![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Prezentuje moje (jak narazie) best solo.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17806 Troche duzo uhów poszło ale to ze wzgledu na moje lipne eq.Miesiąc temu nawiedził mnie hacker ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Waste. Normalka jak na knighta, on się nadaje tylko do atakowania słabych potworów...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
A ty od pierdolenia glupot, powinienes miec pod nickiem range NooB Roku. @topic Flimu nie ogladalem, ale wiem, ze ci sie udalo i licze na to zeby udawalo ci sie czesciej ; p. Knighta nie wywyzszam bo ma on swoje plusy jak i minusy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @topic
Flimu nie ogladalem, ale wiem, ze ci sie udalo i licze na to zeby udawalo ci sie czesciej ; p. Knighta nie wywyzszam bo ma on swoje plusy jak i minusy.[/quote] Tak jak każda inna profesja, ma swoje wady i zalety. ;-) Jeden hit mnie zdziwił, 144 ![]()
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Uwaga, uwaga bo testowałem. Knight 39lv, skille 80/80 (+sword ring) atakując z broni dwuręcznej na full attack potrzebuje średnio 1mf na zabicie wyverna. Natomiast atakując na balanced z broni dwuręcznej (giant sword) potrzebuje 0mf. Najlepsze jest to, że exp jest mało opłacalny bo knight musi czekać na mane/hp albo jak nie chce mu się czekać to będzie miał waste
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() np : orc fortess ( berki, lidery itp )
cyklopy na Cycopolise Dragi i (na wyższym ) dle. Jest tego mnóstwo druidzie feministo ;] Filmik najs ale nie jest to huntowanie tylko na solo-co-jakiś-czas