|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Byla kiedys taka gildia Destruction team. Zalozona przez gentelmana o nicku Fonikk 27 Kwietnia 2006 roku zaczynala od zera, a gdy byla rozwiazywana przez Dex-Dera (Fon retired) byla jedna z bardziej szanowanych gildi na Aldorze. Kto ma jaies sugestie/wspomnienia itp.itd. prosze o pisanie ich tutaj lub na forum gildii .
pozdrawiam Zombiakus
Remember me when I'm gone... Ostatnio edytowany przez Ashlon - 25-12-2006 o 21:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja się degradowałem z 103 poziomu na 46 pod Waszym gh. Pamiętam też jak gadałem z Fonikkiem o jego emeryturze. Wtedy miałem już 43 poziom. Niestety tydzień później dostałem hacka :/ i skończyłem z TIBIA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tutaj zamieszczam nicki najbardziej zasluzonych czlonkow gildi:
Fonikk ;* Niebieski Druidd Umes Sahrys Calron Dorteus Sir Heike Dex-Der Taziczek Lucric Shiya Maditio Otsogab Kosa-Olav ;* Kermen Tamidorax Jakies sugestie/nowe nicki.. prosze pisac: P
Remember me when I'm gone... Ostatnio edytowany przez Zombiakus - 16-01-2007 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: Seattle
|
![]() Byl jeszcze taki ktos jak jibav, ale z uwagi na wojne lepiej nie bede o nim wspominal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Imię: Crafty Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Chosen Ones
Świat: Aldora
Poziom: 142
Skille: 102/61
Poziom mag.: 22
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Crafty Zombiakus napisal najbardziej zasluzeni, a nie najbardziej znani. I mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie. Czy Ty byles znany na 30 lvlu
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zombiakus, mam prosbe, jak bedziesz to napisz mi dokladnie w jaki sposob przyjeliscie Jibava i czemu odszedl.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiec tak. W trakcie wojny z IQ (jednodniowej ale to temat na inny raz) Eleik Roon powiedzial nam ze wesprze nas w wojnie jesli przyjmiemy jego kumpla do gildi. Wiec ktorys z Vickow przyjal po prostu Jibava (70 lvl wtedy byl
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2006
|
![]() Witam z tej strony Fonikk, ten rl fonikk ;], mam dlatego taki nick na forum bo juz ktos taki nick zrobil :/ "Fonikk"
a wiec, jest mi bardzo teskno za gildia (po co ja sprzedawalem tego chara ;/), i za wszystkimi ktorzy byli po naszej stronie, lecz ja dalej gram na aldorze ;] (jesli ktos chcialby sie dowiedziec jakim charem gram to na gg 8683398) Dziekuje wszystkim wspanialym ludziom ktorzy byli w mojej Gildi... :S Kiss 4 Kermen Tamidorax (Tibia girlfriend) Pzdr 4 Umes Sahrys (Bro) (dzieki za zabawy typu bicie sie ;]) Pzdr 4 Niebieski Druidd (The best Bro) (fajnie sie z toba expilo) Pzdr 4 Maditio (bro?) (niewiem czy tak do konca ;]) Pzdr 4 Dex-Der (bro) (szkoda ze skasowales guild... chcialem wrucic) jako jedyny z nas wytrzymal najdluzej... Pzdr 4 Sir-Heike (little bro?) (smiesznie bylo...) Pzdr 4 Lord Bassam (Bro!) (najs) Pzdr 4 All. (duzo osob niepamietam) IN MEMORY HAIL ~DESTRUCTION TEAM ......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() ~FoNikK AlWaYs iN mY miNd~~
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fonikk jesli jestes bratem Bassama to Ci szczerze wspolczuje. Przeciez on jest troszke pidolniety
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() W tej chwili na Aldorze trwa wojna miedzy Eternal March a Chosen Ones w sojuszu z Anima i Beast (gildia zlozona z kilku czlonkow animy i co)
![]() Jest to chyba dobry moment na opowiedzeniu o wojnie z In Qontrol. Zaczelo sie od tego ze pewna osoba z Iq uznala, ze nie mam prawa mieszkac w gh z dziewczyna, ktora On uwazal za Swoja girlfriend ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peace Hail Destruction Team! ;>
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Kuzyn - mistrz taktyki
Swoją drogą, partyzant to dobry sposób na wrogów z przewagą liczebną (ale nie poziomową ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() nic dodać nic ująć...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam dobra wiadomosc dla wszystkich Destroctionowiczow
![]() ![]() Peace "...kto raz przyjazni zazna smak ten nigdy nie skonczy piescic swego podniebienia..." Umes Sahrys
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Calron here
![]() Może ja powiem dokładniej jak się zaczeła wojna z IQ w paru słowach. Otuz gdy szedłem uhmakerem(Sawa) zauwazylem jak jakis ppl kluci sie z zombiakusem(umesem) wtedy umes sie mnie pyta czy wiem gdzie jest Borutowo(czy cos w podobie tego ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cair - 16-01-2007 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z Twoją ortografią jak zwykle nie najgorzej Karolq
![]()