|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Komentarze do tego tematu:
http://www.forum.tibia.pl/showthread...57#post1802757 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() a tu muj glos
-Najlepszy Fake 2007 Niewiem -Najlepszy Fake'owiec 2007 Drakon -Najlepsza Fabuła 2007 niewiem -Najładniejsze Grafiki 2007 Drakon -Najlepszy Outfiter 2007 Sir Speed -Najlepszy Krytyk 2007 Niewiem -Największy n44b 2007 Niewiem
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Drogi Veretoxie...
Czemu nominacje dajesz do tego tematu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja chcę być xD!
Trochę trudno brać pod uwagę cały rok xD, bo mało osób pewno pamięta. Jak narazie konkurs się rozwija xD.
![]() |
#5 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
(Oryginalnie napisane przez Koper of drewno) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Ciekaw jestem kto wygra ^^ Pewnie mnie nie bedzie ale na to nie zasluzylem, no ale chyba ze ktos uzna ze cos zrobilem dobrze xD <rotfl>. Oerta to byl twoj pomysl z tym wytypowaniem najleprzych fakeow 2007? Jak tak to GZ dla ciebie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nom,mój pomysł.
Ja pewnie będę się liczył tylko w Krytykowaniu xd W reszcie nie brałem aktywnie udziału,więc nie mam szans na resztę konkurencji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja i tak wiem kto wygra w kategorii "Noob".
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 23-12-2007 o 19:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Ludzie zapomnieliście o paru rzeczach!
1. Czy nikt nie pamięta Irwina dręczyciela naszych dup? Miał on pewno z 10 kont xD. 2. X-zero pamięta, ale wy nie xD. Chociaż to nie było w roku 2007 więc to sie nie liczy x/. A tak przy okazji jam jest Grafik i outfów. Ploszę o głosy xD! Btw. Może to nie to miejsce, ale Starcraft to piękne dzieło i Następny part nadejdzie ![]() Dziękuje za głosy kochani Forumowicze!
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 23-12-2007 o 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Ja na ciebie dalem glos Speed! ![]() Co do Irwina to jakos mi nie wadzil tak samo jak Orog. Choc byli denerwojacy (malo tego...) ale jakos nigdy sie mnie nie czepiali i nie bluzgali ^^ Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 23-12-2007 o 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @edit
O fuck sorry, nie zrozumiałem jednej rzeczy, nvm już, jeszcze raz sorry. btw. Ludzie głosujcie na mnie i mój evul fake xd @edit3 Dodajcie jeszcze najgorszy fake 2007 i najgorszy fake'owiec 2007 @down Możesz głosować na kogo chcesz, też tak myślałem że tylko na tych się da ale to nie tak jest. Napiszesz coś innego to dodadzą.
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 23-12-2007 o 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() A nie lepiej , aby kazdy wybral swojego kandydata?: >. Sporo fajnych fake'ow bylo przez caly rok, a ty glownie brales tych ludzi z konca roku; )
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Venore xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniakus-Totalius
Profesja: Elder Druid
Świat: Unitera
![]() |
![]() OMG... SEZU 4EVER :d (mój idol)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Dzięki za wasze głosy na moją pracę i na moje twory.
To bardzo pozytywne zaskoczenie, niezależnie jaki będzie wynik (choć wiadomo - każdy chciałby wygrać). Miło wiedzieć, że ktoś docenia twoją prace. No i jeszcze jedna rzecz - obiecuje, zę zarówno Cykl jak i Szukając Sensu zostaną zakończone w 2008 roku ^^ A nowe party obu fake wyjdą jeszcze w tym. W liczbie co najmniej po 1 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Nie badz taki skromny Eerionku...
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() 1. Można głosować na siebie?
2. Jeśli nie, to dlaczego? 3. Czemu 300 orcow zostało skasowane? 4. Czemu Orog nie wygrywa w kategorii "Najlepszy fajkowiec 2007"? |
![]() |
![]() |