|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() Przed chwilą trafiła mi się nadzwyczajna okazja, kupiłem domek (przynajmniej tak mi sie wydaje) za bezcen:
The house has a size of 26 square meters. The monthly rent is 1530 gold and will be debited to the depot in Edron on Danubia. The house has been rented by Warjat. He has paid the rent until 16th September 2004. He will move out at 12th September 2004, 09:00 CET (time of daily server reboot) and will pass the house to Umcia-umcia for 4000 gold coins. Wziołem na stronie accept yes itd... czy mągą mnie w jakikolwiek oszukać na tym domku? Ja z tego rozumiem żę dostane go juitro po 9:00 i 16ego musze zaplacic czynsz
Danubia - Thais - Umcia-umcia - Druid - 22 lvl - 33 mlvl - skills: 20/23 Nie buj się wstawiania "+" i "-" jeśli swoim postem pomogłęm Ci, to plx daj mi "+", a jeśli moje posty utrudniają Ci kożystanie z forum nie obraże się na uzasadnionego "-" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() nie mogą.. jeśli domek przechodzi na twoją własność to to będzie już twuj domek... tylko nie daj sie wrobić tak że koleś wynajmuje a ty tylko mieszkasz i dajesz tam itemy swoje itd. tylko normalne przekazanie domku na tibia.com
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() A czy Facce moga kupic domek od paccanow poprzez przekazanie domq?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() @up
nie moga. nie ma opcji zeby facc posiadal wlasny domek. moze tylko mieszkac u kolegi ktory ma pacc'a |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2004
Lokacja: Nieważne
|
![]() mam qmpla na chimerze który ma pacca.chciałem sie do niego wbic(widziałem że innych wcześniej wpuszczał tez) i coś mi chrzanił że nie moze oj bo cos tam chmurki,itp.A za to moja koleżanka mówiła mi że mieszka ze swoim kolegą pacciem w domku.Co jest grane bo się troche pogubiłem?Czy zmyśla czy tak jest w niektórych przypadkach?
Co tu duzo mowic?Klik! Nie gram juz na Chimerze. Za duzo noobow mnie nekalo :/. Teraz pocinam na Aurerze Nick: Bartolu'Dragoth Profesja: Knight Poziom: 13 Skille: 54/53 (ciagle trenuje) Magic Level: 4 Swiat: Aurea ( ![]() No i co tu duzo mowic? =\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() by umorzliwis wchodzenie do domqu owner [pacc] musi napisać Alana sio i wpisać na liscie twój nick. [Wszystko jest opisane w manualu na tibia.com i pl]