|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam!
Mam pytanie. Mam paladyna na 25lvl ze skillami 63.50. Moje pytanie brzmi czy jak bede nim gral juz nigdy nie skillujac to jakie bedzie on mial skille na 50lvl? 60lvl? 70lvl? I czy to sie oplaca. I nie piszcie ze doskilluj do np70, bo nie nawidze tego robic palkiem i jest to nie mozliwe ![]() Prosze o szybko odp;p Pozdrawiam |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Też mam podobne pytanie mam Paladyna na 8 lvl ze skillami 49/26 z 4 mlvlem. Planuje zrobić 55/30 i zacząć expić w związku z tym mam dwa pytania.
1. Gdzie expić? 2. Czy u palladyna opłacalne jest robienie Shieldingu? |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Ja na 10 lvlu doskilowalem tylko do 45 i potem juz nawet spiray do łapki nie wzielem
![]() Zysk z tej przygody 120k w dp i dist wpadl 81
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bunz
Świat: Refugia
![]() |
![]() Siema mam pytanie czy wystarczajace mam skille na mojego palla?? 23 lvl 57 dist 9 mlvl ?? I jeszcze jedno pytanko mam knighta 8 lvl do jakich skilli skilowac i od kiedy expic...prosze o szybka odpowiedz
#6 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Kalfados Idź już expić zamiast trenować. 55 samo wpadnie podczas expienia. 1. Na cycach. 2. Nie. Pal nigdy nie bedzie lepszym blokerem od knighta. @Lockhead Masz za duże skille jak na swój poziom (trzeba było wcześniej zacząć expić, bo twój level sux!), mlvl w porządku. Knightem skilluj do 60/60 i dopiero exp, ponizej tych skilli knight zadaje tak zalosne obrazenia i tyle chmurek wali, że w ogole lepiej grac rookstayerem. @Browarrior Ze skillami 45 knightem to ty chyba na szczury chcesz iść... Ostatnio edytowany przez goburu - 25-01-2007 o 15:07. |
||
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 268
Skille: 96/92
Poziom mag.: 9
|
![]() Ja uważam, że warto na początku tzn. 8-13lvl (najlepiej 13lvl wbić na rotwormach żeby robić strzały podczas treningu) skillować do ponad 50 bo później np. przy sillach 70 czy 80 cieżko się trenuje na potworach lub summonach z kumplami raczej odpada. Ja zrobiłem 13lvl z broni na fibule i później cały czas trenowałem mam teraz 60dista (zrobiłem tą postać bo mam lagi i kicki
![]() ![]() |
![]() |