|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
|
![]() Fakt
![]() Chodzi mi o taka latwa stronke, jakas strona glowna, dwie zakladki (kontakt i zamowienia) w zamowieniach jakis krotki formularz do wypelnienia, i pozniej zeby to wysylalo na jednego z 3 maili ktorego Ci podam ;p
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Geez, to co chcesz zrobić zajmuje max godzinę nauki, potem robisz to własnoręcznie. Nie trujesz dupy nikomu, że źle zrobił, tylko nakładach poprawki sam.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Probowalem cos robic ale nikt nie wyszlo, a jezeli to takie latwe to nie moze nikt zrobic?
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Ta, nauka HTMLa, to góra dzień. A to co ty chcesz zrobić - godzina czytania i będziesz umiał.
http://html.webhelp.pl @up: Haha, ciekawe kto za bezdurno będzie marnował czas, żeby zrobić Ci stronę? Ostatnio edytowany przez styku - 10-02-2007 o 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Haha, super dzieki za pomoc -.-
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() @Kele, styku
Racja. www.google.pl -> "kurs HTML". Proste. Zajmie ci to godzinkę, może dwie, to naprawdę nie jest nic trudnego. A i wątpię, żeby ktoś się zgłosił, to jest po prostu za proste ![]() Poczytaj sobie, to naprawdę nie jest trudne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra mam juz formularz, tylko niewiem jak zrobic zeby to sie wysylalo na maila, jakas pomoc ? ;p
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moj kod
Kod:
Kto ma zrobić :<br> <FORM> <SELECT MULTIPLE> <OPTION VALUE=p1>Ashitsu</OPTION> <OPTION VALUE=p2>Mati</OPTION> <OPTION VALUE=p3>ŁoBuZ</OPTION> </SELECT> </FORM> <br>Charakterystyka :<br> <FORM> <SELECT MULTIPLE> <OPTION VALUE=p1>Bekowe</OPTION> <OPTION VALUE=p2 SELECTED>Mroczne</OPTION> <OPTION VALUE=p3>Klasyczne</OPTION> </SELECT> </FORM> <br>Napis :<br> <FORM> <SELECT MULTIPLE> <OPTION VALUE=p1>Tak, nazwa teamu</OPTION> <OPTION VALUE=p2 SELECTED>Tak, inny</OPTION> </SELECT> </FORM> <FORM NAME="formularz" METHOD="post" ACTION="skrypt.cgi"> <INPUT TYPE="text" SIZE="20" MAXLENGTH="20"><BR> <br><br> Data :<br> <FORM> <SELECT MULTIPLE> <OPTION VALUE=p1>Tak</OPTION> <OPTION VALUE=p2 SELECTED>Nie</OPTION> </SELECT> </FORM><br><br> Dodatkowe Uwagi : <INPUT TYPE="text" SIZE="50" MAXLENGTH="50"><BR> <br><br> <INPUT TYPE="reset" VALUE="Wyczysc formularz."> <INPUT TYPE="submit" VALUE="Wyslij do naszej Logomakerowni !">
Czytales regulamin? A nauczysz mnie czytać ? ;> Ostatnio edytowany przez jeyti - 10-02-2007 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() No człowieku, trochę inicjatywy. Podałem Ci wcześniej linka, gdzie krok po kroku opisane jest tworzenie formularza do wysyłania maili. Oczekujesz, że zrobimy za Ciebie wszystko? Może jeszcze mam Ci zaoferować hosting i administracje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Londyn
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 56
![]() |
![]() Ja moge zrobic ta strone , nie bedzie najgorzej
gg:6548272
Jesteś ciekaw jaka będzie Tibia w przyszlosci? Tego nikt nie wie......... Lecz mozemy pomoc w tworzeniu tej przyszlosci. Lubisz projektowac strony www? Lubisz rysowac? Projekt strony "Nasza Tibia" Dołącz ![]() 6548272 - gg |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |