|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
Pokaż wyniki sondy: WoW czy GW2, GW? | |||
GW2, GW |
![]() ![]() ![]() ![]() |
51 | 56.04% |
WoW |
![]() ![]() ![]() ![]() |
40 | 43.96% |
Głosujących: 91. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
Imię: Teron'Gorefiend
Profesja: Rookstayer
Skille: +22fist
|
![]() Ponieważ w temacie Guild Wars ludzie spamują porównując WoW'a do GW postanowiłem założyć ten temat żeby ludzie tu wyrażali swoje opinie na temat która z tych 2 gier jest lepsza.
Proszę w tym temacie pisać TYLKO o tych 2 grach. Ostatnio edytowany przez Teron-Gorefiend - 17-08-2007 o 13:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Ahihi, będę bronił Tibii krzesłem.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NOBBSTAYER
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 0~
|
![]() wszyscy wiedza ze wow jest najlepsy i nie musza powstawac takie sondy bo wiadomo ze WoW najlepszy jest a kto sie z tym niezgadza ten jest noobem i tyle a to ze ta gram a abonament to juz trudno ale ja wole naprzyklad pograc sobie w tego wowa i placic niz np isc do kina bo wow jest super rulez
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() @up
i kto jest noobem ? Wg mnie ty ;> Kazdy gra w co woli, myslisz ze wszyscy graja w wowa? Moze komus podoba sie inna gra a ty odrazu ze taka osoba to noob... Dla mnie i dla innych ty mozesz byc noobem bo grasz w Wow (to byl przyklad) @topic Wg mnie WoW jest lepszy ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() WoW to dla mnie najlepszy mmorpg
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() 2Moons'a i tak nic nie pobije
![]()
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() GW rox a nie jakis tam shit WoW
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() GW. i GW2 rox xD
WoW sux... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() Znowu się zaczyna
![]() IMO gw o wiele lepsze ![]() @edit na gram.pl najczęściej kupowaną "grą" jest GWEN pre order pack ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kioshiro - 17-08-2007 o 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic WoW... Hmm... No nie wiem... Grałem lecz wolę GW (lubię grę zespołową) Daje głos na GW!!!!11111oneoneone @edit Haha! Tak jest! Fani WoWa przegrywają! ![]()
Ostatnio edytowany przez qq2 - 17-08-2007 o 22:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeee...stanowczo wole GW od wow'a. W GW grafika bardziej przypomina prawdziwy świat, a w wow'ie fabryke cukierków
![]() I DALTEGO GW RZĄDZI ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() A od kiedy to w grach liczy się grafika ? GW to dla mnie tylko gówno bo jest 1 rasa i autorzy jej to byli pracownicy Blizzarda..Pewno postanowili się zemścić na Blizzie że ich wylał i stworzyli taki shit..Mówią że WoW uzależnia. A popatrzcie na takiego Wardiego (_WrD_) on ma tapete z gw,plakaty z gw,gada tylko o GW,Ma motyw na komie GW itp...Wolicie GW bo was nie stać na WoW'a i doszukujecie się powodów jakichś na pretekst...
@down Nie chodzi mi o to..Tylko że większość ludzi, którzy tu pisali wolą GW dlatego że nie trzeba płacić a Ja wcale nie mówiłem że mnie stać...
SDAFHHFAAAAH Ostatnio edytowany przez Koper of Drawno - 19-08-2007 o 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Zachowałeś się jak idiota -.- Wiesz czemu ? Bo obraziłeś niektórych użytkowników, którzy może mają problemy z pieniędzmi... Myślisz, że jak ciebie stać na jakąś pierdolniętą grę to jesteś cool ? Wielki mi kid-bogacz...
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
|
![]() ciekawe dlaczego w sondzie udzial bierze gw2 skoro jeszcze nie wyszedl.
obie gry do luftu, wow i ta jego grafika (no ta wiem, wszyscy maja miec mozliwosc gry i dlatego tak) a gw.. no coz.. nie wciagnelo mnie za bardzo. zaglosowalem na .. na nic ^^ @down nie ma to jak czysta ludzka głupota Ostatnio edytowany przez Kyrfal - 19-08-2007 o 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() a czemu piszecie o gw 2 jak jej jeszcze nie ma ?;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Plakaty mam, bo były w pudełku, aż się prosiły, żeby je powiesić... Motyw z GW mam, co w tym zuego? Gadam tylko o GW z TOBĄ, bo nie ma z tobą o czym pisać, jesteś nudny. ... Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 19-08-2007 o 19:14. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Od kiedy gry ewoluowały z tekstówek.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() GW 2 porównują do wow-a i lotr online będą tam rasy świat będzię otwarty jak w wow-ie postacie będo mogły np. skakać wspinać się itd. GW2 będzie jak wow tylko, że bez abonamentu, co ucieszy wielu graczy gier mmorpg.
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Wg mnie? GW < WoW
GW2 > WoW GW to nie mmorpg. Czemu wy porównujecie 2 gry które nie są z tego samego gatunku? To tak jak porównywać Crysisa do chessmastera 3000 WoW = MMORPG GW = RPG online GW2 = MMORPG
Ostatnio edytowany przez Str4t0s - 19-08-2007 o 22:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety, ale część osób głosujących w sondzie, wybierają GW tylko ze względu na to bo grafika jest ładniejsza (chociaż wcale nie o wiele), a w rzeczywistości w żadną z tych gier nie grali.
Zapamiętajcie - GW nie ma prawa nawet równać się z WoWem. Ten ogromny świat, grywalność, full przedmiotów, klimat, bossowie, instancje, pełno klas i ras do wyboru, dwie frakcje - obecnie nie ma to żadnego rywala. Dodatkowo w nastepnym dodatku (Wrath of the Lich king) maksymalny poziom postaci zostanie podniesiony do 80, podczas gdy w GW wynosi on zaledwie 20. Powstaną podatne na zniszczenia budynki, nowe tereny i nowa klasa (Death Knight). Dopiszę jeszcze to, że sam WoW był uważany za przełomowo ogromny świat, a w pierwszym dodatku już powiększył się on ponad dwa razy. Guild Wars + inne MMORPGI < WoW - takie jest moje zdanie. Jeśli ktoś jest innego zdania to proszę je uzasadnić, bo jakoś nie mogę zrozumieć czegoś w stylu "Grałem, ale nudne - GW lepsze". Także stwierdzenie, że WoW jest gorszy, bo ma lekko gorszą grafikę uważam za bezsensowne. Ostatnio edytowany przez Shiray - 19-08-2007 o 22:13. Powód: "Dark" na "Death" xD |
![]() |
![]() |