|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() Miałem 7lv na rooku i 1k w pleacaku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: w domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzysiu Malutki
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 79
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() no coz nic na to nie poradzisz
poprostu masz peha , tak czasami w zyciu bywa , ja mialem jeszcze gorsza przygode :( oto ona : pewnego dnia, kiedy mialem 14 level, chodzilem na rotwormy i uzbieralem na nich az 150 platiniumek . no wiec kupilem sobie wymazonego spikesworda wydalem na niego az 8k czyli 80 platy. do tego kupilem sobie plate armora za 700 i jeszcze plate legsy za 4k czyli 40 platynek. bylem tak podjarany tym spikiem ze chcialem troche poszpanowac, wiec polozylem tego spike sworda i plate legsy na depocie i tak ludzie niektorzy przychodzili i podziwiali mnie. w koncu wziolem te plate legsy i zostal mi na depocie tylko spikesword. zaczolem szperac w swoim depozycie i szukalem tam pewna rzecz i chcialem ja polozyc na tym depocie lecz polozyc ja tam to ja ja rzucilem na ziemie, o jedno pole dalej odemnie wiec kliknolem myszka na ta rzecz rzeby do plecaka ja wlozyl, lecz gdy ja odszedlem tylko jedno pole to odrazu zostalem przepchniety i zabral mi jakis koles na 9 levelu tego spika. bylem tak w******** ze chcialem go zabic lecz ja gram na non PvP wiec nie moglem i tez chodzilem i prosilem go zeby mi oddal lecz nie chcial no wiec musialem sie pozegnac z mysla zeby mi go oddal. a te 150 platynek zbieralem az caly miesiac no moze lekko ponad miesiac. ;( no wiec powtarzam uwazajcie na siebie !!!! nie sluchajcie nigdy osob ktore mowia: " jesli chcesz podwoic jakas rzecz to poluz ja na depocie i nacisnij CTRL+L lub CTRL+Q " bo te przyciski sluza do wylodowywania i tez sie juz tak dalem zrobic w balona ale to bylo dawno gdy bylem na rooku postacia siostry i polozylem 100 gp no i nic nie poradzielm na to. no coz poprostu tak czasami bywa ;( |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Oj współczuje, ale to był już twój błąd bo chciałeś poszpanowac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Buuuuu
|
![]() Ja kiedys slyszalem historie podobnego szpanera ktory szpanowal na depocie calym swoim sprzetem (crown armor, crown legs, crown shield, warior helmet, boh i cos tam jeszcze, polozyl na depo w carlin, a chwile pozniej byl mass kick
![]() Wiem ze jak ja sie zalogowalem to sprzetu nie bylo a koles latal wsciekly (nie dziwie sie mu).
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: w domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzysiu Malutki
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 79
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() ja juz mam nauczke
" NIE SZPANOWAC SPREZETEM " ![]() dlatego teraz chociaz mam o wiele lepszy sprzet to juz nie spanuje no moze troszke ![]() ![]() o i jestem baaaaaardzo ostrozny z tym szpanowaniem jak juz mam zamiar troszke za szpanowac 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() a ja nawet 100 gp na depot nie wykladam bo jakis koles zaraz zacznie zeby mu na parcela pozyczyc albo cos
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() ja jestem rojalny.
Jakiś gościu zginął na Rooku wypadło mu 300gp. A ja byłem rojalny i powiedziałem, że chce 10% czyli 30(na legion helmeta bo swojego zgubiłem :-) ) Dał mi 50, mace, ![]() Mam też ochronę na mainie od dwóch gości (nie pamiętam nicków) jeden 21 drugi 24 :-). Zawsze coś. A przez moment chciałem zabrać bo sam miałem około 100 i bym sobie łuk kupił bo postanowiłem, że zostanę Palladynem (mam 7 level na Rooku w świecie Lubera, idę do Venory) |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() dzisiaj se stoje na srodku miasta a tu gosciu na dachu platynowki kladzie......i co o tym myslec?? ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() poprostu pech, ale jest jeden sposób na to. Pogadaj z gm'em że miałeś laga i straciłeś żeczy przez niego to może coś poradzi
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a gm na to nic nie poradzi ... to wina złacza... postrasz go może odda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum