|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Tu
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Otóż od wczoraj po włączeniu kompa wyskoczył mi dymek, że mam za mało miejsca na dysku C... . Klikam w mój komputer, sprawdzam i rzeczywiście mam 155 MB. No i robie tak jak jest napisane w tej chmurce, czyli wyczyściło mi niepotrzebne rzeczy i jest git. Sprawdzam patrze mam 214 MB. Po kilkunastu minutach grania na komputerze znowu wyskakuje dymek, że brak miejsca na dysku C. Klikam w mój komputer i sprawdzam ile miejsca, atam wyskakuje, że 134 MB. Znowu klikam w dymek i czekam, aż mi się załaduje to, że będe mógł usuwać zbędne rzeczy. W między czasie sprawdzam ile mam pamięci i normalnie byłem zszokowany, gdyż pokazało mi, że mam tylko 109 MB pamięci. Odrazu mówie, że w tym czasie nic nie robiłem tylko odpalałem mój komputer. I tak mam ciągle tylko, że teraz ta pamięć mi "skacze", czyli raz mam przykładowo 76 MB, drugi raz 80 MB, a trzecim 73 MB. Dodam jeszcze, że system operacyjny to Windows XP. Czy można jakoś na to zaradzić? Czy może jest to spowodowane jakimś wirem? Jak można zrobić, aby pamięć tak nie skakała?
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() wyrzuc go przez okno moze sie czegos nauczy :0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() A o takim folderze jak TEMP nie słyszałeś?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Mozliwe zy juz powoli ci dysk pada. Zdefragmentuj dysk, moze pomoze.
~i zainstaluj sobie CCleaner i uzyj go .
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Tu
![]() |
![]() Może i słyszałem, ale czy mógłbyś mi coś onim objaśnić.
@up Mógłbyś podać link do ściągnięcia. A mam pytanie, czy format kompuera i reinstalacja wina powinna pomóc?? (Dawno już tego nie robiłem, a mogło zasyfić kompa). @down No, ale ja na dysku C mam tylko programy niezbędne + sterowniki do sprzętu. Wszystko inne znajduje się na innych partycjach, z którymi jest wszystko wporządku.
Notka Ostatnio edytowany przez Lirdej - 03-01-2007 o 17:03. |
![]() |
![]() |