|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Koło Venore jest pustynia ...
Na środku jest zejście otoczone ogniem itp. Wszedłem tam i znalazłem się w labiryncie ... Bardzo proszę o pomoc ... Jestem niedaleko NPC Nemala ... Jak iść co robić ... Jestem rycek 35 level ... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo
Stan: Na Emeryturze
Świat: valoria/honera
![]() |
![]() Jesli niemasz mapy to ciezko bedzie ci sie wydostac. tez mialem taki problem ale przyszedl pomni kumpel ktory znal droge.
Jak masz mape to idz w strone desrt questu tam kolo bramki jest teleport do wyjasia |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Dzięki za odpowiedz ...
Jakoś sobie poradziłem ... Szukałem , szukałem i w końcu znalazłem ... Ale na samym początku , jak zorientowałem się ,że nie można wrócić ... To trochę się strachu najadłem ... ![]() Genialna przygoda , jeszcze dzisiaj czuję te emocje ... Jak będę się kiedyś nudził , to powłóczę się po labiryncie ... Niezła jazda bez trzymanki , jak się nie zna drogi ... Dla zbłąkanych wędrowców mam taką radę ... Jeżeli idziecie dobrą drogą to jedynymi potworami prócz pająków , są slimy ... za nimi jest już bardzo blisko do wyjścia ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() a jak nie znasz drogi to mozesz nawet na zerka trafic albo fire debila
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Heh jak ja byłem na desert queście to się troche zgubiliśmy i trafiliśmy na zerka ale go sklepałem natychmiast żeby nie zrobił innym krzywdy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |