|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: OsTr
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vatone
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
|
![]() Witam. Kupilem niedawno pacc i tak się zapędziłem, że w szale zrobiłem questa, w którym nagrodą jest możliwośc podróżowania na Laguna Islands. No i kiedy troszkę ochłonąłem zastanowiłem się: po co zrobiłem tego questa, jeśli nie wiem jak tam expic i czy w ogóle jest to opłacalne... Słyszałem, że tam to tylko knight i palek. Chcę się zatem spytac, czy mógłbym tam expic, i czy byłoby to opłacalne. Widzialem ss`y jak kolesie stawiali monki, ale myślę, że mi pomożecie. Lvl 37, Elder Druid, mlv 40, eq: crus helmet, c armor, vamp shield, plate legs. Z góry thx.
P.S. Wiem że ktos powie: bierzesz manasy i jedziesz czyścic tomby, ale cóż, to forum takie już jest ![]()
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Nieopłacalne miejsce dla maga ani paladyna, chyba że lubisz biegac z 2x monk np i zgarniać jakiś nędzny exp.. Żółwie mają dużo hp, wiec potwory typowo dla kinas, którzy atakuja za darmo. Można też berserkery Imo, ale do zerki byś musial leczyc. Inne summony średnio użyteczne na żółwiach.
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() csłabo opłacalne ale lepiej bierz manasy i idz czyścić tomby
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Seraphinatis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Order of the Golden Rose
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Once a friend, always a friend. Ostatnio edytowany przez ~~AnpeR~~ - 13-02-2007 o 00:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Paladin
Gildia: All Stars
Świat: Zanera
Poziom: 80
Skille: 91/62
Poziom mag.: 9
|
![]() Nie oplaca się tak expić, wg mnie dobre dla ryców, a ty bierz manasy i i jedziesz czyścić tomby
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fenzopi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 51
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 50
|
![]() Jest oplacalne i to bardzo , szczegulnie jak sie ma zrobionego Postmana (quest)
Ja zawsze zchodze na pietro -2 gdzie cale szczescie niema TOADów stawiam 2 Fire elementale albo 2 DS'y i jest bardzo fajnie , w 40 min lotuje tam bp kasy , kilka turtoise shieldów i kilka turtle shell , zawsze nosze tam ze soba kilka parceli i na prawde mozna tam dobrze poexpic i uculac kase Dla Sorków i Drutów jest z tym fajnie ze moga postawic summony , a w tym czasie im sie mana renegeruje i moga robic runki ![]() ![]() Noi Exp pomimo tego ze Summonu tez zabieraja exp to jest tam duzy i szybki Resp potworków wiec LVL tez tam idzie wbic ![]()