięcia obu filmów z tych akcji. http://www.members.lycos.co.uk/tibia...k/ardoinfa.rec-zerki... oraz.. http://www.members.lycos.co.uk/tibia...ARDrampage.rec-FD Comment plx i dziękuję za uwagę. Aha,oraz oczywiście "stay tuned"-nowe produkcje już wkrótce ![]() Ostatnio edytowany przez Ithelios - 31-08-2004 o 14:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Za górami za lasami...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Raczej jej brak.
Świat: Ziemia
![]() |
![]() Hehe, dobre nawet sie uśmiałem szczególnie podobał mi sie fire Debil.
A... i te chity z SD ![]() Nawet sporo expa zbierałeś i jakoś nikt ci w tym pk'owaniu nie przeszkadzał.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Poprostu świetne zdjęcia! Tutaj nie ma co pogardzać że PK bo od tego jest ten świat
![]() Ithelios żądzisz! Piękne summony! Ja robilem postac na dolerze ale mi żyć nie dali ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() masz + ode mnie, a teraz ide oglądąć filmiki...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2003
|
![]() Great thx, Ithelios! Masz u mnie +. Samorm z pierwszego screena zabił mojego brata
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Czy zabijanie potworami nie jest jak pk ?
Bo nie wiem czy moge se przywolywac zeby zabijac na xanterii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() No gRaTz !! SS wypas i jeszcze filmik na deser.
RE: UP o jakie pk Ci chodzi ? z tego co widze to on gra na świecie typu chaotica czyli tam wyrzynanie miast w pień jest na porządku dziennym (zabił tylko osób i czachy ni ma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() Heh
Screeny bardzo fajne a fimik sobie wieczorem obejrze +ode mnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Trzeba wnieść propozycje do modków żeby utworzyć specjalny dział Ithelios! Tego nie da się opisać! + plx0r
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() OMFG!!!!! OMFG!!!!! JAK ZWYKLE ZA***ISTE SS'Y!!!! Jak ty ak mozesz? Kurde normalnie szok xD nie moge zaraz sciagne i obejze filmik to skomentuje ale ss'ow nie ma co kommentowac przeciez to czyste piekno
![]() ![]() K Thnx Bye
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Gostyń
![]() |
![]() fajne ss teraz obejze filmiki masz +
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
|
![]() Interesuje mnie ile wyciągnołes xp z tej zabawy.
SSy wspaniałe a filmy jeszcze lepsze. + |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() evul ale super
![]() widze ze nadal dajecie mi minusy za nic ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kostuch - 31-08-2004 o 18:36. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Gratz
![]() Zabijanie Ci wychodzi najlepiej ze wszystkiego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Allenstein
|
![]() Bardzo fajne SS-ki gz.
Filmiki jeszcze fajniejsze, tylko szkoda, że tyle czakałeś na ludzi z deserta i nie przyszli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
![]() |
![]() Super ssy pól thais chyba wytłukłes niezłom jazde tam zrobiles DUZY PLUS ODEMNIE (+)
|
![]() |
![]() |