|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Znaczy się, jak sama nazwa wskazuje...
Dobra, nie będę się bawić we wstępy - do rzeczy. Wiadomo, że w sylwestra ludzie po prostu się upijają. Niektórzy tak po prostu, niektórzy dla uczczenia nowego roku - jeszcze inni w sylwestra piją dlatego, że są młodzi i to jest jedna z tych okazji kiedy można się w zasadzie jawnie schlać. I tutaj dochodzę całkiem do sedna - chodzi mi o ban Verliana. Nie żeby to był mój jakiś frend or something, ale stwierdziłem że napiszę - a nóż coś to pomoże. Oczywiście, rozumiem że trzeba płacić za swoje postępowanie - ale chłopczyk się spił, i teraz biedny nolifer ma 30dni bez forum wytrzymać? Wtem, chciałbym w imieniu swoim i Verliana prosić o po prostu zdjęcie mu bana, tudzież skrócenie go do ~7dni, jako że za bardzo świadomy tego co robił to on nie był. Po prostu, przypadkiem pijany dzieciak trafił na komputer z dostępem do internetu i zadyma gotowa... Z góry dzięki, Ray, wierze że wiesz, nowy rok i w ogóle po świętach no wiadomo ; o . #Chodzi mi o ban usera - Rav Othersider Ostatnio edytowany przez Gallar - 01-01-2007 o 11:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Jak sie pije to trzeba ponosic konsekwencje. Skoro jeszcze na forum pisal to nie byl az tak pijany, ja wczoraj kumpla z parku musialem wyciagac bo chlopak najebal sie az padl (slaba glowa).
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Napewno byl swiadom tego co robi, tego jakie konsekfencje go czekaja moze troche mniej. Ban nie zostanie sciagniety.
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Pijany to ktoś jest kiedy nawet sprawnie chodzić nie może, nie mówiąc o pisaniu na komputerze. Wczoraj kolega kolegi się schlał i musieliśmy go z chodnika podnosić.
Ino i tak dobrze, że się za kimś wstawiłeś. Nie ma wiele osób takich, które opowiedziałyby się za kolegą userem i naraziły się na wyśmianie ![]() |
![]() |
![]() |