|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Nie wiem czy jestes noobem czy jestes troszke głupi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() I jeśli już stworzyłeś ten temat to mogłes od razu wkleić kilka swoich zdjęć związanych z tematem... tylko jak mówił Gimli From Kazz bez mapki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Jak już poprzednicy powiedzieli to był by quest spoiling... co jest "troche" zabronione na naszym forum... A jak nie dajesz żadnych zdjęć, to zmień miejsce gdzie wklejasz temat....
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() No więc mam kilka uwag co do tego tematu.
Do bulas 1. Jak sie zaklada temat to sie odrazu wrzuca swoje screeny a nie sie o nie prosi. 2. Jest cos takiego na tym forum jak: "Szukaj" 3. Pisze sie orc fortress a nie orc fortes 4. Od razu widac ze chodzi ci tylko o to zeby poznac droge na questa. A pozatym ja na tym forum wkrotce wrzuce screeny z mojego hunta w orc landzie. I myslisz ze bede je wrzucal do cudzego tematu? Zrobie swoj, tak jak robi to wiekszosc ludzi! Pomysl 10 razy zanim napiszesz posta, a 100 razy zanim zalozysz temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() ![]() Człowieku na jakim tu świecie żyjesz??? Admini 100 razy dziennie mówią takim n00bum że: ROZMAWIANIE TU NA QUESTACH JEST ZABRONIONE. Więc nie zakładaj więcej takich tematów |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Cytuj:
Koles wyraznie napisal ze chce aby tu umieszczac screeny z orc fortess quest, nie napisal "powiedzcie mi wszystko co wieie o tym quescie" Ech czytanie ze zrozumieniem jest na niskim poziomie
![]() |