|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
Pokaż wyniki sondy: Czy możliwy jest rook z wychowanymi ludzimi ;] | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 21.74% |
Nie |
35 | 76.09% |
Już jest |
1 | 2.17% |
Głosujących: 46. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
Imię: Orius Sheran
Profesja: Knight
Gildia: Saruman Army
Świat: Selena
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Więc, chciałem napisać ten temat z apelacja do WSZYSTKICH rookstayerów, ponieważ ostatnio zauważyłem że dużo rookstayerów ~20 lvl niszczy ustawione skrzynki w mino hell, trapuje innych rookstayerów, przeszkadza w expieniu. Więc tutaj proszę większość osób o przestanie robienia tego. Także apeluje o pomoc niższym lvl na rooku a nie wyśmiewanie się z nich. Dziękuje.
Ps. Mój pierwszy temat jak coś to można mie zbesztać ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() hehe uwierz nikt nie posłucha twojej rady, ja naprzykład bardzo lubie trapować i zabijać ludzi, za których loot kupuje sobie arrowy
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krzysiek elet
Świat: Morgana
Poziom: 37
Skille: 68/68
Poziom mag.: 5
|
![]() uwież mi i tak będą trapować it. bo co im to robi i tka niebędą mieli hunta na roku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: **** ****
Profesja: Rookstayer
Świat: Furora
Poziom: 19
Skille: 20/24
![]() |
![]() Wlaśnie problem nie tkwi w rookstalyerach tylko w ludziach na rooku!!
Mi własnie ludzie z 5-7 lvl niszcza skrzynki chca mnie zablokowac (19lvl z 2 minosami xD) Wiec takim sie robi trapy... A często tez niewinni ludzie tego trapa dostaja........... POZDRO! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tacy rookstayerzy ktorzy trapuja to moze nie b00by bo oni uwazaja ze to te n00bki ktore daja sie trapnac to n00by i w sumie maja racje... Bardziej myslacy czlowiek nie da sie nabrac na takie cos... Z tym rozwalaniem skrzynek to juz lekka przesada, tacy to juz tez staja sie...no wiecie
![]() Ostatnio edytowany przez Fpitolony w sprawe - 04-01-2007 o 14:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
Kultura to calkiem co innego niz trapowanie czy pomaganie low levelom. Kultura to inaczej ogłada, obycie, sposob traktowania ludzi i tego brakuje ludziom i to nie tylko na rooku. Nie nauczysz ich tego tu na forum od tego jest rodzina jak i srodowisko.... ten temat nic nie zmieni. A tak na marginesie jesli chodzi o kulture forum, moze bedziesz taki laskawy i usuniesz ta wiewiorke ktora wyraza sie w dosc niestosowny sposob. To tak a propo kultury, ktorej chciales tu uczyc.
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
![]() |
![]() Ok, zmieniłem...
Wg. mnie nie powinni przeszkadzać sobie nawzajem, ale to moje zdanie. Dzisiaj byłem świadkiem jak 20 lvl wzioł mi speary a następnie blokował 7 lvl jak go biły mino i 2 orci -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedys bylem w mino hell, patrze ktos trapuje mnie i jakichs gosci (ktorym pomagalem), patrze a tu 18 lvl.. mysle se kur*a mac, po co on robi rookstayera jak on chce tylko trapowac. Debil i tyle..
Ja rookstayera zrobilem sobie po to zeby czasem wyjsc na skele, pozbierac troche mace, shieldow i isc rozdac pod temple.. 14 lvl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Ja tez nie lubie patrzec jak rookstayerzy trapują niewinnych graczy.
Chyba w ich interesie jest to żeby oni jak najszybciej wyszli z rooka i nie przszkadzali im w expieniu.
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Świat: Obsidia
Poziom: 66
Skille: 81/81
Poziom mag.: 6
|
![]() pomaganie noobom na rooku nie jest zbyt ciekawe, natomiast trapowanie - bardzo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() mnie to nie przeszkadza jak ktoś trapuję sam też troche trapuję choć rzadko.
noobów trzeba się jakos pozbywać na rooku a wogóle to jest temat kultura na rookgardzie a nie o trapowaniu więc troche się wypowiem : uważam że na rookgardzie brakuje ludziom kultury szczęgólnie noobom często zdarza mi się takie coś że ktoś pyta :masz na sprzedaż mace albo kupisz hatchet co bywa irytujące.kolejna rzecz to naśmiewanie się z rookstayerów przez noobów :hahaha ** lvl na rooku ale noob ,czemu nie idziesz na main.trzecia rzecz która mnie irytuje to proszenie o free itemy texty typu :dasz coś albo daj coś plz doprowadząja człowieka do szału Podsumowanie : na rooku ludziom brakuje kultury (niemówie o rookstayerach którzy są w porządku) lecz niestety są w mniejszości.mówię tu o n00bach którzy są świadomi tego co robią i psują reputację naszym rodakom.i tak wiadomo że zagranicą wszystkim słowo noob kojarzy się z polakiem co jest przykre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja uważam że ludziom na rooku brakuje tak samo kultury jak ludziom na mainie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
|
![]() Mam Rookstayera na 18 lvlu i zdarza mi sie trapowac. Trapuje ludzi ktorzy mnie wyzywaja, kradna itd. Zreszta wbrew pozorom czasami strapowanie nie jest takie proste i trzeba sie nameczyc.
Czy pomagam? Owszem pomagam, ale czesto nie uzyskuje w zamian za pomoc zwyklego "ty" tylko "hunted on main", "noob", "go on main" i inne okropne insulty. Dlatego wtedy trapuje. Uwazam, ze kulture na Rookgaardzie tworza nie Rookstayerzy tylko normalni gracze, ktorzy kradna, blocza, zabijaja potworki itd. uprzykrzajac wszystkim zycie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @do autora tematu
Myślisz że Rookstayerzy nie mają co robić? Owszem wiele razy widziałem jak się pomaga newbie, sam też pomagam ALE Rookstayerzy nie pomagają dlatego że nic z tego nie będą mieli (sami dużo tracą choćby czas na pomoc w queście). I nie pisz mi że będą mieli satysfakcje bo satysfakcje to se możesz wsadzić wiesz gdzie. Dobra była biała lista Rookgaardu... ale które newbie wie chociaż że jest coś takiego jak forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Tarnów
Imię: Tebiator
Gildia: Mortis Nostrae
Świat: Pandoria
Poziom: 34
|
![]() ja jestem przykladem osobnika ktory nie trappuje ludzi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Zbyt duzy podpis Ostatnio edytowany przez Tebiator - 04-01-2007 o 20:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
![]() |
![]() Aff. Ok o osobach na 1-8 lvl nic nie mówię ale proszę polaków, żeby sobie nie przeszkadzali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Thais :)
Stan: Początkujący
Świat: Refugia
|
![]() no wczoraj ktoś zniszczył w minohell stołki i skrzynie niegrzeczni ponosili karę
![]() Orius to my się wczoraj spotkaliśmy koło bearroom ? pozdrawiam
![]() Co ma być to będzie piwo znajdę wszędzie Ostatnio edytowany przez abdull1 - 04-01-2007 o 21:50. |
![]() |
![]() |