|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Andrychów/Polska Posty: 69
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Solera
![]() |
![]() Mam pytanie kiedy moge iść spokojnie z łukiem paladynem na beholdery ? I ile uhów mi przy tym pójdzie ? I jeszcze jedno. Czy stać z daleka od niego czy jak najbliżej ??
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Wszystko zależy od twoich skilli. Napisz jakie masz.
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja mam 41/36 ale to nie kłopot je powiększyć, napisz tylko do ile zrobić skille i któyr level zrobić. Z góry dzieki
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Kutno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Filip Destroyer
Profesja: Knight
Świat: Selena
Poziom: 58
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() podciagnij dista do 55 najlepiej i wtedy bedzie w miare bezpiecznie, w sumie skille sa tu najwazniejsze, moze byc nawet nizszy lev ale bedziesz mial mniej zycia czyli wiekszy stres i mozliwe ze w koncu sie uhnac nie zdazysz, ja na dosc niskim lev na nich expilem ale w miare bezpieczny i oplacaalny jest ten 20 lev, i skille kolo 55, przy mniejszym dist zejdzie ci wiecej uh czyli zabijanie stanie sie nieoplacalene, a z bh mozna loot calkiem przyzwoity wyciagnac ( kasa leci, nawet czasem 1 k w 15 min jak nie mniej zlootujesz), jak bedziesz mial skille tak 60 to juz z boltow zdarzy ci sie po 105hp nawet hitnac wiec wtedy kasa leci jak szalona i z 1 uh na 3 bh nawet a szasem na wiecej...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Ja tylko powiem, że beholdera najlatwiej zalatwić postaciami magicznymi(Mag i Druid) wrazie czego weź bronze amulet(albo kup)który chroni przed mana drain.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez U$er - 02-03-2005 o 10:40. |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() A co z knightem? Na jakim lv i z jakimi skilami można solować BH?
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzięki za te wszystkie rady i na pewno z nich skorzystam , a co do tego knighta to mój kolega spokojnie solował bez uha przy skilach 50/50 na 13 lv i zostawało mu żółte hp
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Mozna zawsze solowac Beholdera wczesniej - np, ja zabilem do tej pory 2 Beholdery, wtedy miejac Lv19 51/20 Paladynem i kusza/belty. (Z pierwszego beho wypadl mi Beholder Shield!) Ale drugi z tych dwoch zjechal mi HP z 295 do 112.. Lecz ani jeden UH nie poszedl przez Beholdera.
Trzeba tez uwazac na jego summony ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drake Ramorey
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
|
![]() beholder to pikus
Ale wasze rady na temat solowania w moiejscach takich jak kazz i traingle :O ten koles ma biegac od kazz do wiezy? solujac za kazdym razem 1 beholdera?? Ja mam pytanie , gdzie mozna na nich masowao expic(czyli gdzie jest kilka naraz lub gdzie jest dzuzo pojedynczych) |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Imię: Mithril Lotorewus
Świat: Luminera
Poziom: 26
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
|
![]() Odbiegając od tematu. Gdzie jest bezpieczny resp dla Palla bo sie pacc wlasnie skonczyl i scaraby odpadaja^^". Fibula tam chyba tego dużo ale nie wyskoczy mi 3 na raz?
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Krak
Imię: Ork Gromash
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 41
Skille: 74/53
Poziom mag.: 14
|
![]() Pod thias jest kilka mozna tam chyba
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() jezeli chodzi o mnei to ja lalem bez problemowo na 15 levie... tyle tylko ze mialem wtedy skille 75/75. taktyka na jednego beho? nei ma nic prostrzego dla knighta. full attack, follow , wchodzimy na gore ( kolo kazo ) albo zchodzimy na dol ( t-tower ) i klikamy na beho. na niskich levelach goraco odradzam atakowanie wiecej niz jednego beho na raz. i nie dajcie otoczyc sie porzez szkielety bo moze byc ciezko. szkielety sa wolne raczej i nie dogonia was.
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wladczyni Mieczy
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Beholdera mozesz solowac ze skillami 55/55 tak jak radzili inni bo loot calkiem orzyjazny. beho jest potworem raczej dla postaci maicznych i palladynow, knihtem sie nie oplaca bo summonu beho moga go otaczac zanim dojdzie d beho a on go zawala. Wiec knightem mozna sobie odpuscic, ty zrob skille 55/55 i soluj beho bo si oplaca uhow moze zleciec nawet malo, przy szczesciu mzoe sie zwrucic i jesszcze dosyc duzo zostac... To moja rada sam solowalem beho 22 druidem i nie bylo porblemow
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mogłby ktos podac w miare dokladne namiary na jakis resp beholderow, jak w podziemiach to zeby mozna bylo palladynem uciekac ??
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wladczyni Mieczy
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja bym radzil ci isc nad thais kawalk nie znam dokladnej nazwy tego miejsca
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Ja zauwarzylem cos dziwnego a mianowicie to:
Jak sie stoi to beho cos mniej strzela, a jak biegasz to puszcza comba.I jesazcze jedno:ja huntowalem behy apllem lvl 17 skille 50\50 i mi sie za kazym razem zwracalo bo uzywalerm vitek spontanicznych ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Dużo jest prawdy w tym temacie zgadzam się że trzeba uwazżc na skielety bo nawet dla wysokopoziomowcow może byc problem wystrczy troche szczescia a becho bedzie dla nas tzn swiętym mikolajem i bedzie nas w beho shieldy zaopatrywal
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Belhoder super sprawa gdy byłem chory ja 14 knight i 20 socier wtedy chodziliśmy na taki mały huncik zabijalismy tak 10 belhoderow i te ghule wyzej.Jakiś niezywkły loot z tego niebył no ale było kilka super akcji np wymian ciosów moja z belhoderem ja mu z hmm a on mi z zielonego hp do czerwonego hp no ale udało nam się go zabić.Dlatego radze brać zesobą na wszelki wypadek uh hmmm jedzenie no i dużo capa
![]()