|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2003
|
![]() Moze mnia wysmiejecie ale mam pytania. Co to sa Qesty?
Koledzy mowia ze sa to zadania. Na rooku mozna robic bardzo proste ale ja chcialbym wiedziec co moge robic na mainie ?( Jesli ktos moze prosze mi powiedziecgdzie mozna je wykonywac. (najlepiej w Venore) Z gory dzieki ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Buuuuu
|
![]() 1. Mowienie o questach na forum nazywa sie quest spoiling i nie wolno tego robic.
2. SZUKAJ SAM!!!
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() a ha i szukuj sie na killed by dragon albo killed by dragon lord albo cos innego. Ja jak narzie mialem killed by dragon a narazie zadnego questu na mainie nie znalalme odziwo
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() A jak mam zapytac o qest i czy kazdy moze mi go dac?????
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
|
![]() Ja od kiedy tylko wyszedlem z Rooka mialem plan rozwiazania najwiekszej ilosci questow. Niestety, na mainie questy sa dosc dobrze ukryte i w wiekszosci przeznaczone dla postaci, ktore sa w stanei w pojedynke wyciac brygade krasnalskich straznikow lub kilka demonow. Jesli jednak dobrze poszukasz, na pewno dostaniesz kilka zlecen (choc rozwiazac je bedziesz w stanie dopiero troche pozniej). Aby dostac jakas misje musisz znalesc w grze jakas postac, ktora do niczego nie jest potrzebna (tylko stoi i sie kiwa), i zagadac "dzien dobry" a potem "quest" lub "mission". Czesto trzeba go pociagnac troche za jezyk, i byc moze cos ci sie dostanie. Mi osobiscie na 22lvl i po niezbyt intensywnych co prawda poszukiwaniach udalo sie wyciagnac questa od czarownicy, i znam nawet jego rozwiazanie, ale chyba bede musial jeszcze poczekac, az go ukoncze.
Aha: i bardziej niz na nagrody, liczylbym na satysfakcje, bo wynagrodzenie nie zawsze idzie w parze z trudnoscia misji. Zycze powodzenia |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() A mozesz powiedziec od jakiej czarownicy. Czy to ta na bagnach ktora tam mieszka
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzieki wam
![]() Bede szukal az znajde |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Danayen Del'Impro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Aldora
![]() |
![]() Cytuj:
hej szef a mógłbyś powiedzieć jakie konsekfencje się za to ponosi? Moim zdaniem to jest wielkie gówno i nic ci nie zrobią jeżeli komuś powiesz coś o jakimś quescie :rolleyes: .
![]() |
#9 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() re.up
Mylisz się... puki ja tu "rządze" ( ![]() |
![]() |