|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Mam skilla 63 w distansie i mam do Was pytanko. Gdzie i na czym mogę dobrze skillować kamieniami w ostateczności włóczniami? Interesują mnie miejsca dla FACC jak i dla PACC. I muszę tam wbić conajmniej skilla 70. Skillowałem na cyklopach przy mount sernum (PACC za kilka dni) i można białej gorączki dostać jak 5 osób przychodzi i ci zabija cyca i jeszcze się między sobą o loota biją. Świat non-pvp także summon nie wchodzi w grę...
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: Łapy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wollride
Profesja: Paladin
Świat: Fortera
Poziom: 33
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Powiedz czemu nie summon mógłbyś se poskillowac chciażby na monku. Jakiś sorc albo druid i za kilkaset gp masz monka na jakieś 2-3h.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo na summonie na światach non-pvp nie można skillować, bo nie da się go zaatakować...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Summon nie wchodzi w gre bo jak powiedzial gra na non-pvp a na non-pvp nie mozna atakowac nawet summonow kolegi
![]() @Topic MOze na PoH sproboj ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Imię: Jerzos Cage -.^
Świat: Ziemia
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Polecam trening na geomancerze
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() geomancer bez summona-blokera odpada, a chyba nie mam nikogo takiego... chociaz, pomysle...
Ok, da rade z geo. Ale powiedzcie gdzie jest ten respawn i czy sa jakies niebezpieczenstwa z tym zwiazane?
Ostatnio edytowany przez Lifter - 27-12-2006 o 21:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Radzio de'Knight
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() gdzieś w podziemiach Mount Sternum, poszukaj, wszystko było ładnie opisane w jakimś temacie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Weż jakiegoś kolege i idzcie pod deserta, przesuncie sciany i tam jest taki pokoik i trenujesz ile wlezie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Imię: Jerzos Cage -.^
Świat: Ziemia
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Geomancera polecam w takiej wierzy na poludie od dwarf brodge. Tam są dsy i stalkery a na szczycie geomancer z witchem
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Muchacz
na czym moge trenować ile wlezie pod desertem, a co do monka to gram na non-pvp...
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Niegrający
|
![]() Co do geomancera nie polecam bez blokera/monka, gdyż wysysa on manę, co powuje że nie możesz trenować poziomu magicznego. W jakimś temacie tutaj była opisana technika jak trenować przy użyciu monka.
A od siebie polecam slimy pod desertem - od bodajże 2 tygodni nikt mi tam nie wleciał i nie zabił potworka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: z Nieba
Imię: Galf de'jaw
Profesja: Druid
Gildia: Titan Squad
Świat: Luminera
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
|
![]() Dlaczego nie oplacalne?? powiedzmy jestes 30 lvlowym paladynem z all eq + 300 kamyów + tarcza. Bijesz slimy az zostanie 1 kamyk albo wogóle, uzywasz destroyd fielda <podobno paladyni moga robic te runy> i masz kamyki które spadly pod poison. Proste i skuteczne, do tego shieldinga z 50+ i wio 70 dista murowane
![]() Ostatnio edytowany przez MlodyPL - 28-12-2006 o 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() Co do miejsc z geomancerem, ja bym dodał jeszcze tego na queście w podziemiach DTD oraz tego w Kazordoon.
![]() |
#15 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49