|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: w domu
![]() |
![]() Hehe jak zapewne wiecie dziś tj (14stycznia niedziale) jest XV Finał WOŚP a więc związku z tym mma pytanie kto z was wyszedł na ulice zbierać datki na sprzęt do szpitali? Ja osobiście byłem pomocnikiem wolontariusza ponieważ zapomniełaem o tego rocznym finale i za póżno pomyślałem o tym. A wię kto z was był wolontariuszem?
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Byłem 2 lata temu, moze i pomoglem, ale zimno bylo jak...
No coż wtedy była zima, a teraz? phiii...
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ehh racja zima jak poźna jesień kiepsko bo bez śniegu ale to taki offtop mma nadzieje że będę wolontariuszem do końca życia (hmm ciekawe czy się to spełni pewnie mi sie to znuydzi ale oby nie!)
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Ja nigdy nie bylem, a do wolontariuszy nie mam zbytnio zaufania. Znam wiele 'wolontariuszy' ktorzy po prostu kradna te kase dla siebie, dlatego wole kupic cos na aukcji niz wrzucac do puszki.
Dla tych uczciwych oczywiscie respekt.
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Ja całe szczęście dość skutecznie uciekałem nachalnym dzieciakom, które próbowały ode mnie wyłudzić kasę dla gościa z czerwonymi oprawkami. Kurde, wszędzie ich pełno... więcej niż karaluchów w moim akademiku :/
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Raynold nie wierze że tak robiłeś
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Ja w tamtym roku bylem wolontariuszem. Swietna atmosfera i poczucie ze cos sie dla kogos robi
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Szczerze? Nie spodziewałem się, że wogóle ktoś tak zrobi i się do tego przyzna.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Wkurzają mnie Ci wolonatriusze. Widzą że mam nalepione to serduszko a Ci i tak do mnie podchodzą z tekstem 'może pan wspomoże orkiestre?'.
Dlatego zawsze przy wyjściu z domu 'kupuje' takie serduszko a potem sprytnie ich omijam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ojejku, ale ty jesteś wrażliwy chlip ![]() Ja nigdy nie byłem i nie będę wolontariuszem, bo mi się nie chce ![]()
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() @Up
No w sumie nie ma nic za darmo ![]() Ja nie byłem , i raczej nie będę. Ostatnio edytowany przez Zillek Edonek - 14-01-2007 o 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dobrze napisane: "część". Nie spotkalem sie z czyms takim, ale napewno komus potrzebne jest te 5-10 zł więcej. Najgorzej wkurzające było czekanie na rozliczenie
![]()
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Mnie tam nie wkurzają. Może u mnie nie byli, aż tak nachalni. Idą i się pytają czy się dorzucisz. Bez hamstwa, bez żebrania. Może w przyszłym roku ja sobie pójde <jak znowu nie zapomne się zapisać> Swoją drogą dziwne- w tym roku klej na serduszkach wytrzymał moje łażenie w te i we wte...
btw. Mam jeszcze serducho z zeszlego roku na kompie. btw2. Chciałbym być dzisiaj w Wolsztynie :<
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym poszedł, ale rodzice stwierdzili, że jeszcze za mały jestem i nie moge :/ Ale za rok pójde... No, chyba że nastąpi koniec świata, albo (odpukać) Owsiak umrze i orkiestra się rozleci, ew. ja nie dożyję.
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Nie byłem, nie jestem i nie będę wolontariuszem. Ale z kumplami staliśmy się dzisiaj szczęśliwymi posiadaczami kontenera na śmieci (taaak!) za który daliśmy 40 zł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() A na huj wam śmietnik?
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() O kurczę, to bardziej wyrzucone pieniądze niż 200zł za kubek warty 5 funtów.
...WRÓĆ! Pieniądze za kubek nie są wyrzucone, wszak idą na szczytny cel. A w sposób w jaki staliście się w posiadanie śmietnika nie wnikam. ![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 14-01-2007 o 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Cytuj:
Nic nie przekona ludzi, którzy nie mają otwartych umysłów i nie dopuszczają możliwości, że media mogą zrobić wszystko z każdym - wykreować kogo chcą w kogo chcą... Pan Owsiak nie jest świętą osobą. Oczywiście, nikt nie jest, ale ten człowiek już pokazał, jaki jest jego światopogląd, jego moralność, zachowanie, kultura osobista (tzn. jej brak) etc. Nie przyłożę do tego ręki tym bardziej, że jeszcze z tych pieniędzy jest finansowany przystanek Łódstok.
![]() |
![]() |
#20 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |