![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: z przed monitora? ^.-
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cortez Brave
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 20
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Mam pytanko...
Otóz czy hat of the mad ( lub inna czapeczka) i blue robe ( bądz jakiś inny przedmiot) daje + do magic? Koleś w kawiarence mówi, że tak i wychodzi na to, że naprawdę w hat of the mad wali lepiej... plz help ;] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Żadna zbroja, hełm, spodnie, broń, czy tarcza nie dodaje many ani życia. Były już takie tematy...
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: z przed monitora? ^.-
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cortez Brave
Świat: Refugia
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Ale ja nie mówie o dodawaniu many ani życia tylko o + do damage...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() TEŻ NIE.
zaden item nie daje + damage... byly juz takie rozwazania.. temat poruszany xx razy tyle ze wczesniej byl turban etc.. sa to przedmioty lekkie a calkiem dobre (konkretnie hat of the mad i blue robe bo turban ma 1 arma ;p ) i dlatego uzywane glownie przez postacie magiczne - skoro magicy uzywaja to znacze ze cos w tym jest.. na pewno maja lepsze hity albo wiecej many.. (schemat zachowania wielu graczy...) tak samo serpent sword nie zatruwa a fire axe/sword nie podpala thunder hammer nie ma + hitow od energii !! za wszystko co pominalem przepraszam ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Sieradz
Imię: Clas Elen
Gildia: Sklepikarz !
Świat: Aurea
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Stan: Niegrający
Świat: Morgana
![]() |
![]() Rzeczy wymienione w temacie nie dają nic do dmg z magii. Sa one używane z powodu małej wagi, co jest dobrym rozwiązaniem dla sorca/druida
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
![]() |
![]() A jesteś pewien że ten koleś nie grał na OTSie?? Bo tam rzeczywiście HoTM i B Robe zwiększają dmg, ale w rl tibi cechują siętylko małą wagą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2006
|
![]() Cytuj:
P.S: Spytaj się tego gościa z kawiarenki, czy to on wali z "Rożdzki" a jego kumpel z "Aksa" Ok? ![]() P.S 2: I mi to powiedz bo bardzo ciekawy jestem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() @up
On nie wali z różdżki, tylko z "ruszczki"... @topic Absolutne bzdury. HoTM ładnie wygląda, a co ważniejsze jest lekki, więc magowie go kupują. Koleś chciał wam zaszpanować/sprzedać ten item/zrobić z was noobów a potem się nabijać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
|
![]() w rl tibi niema nic co dodaje sily zedan item
Jedynym zeczami ktore cos zwiekszaja ro ringi ale to wyloncznie skile |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2006
|
![]() Ja powiedziałbym, że są itemy które zwiększają dmg - lecz są to tylko i wyłącznie bronie...
Przecież im lepsza broń tym więcej obrażeń zadajesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Lakamen
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Skille: 65~/65~
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak co do tematu to zadna rzecz w rl tibi nie daje nic + do atakow magicznych... a zreszta juz mowili wszyscy poprzednicy ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Żaden nie dodaje, lecz są takie, które zmniejszają obrażenia, jak na przykład P Set
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 22-02-2007 o 12:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Sry za double post.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() Może ziom grał na oTS'ie PODKARPACKIM ?
tam mad of the had i blue robe dają chyba 3% większe damage z magii |
![]() |
![]() |