|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() 1) Ghostland to łódź którą możesz spotkać płynąć z Thais na Daramę (tylko dla PACCa)
2) Zostaje Tylko Ghostland. Proponuje dziórkę na północy poziom -2 (Ghule + scorpiony ) Tam ejst niezły exp i loot. Albo troche w dół - tam z kolei szkiele i ghule, ale trzeba czekac. Północny lepsze innym słowem. Jeśli cuzjesz sie na siąłch tot am na palnie + schodzisz w dół w północnej części i lejesz Fire Devila i Ghule. POza tym można tam spotkać Slima (poziom -3) i DSki (-3) oraz rota (-2 =- tam gdzie FD ) <edit by aktus> ad 1) nie ghostland tylko ghostship to raz a dwa nie z thais tylko z venore na darame to dwa a trzy oprocz 2 czy 3 ghouli, kilku skelli, ghosta, vampira i bodajrze 2 dskow nie ma co lac... ad 2) co do ghostlandu ciekawe miejsce do expienia tylko zeby nie bylo fire debila... najwazniejsze to zeby nikogo tam nie bylo bo jak ktos bedzie to nie ma sensu nawet wchodzic...
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez aktus - 17-11-2004 o 22:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Master Alucard
|
![]() na ghost landzie jest 5 dziur.
Zaczynając od północy: na samej górze 1 poziom: skeletony, cave raty, 2 poziom: ghule, scorpiony 3 poziom: ghule, scorpiony, demon skeletony. dziura na południowy-zachód ghostlandu: 1 poziom: ghule, skeletony, poison spidery. 2 poziom: ghule, rot worm, fire de(bil)vil. 3 poziom; slimy, demon skeletony 4 poziom: demon skeletony. dziura najbardziej na południowy-wschód: 1 poziom: ghul, skeletony, poison spidery. 2 poziom: nic 3 poziom: skeletony, cave raty. 4 poziom: poison spidery, scorpiony, ghule, skeletony. 5 poziom: GS, demon skeletony. (za magic wallem banshee quest) dziura najbardziej na wschód: demon skeletony, ghule, stalkery(quest tam jest) dziura przy skale na środku mapki: 2 skeletony
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Imię: Ethnes
Profesja: Elite Knight
Świat: Solera
Poziom: 122
Skille: 93/90
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
W pierwszym przypadku to łódz ale watmpie ze dasz se tam rade ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() a wlasnie jak sie dostane na ghostship to od razu zaatakuj mnie monsterki czy musze wejsc nad/pod poklad????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() ![]() |
![]() Zaatakuja Cie ghuole i skeletony, pod poklad raczej nie schodz, chyba ze masz powyzej 50 lvl'u od razu udawaj sie do teleportu.
UWAGA: kolo teleportu jest ghost, potrzebne sa hmm albo poprostu olej go. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Seba neo
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 52
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Jak ja byłem w ghoustlandzie to weszłem do jakiejś dziurki i jak sobie tam chodziłem wreszcie weszłem do dziurki w której centralnie przy dziurze było 5 DS'ów które mnie dobiły(w sensie psychicznym) bo udało mi się nawet wyjść z tej dziury... z 15 hp... a na górze był komitet powitalny w postaci 2 ghuli i 2 skorpionów... ale przeżyłem... nie radze tam chodzić jak się nie ma dużo życia na zbyciu...
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Żary
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() No i jest jeszcze jedno fajne miejsce gdzie jest dosyć duzo scorpionów , ja tam miałem w 10 minut 1500 expa
![]() @Edit Co ja napisałem, nie 1500 expa w 10 minut tylko ponad 1500 w 5 minut ![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 25-11-2004 o 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: gdzies tam >>>>>>
Imię: zapomniałem
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Ja to tam expiłem od 10lv sorkiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Jak juz powiedzieli
GHOSTHIP to statek jak chcesz plynac na darashie a tu zonk ... ale to jest dobre bo sie mniej za podroz placi ^^ a na samym pokladzie sa skeletony i jak mnie pamiec nie myli ghoul? z ghoulem nie jestemn poewny jutro wam ss wrzuce |
![]() |
![]() |